Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možu za rojstni dan

Možu za rojstni dan

Zopet je pred vrati možev rojstni dan in vsako leto se obremenjujem z vprašanjem kaj kupiti…?
Če ma kdo kakšen dobro izdejo bi jo lepo prosila !
Mene predvsem zanima kaj kupujete svojim možem za RD:

Je bolj glasebeni tip, se ukvarja z glasbo, ampak tudi tukaj ima vse pripomočke…oz. ni da ni.
V poštev ne pridejo :
oblačila
parfumi

Jaz bom mojemu kupila kravato ali zeleni čaj (tak taprav za 20 €).

Jaz mojmu striptizeto naročim.

Ko boš ti imela r.d., me naj tuo marito kontaktira…

Ja, striptizeto naroči, mož ji lahko zraven igra:))

Ko boš ti imela r.d., me naj tuo marito kontaktira…[/quote]

Te bom kar sama! Ampak jaz imam 16x na leto r.d.. Boš zmogel? 🙂

Ko boš ti imela r.d., me naj tuo marito kontaktira…[/quote]

Te bom kar sama! Ampak jaz imam 16x na leto r.d.. Boš zmogel? :)[/quote]
Certo che si!

Te bom kar sama! Ampak jaz imam 16x na leto r.d.. Boš zmogel? :)[/quote]
Certo che si![/quote]

Va be! Ci sentiamo. Ufff, non vedo l’ora :))))

pa kako to, da ne veš kaj si tvoj mož želi, pričakuje,…. o čem sanjari. Mislim pa kak zakon je to no. kaj a se nič ne pogovarjate, poslušate eden drugega?

Res smešno.

Kako zabogamilega naj vem, kaj bi ti podarila tvojemu možu. O ljubibog….pa to ni res.

Jaz nikoli ne sprašujem, kaj naj podarim SVOJEMU možu. Evo nasvet: kupimu l”salvagente” če mogoče jadra…

Sanjari, pričakuje….normalno da se pogovarjava, ne živiva v nekem pomanjkanju in ponavadi nihče ne rabi ničesar tudi pričakuje ne….ne gre se tukaj….za darilo vredno premoženje gre se za kakšno dobro mogoče celo izvirno darilo….!!!
Lej če bi ga poslušala on sanjari npr. o novem avtu….čaki je to darilo za RD mogoče ????

Te čisto razumem in res je vsako leto težje …
Morda pa kak konkreten kristal (naj bo res orng kamen, ki ga prej ustrezno očisti).

Moj bi mislil, da se norca delam, če bi mu pritovorila kak kristal za rojstni dan …

Sicer pa je moj že dobil knjige, CD-je, mp3 player, kakšno tekaško ali kolesarsko majico, pa v teater sem ga peljala …

Moj bi mislil, da se norca delam, če bi mu pritovorila kak kristal za rojstni dan …

Sicer pa je moj že dobil knjige, CD-je, mp3 player, kakšno tekaško ali kolesarsko majico, pa v teater sem ga peljala …[/quote]

Potem zanj kristal pač ni.
Moj je bil zelo presenečen in več kot vesel. A to je moj…

Ne vem, no, pol mu pa kaj za “avto” kupi, če mu že z njegovega področja (glasbe) ne smeš, ali pa kake srajčke/majice (zakaj to ne, ne razmem).
Al se pejt pa h kakemu profesionalnemu fotografu fotografirat mal pomankljivo oblečena (ČB), pa uokviri, pa mu daj. To vedno izpade zelo lepo, okusno in moškim je všeč.

kako izpade je pa od “modelov” odvisna. kakšna konfekcijska 44, sorr….no go.

Sicer pa je moj že dobil knjige, CD-je, mp3 player, kakšno tekaško ali kolesarsko majico, pa v teater sem ga peljala …[/quote]

Potem zanj kristal pač ni.
Moj je bil zelo presenečen in več kot vesel. A to je moj…

Ne vem, no, pol mu pa kaj za “avto” kupi, če mu že z njegovega področja (glasbe) ne smeš, ali pa kake srajčke/majice (zakaj to ne, ne razmem).
Al se pejt pa h kakemu profesionalnemu fotografu fotografirat mal pomankljivo oblečena (ČB), pa uokviri, pa mu daj. To vedno izpade zelo lepo, okusno in moškim je všeč.[/quote]

Zakaj ne majčke….oz. srajčke…zato ker mu vsako leto kupim kej za oblečit…ker sem brez ideje…nažalost….Za hobi kar se tiče glasbe si je že sam vse priskrbel, pa tudi ne spoznam se veliko na te stvari…o fotografu pa raje ne bi…nisem tip….za takšne stvari na žalost….knjiga ne pride v poštev ker ne bere, CD-ji tudi ne ker si vse sproti dol potegne, Mp3 ma, kolesarska oz. majica ne pride v poštev….Edino kar bi mogoče prišlo da bi dobila kje eno fino rockersko majico…no to pa bi mogoče šlo…Ampak spet nastane problem kje ???

Pel ga na “stend up komedijo ,kjer se bodo mal norca iz njega delali “!
Se bosta smejala še cel mesec !

Kaj pa tole? Jaz sem mojemu enkrat eno prinesla s potovanja in je bil vesel.

zakaj pa ne gresta simpl na večerjo. Midva si ne kupujeva daril, imava nek tak dogovor no, ampak se raje spraviva na večerjo. OK on mi kupi cvet ( če se spomni)

Jaz bom mojemu letos “podarila” vožjo z motornimi sanmi ali v Kr. Gori ali na Pohorju. Je pa res bolj adrenalinski tip…

Mojemu sem za okroglo obletnico naštimala en kup malenkosti, pa napisala zraven – npr.
– donat, pa napisala gor:”kadar se ti bo zdelo da so zaprte vse poti..”
– prebranac v konzervi, ki ga ima zelo rad in napisala:”kadar bo žena sitna in brez volje, si lahko sam pripraviš obrok
– napolitanke, ki jih ponoči hodi v shrambo jest “za tihe nočne pohode…”

Najbolj je pa zažgalo pismo (v alinejah), kjer smo napisali skupaj z otroki zakaj nam je on tako fajn. Otrokom sem prepustila da sami napišejo (najstniki) in bil je čisto preč od ganjenosti kaj vse so/smo mu napisali.

Kakšen bon za masažo ali za nakup športne opreme.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

kako izpade je pa od “modelov” odvisna. kakšna konfekcijska 44, sorr….no go.[/quote]

Saj vem, da ne boš verjel/a, ampak ali izpade okusno ali ne, je odvisno SKORAJ IZKLJUČNO od fotografa, od modela skoraj nič. Moja najboljša fotka, kar me je kdo kdaj poslikal, je bila, ko sem imela 30 kg preveč. Slikano je tako, da se ne vidi en odvečen kg, prav poseben kot, svetloba, sence – zelo erotična, prav umetniška fotografija, možu je daaaaaaleč bolj všeč od katere koli slike iz obdobja vitkosti.

Moj mož ima tudi danes rd. Kupovala ne bom nič, ker sva se tako letos dogovorila zaradi finančne situacije. Bom pa skuhala njegovo najljubšo jed.

Jaz bi mu podarila kakšno unikatno majico –

http://www.smesnemajice.si/ne-hvala.html

in po moje bi bil fuulll zadovoljen in ponosen ;).

Mislim, da je tako darilo res nekaj posebnega.

🙂

V bistvu tole (ne hvala, moj mož obvlada) bi jaz imela…njemu bi pa kakšno drugo naročila 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close