Mp3 predvajalnik
Cena je odvisna predvsem od prostora, ki ga ima mp3 za shranjevanje.
Seveda vse to dobiš v big bangu, jaz sem pa svojega kupla v Lorex centru, kjer imajo sonyjeve stvari. Dala sem 110 evrov, prostora ima več kot dovolj, je pa res luškan, kot kak vžigalnik.
Imajo tudi cenejše, samo, kot pravim, je odvisno od tega, koliko hočeš gor shranjevat.
Lorex center je na Celovški, malce naprej od Tivolija če greš.
Za kaj res ugodnega vprašaj celo v Muellerju na glasbenem oddelku – včasih imajo kaj dobrega.
ja, bi znalo biti v Muellerju, samo da ne boš prehitro razočarana – kdo ve, kaj držijo, vem pa da sem enkrat tam kupila en mp3, a res že nekaj časa nazaj, je bil še na baterijo (zdaj se polnijo tako, da ga priklopiš na računalnik). Tako da morda imajo pa zdaj tudi kaj takega, samo kot pravim – ne veseli se prezgodaj!:))
Za en giga pojdi res v Lorex, je relativno v centru, in boš dobila kako fino zadevico kar ugodno.
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1363)-SanDisk_Sansa_Clip_MP3_Players.aspx
To ti je najboljši MP3 za tekače. Ima sponko, s katero ga enostavno zapneš za pas. Sedaj je 2GB v akciji v trgovini Setr (Domžale) za 40€