Najdi forum

Mozolji

Stara sem čez trideset, v najstniški letih sem bila kar mozoljasta, pa še do danes se mi pojavi kje kakšen…Do zdaj ni bilo panike, zadnji mesec pa sem spet obupna….Sicer niso to tisti gnojni, bulasti mozolji, bolj tisti rdeči, ki postane bel, ga stisneš in je o.k…Ampak me motijo, res…A katera mogoče ve, kaj bi lahko bil vzrok? Kremce in to sem probala že (skoraj)vse, sem pod stresom, ja, zadnje par mesecev bolj kot ponavadi, imam Mireno že skoraj pet let…Jem isto kot prej, ko mozoljev ni bilo…Ne vem no…Kako naj si pomagam?Naj grem k dermatologu, kozmetičarki?A katera pozna kako dobro kremco – da je v kombinaciji za stare koke in mozolje?:)))Za vsak nasvet bom hvaležna!

jaz imam podobno težavo, vendar meni pomaga dieta, namreč če pojem kaj kar ne prenašam, pol sem ja cela v izpuščaju, se mi pa pojavi izključno na obrazu in okrog oči. v takem prim. vzamem claritine in ga pol jem dokler ne izzvenijo. seveda pa je tega vendo manj, saj sem že ugotovila na kaj sem alergična, in če pojem kaj je to izključno zato ker je skrito v kakem že pripravljenem živilu.

sicer pa uporabljam piling za obraz, 1-2x tedensko, oz. p.p., ter čistilno peno od green line (za mladostniško problematično kožo), pri krema pa boš morala ugotovit sama, jaz imama od cliniqu z spf 25

Živjo!

Sem kar prenehala brati tvoj posto, ko sem prišla do besede Mirena….. Poglej, kaj sem napisala lani tak čas:http://med.over.net/forum5/read.php?151,5725299,5725729#msg-5725729
Po tistem sem dala Mireno odstraniti in danes, leto dni potem, sem čisto druga. Malo preklinjam, ker se še vidijo brazgotine na mojem obrazcu ampak spet se počutim lepa….. brazgotine bodo do neke mere že še izginile.

Žal mi je, bolj kot vse na svetu, da sem si sploh kdaj dala vstaviti Mireno. Čeprav mi je pričela nagajati šele po določenem obdobju po vstavitvi…. najprej je bil vse ok, potem pa…. beri zgoraj.

Preberi malo tuje forume glede Mirene. Pri nas je zgleda še vseeno premalo uporabnic, da bi si lahko ustvarili jasnejšo sliko o uporabi le te…..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close