Najdi forum

MP3 na CD…???

Mp3 datoteko hočem spečt na cd pa mi Nero napiše, da ”ne more brati te datoteke”. Zakaj? ker je v mp3 formatu? Res, na to se niti malo ne spoznam. Prosim, pomagajte mi rešiti to težavo. Hvala! LP

Pod opcije izberi podatkovni CD

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Čudno ker ti nero avtomacko pretvori mp3 v navadnji format. Sedaj pa nevem ali maš kaj poškodovano mp3 datoteko ali pa probaj pod podatkovni cd ali pa pod cd za glasbo oboje imaš označeno.

Hvala…ampak, glej, če spčem nek mp3 na cd kot podatkovno datoteko in dam potem cd v cd-player, mi te glasbe ne bo predvajalo (ker ni glasbena datoteka). Če pa hočem zapečt kot glasbeno datoteko pa mi na napiše tisti lepi stavek: ”nero ne more brati datoteke”

Izbereš audio-cd, new , in ko preneseš izbrane mp3-je na cd ti jih avtomatsko spremeni. Če pa ne daš audio-cd pa ostanejo v mp3 obliki.

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

Ja, ja, saj vem kak to gre…ampak finta je v tem, da jih ne spremeni avtomatsko….audio cd…new…vse ok,…. izbereš mp3je in jih hočeš dat na cd pa napiše, da ne more brati datoteke…..

Ja s tem smo imeli tudi pri nas na radiu ze probleme…Velikokrat se naredi da kaksenga mp3 fajla ne zna prebrat, pa cerpav je cist v redu in vse dela itd…samo nero ga ne zna prebrat…nism se nikol s tem ubadal, ker sm ga kr v wav pretvoril pa je blo..Ampak mislim, da je napacno vzorcenje za tisto ki ga pozna nero…tm mislim, da je 44.1kHz, ce pa je fajl vzorcen drugace, potem ga ne zna prebrat…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close