Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozolji po 30 tem, groza

mozolji po 30 tem, groza

Pomagajte, imam vedno več mozoljev, sem že krepko čez 30, pa jih imam vedno več in sicer to niso navadni beli mozolji, ampak kar neka bulica se naredi, potem pa ko hočem stisnit niti ne gre in priteče ven samo prozorna tekočino, res grdo izgleda, ker imam potem krasto in se ne zaceli več kot en teden!
Kaj lahko storim, včasih tega nisem imela!
hVALA 100X

Ne stiskat, doh. Vsi mozolji pač niso za stisnit. In s tem, ko šariš po obrazu in jih praskaš, samo prenašaš svinjarijo naokoli in jih imaš vedno več.

Hormoni, bi rekla…. Ne stiskat

Reden sex pomaga!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Joj kot da bi jaz to vprašala – imam čist iste probleme!! Pa mislim, da je res povezano s hormoni. Mi tudi razpoloženje precejkrat niha in sem veliko bolj občutljiva kot prej.
Tudi meni teče ven neka prozorna tekočina. Najbrž je to zato, ker sem preveč neučakana in ne morem počakat da bi mozolj ”dozorel”. Samo da meni potem traja kar kake 3 tedne da se zaceli 🙁

Meni je za iste probleme zelo pomagala …

http://www.demodexsolutions.com/vpasp6.5/shopexd.asp?id=25

Pozdravljene nesrečnice,

naj vas potolažim da sem jaz že krepko čez 40 pa imam tudi še mozolje, ne vem od kje prihaja ta maščoba. Še ena tolažba za mastne kože, ne boste se tako hitro postarale.

Pravilna nega od znotraj in zunaj je prava rešitev.

Probajte urediti svoje hormone in stres tako bo manj izbruhov, z meditacijo, jogo, čas zase in previlno prehrano, ki ima čimmanj sladkorja.

Kozmetika: POMEMBNO je dobro čistilno sredstvo zvečer, ki ne paca kože ampak dobro očisti: pene, geli, tudi z dodatkom kislin, ter izbor ustrezne kreme za svojo kožo, predvsem naj ne bo preveč težka mastna krema, ki maši pore, na koži se to občuti kot maska. Krema se mora lepo vpiti v kožo, izberite take za uravnavanje, mešano kožo ali za mastno kožo, predvsem za čez dan, da ne mastijo dodatno kože. Zelo dobro se obnese tudi tekoči puder za mešano kožo, ki uravnava maščobo ali kakšen mineralen puder v prahu ali kamnu, ki popija maščobo in prepreči da se koža masti in kožo zaščiti, ker če imamo puder se manj dotikamo obraza in se manj inficira, manj mozoljev.

Občasno si naredite biokemični kislinski piling ali tak za domačo uporabo ali pa pri kozmetičarki ali dermatologu. Ščisti bulaste podkožne mozolje.

Bulaste mozolje, ki se ne dajo iztisniti pustite NE STISKATI, namažite s tonikom za mastno kožo, gelčkom za mozolje ali stikom, da ga suši. Za prvo pomoč lahko tudi položite brisačko namočeno v zelo vročo vodo in tako pomirite ne bodi ga treba mozolj.
Zvečer ali ko imate čas si naredite glineno masko, obnese se tudi pivski kvas zmešan z vodo, da posuši mozolje in jih izvleče. Sperite in potem namažite s sredstvi za mozoljčke, gelčki, stiki, roll oni. Če nimate teh posebnih izdelkov, ki so zelo uporabni, lahko uporabite tudi kakšno kremico s cinkovo pasto, tiste ta goste, ki se uporabljajo za dojenčke ali pa v lekarni nabavite mazilo za ranice na bazi cinkove paste zelo lepo suši mozolje in ranice še posebej če ste *kirurgirale – stiskale * po obrazu.

Želi lepo poletje brez mozoljev vaša,

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close