Najdi forum

Mozzila, prejeti e-maili

Ma, kar ne zgruntam in zgruntam tele Mozzile…

Evo, moj problem (malo me je sram vprašat – ampak… saj veste):
nikakor ne najdem in ne najdem gumbka ali nastavitve ali menija, kje v Mozzili se nastavi, da je prejeta pošta vedno v takšni obliki, kot je bila poslana. Trenutno mi vso pošto pretvori v enostaven čisti tekst, tudi ni slik. To me hudo moti.

Verjemite mi, da sem šla že nekajkrat čez vse možne nastavitve. Zdaj pa ne vem, ali potrebujem nova očala al’ kaj?

“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown

Ko pošiljaš pošto iz Mozille te vpraša v kakšnem formatu jo hočeš poslati.
Če hočeš da je pošta v takšni obliki poslana kot si napisala potem obkljukaj ” Send in plain text and HTML”. Če to ne naredi tudi tisti ki ti pošilja pošto potem ti ne moreš videti slike itd.

You’ll never walk alone

Ne, ne, ne,…. ne gre za to…
Šur da sama pošiljam pošto tako, kot si napisal.

Naj razložim drugače, morda bo bolj razumljivo:

Če na mojem domačem računalniku, kjer imam Mozzilo Firefox in Thunderbird dobim pošto, npr. nek newsletter iz neke spletne strani, jo lepo vidim kot spletno stran, ima slikce, linke, itd… Na službenem računalniku, kjer imam samo Mozzilo (pojma nimam zakaj mi Firefox tukaj ne dela – ampak to je že drug problem) pa ISTO pošto prejmem in vidim samo kot surov tekst.

Nekje se verjetno da nastavit, v kakšnem formatu in kako naj izgleda prejeta pošta mar ne? Eeee, vidiš, tega ne najdem!

View –> Message Body As –> Original HTML

Nep, ne bo šlo. Tega ni.

ammm v verziji 1.0 to je, če nimaš te verzije si pa to gor poč pa mrbit bo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close