mozolji in ogrci
Pozdravljeni!
Imam problem z mastno kožo in sicer čelo se mi zelo masti ter nos in brada. Na bradi se mi zelo delajo mozolji, komaj ko eden odide je tu že spet drugi, na čelu pa imam ogrce (drobne pikice kot proso in se jih ne da stiskat). Brado imam že zelo uničeno od vsega stiskanja in polno rdečih madežev. Katera kozmetika je primerna za mojo kožo (nega zjutraj in zvečer)? Stara sem 24 let. Bila sem tudi že pri kozmetičarki na negi obraza pa ni nič pomagalo, tudi pri dermatologu sem že bila.
LP
Chicken
Čiščenje kože je potrebno ponoviti 1krat mesečno , ker se komedoni čez čas spet pojavijo.Tip kože imaš pač mešan in tega z ničemer ne moreš spremeniti.Lahko samo z ustreznimi preparati uravnavaš izločanje loja.Pomembno je , da imaš ustrezna čistila-mleko , tonik , za normalno do mešano kožo, prav tako pa tudi kreme.Lahko prideš k nam v salon na pregled in ti bomo svetovali tudi glede krem-lahko dobiš vzorce…Razen , če ne gre za komedone ,, kar bi bilo tudi možno , glede na to , da praviš , da se jih ne da stisniti.V tem primeru pa bi morala k dermatologu , pri katerem praviš si tudi že bila……težko rečem kaj več , če kože ne vidim.
Forum je zaprt za komentiranje.