Najdi forum

MOZOLJČKI

SEM MAMICA 11.LETNE HČERKE,KI I MA ŽE PRECEJ DROBNIH MAZOLČKOV,PREDVSEM PO ČELU IN NOSU.PROSIM ZA NASVET,KAKO IN S KATERIMI PREPARATI NAJ SI NEGUJE OBRAZ.

Naj si gre ogrce očistiti v kozmetični salon, kjer dobi nasvete za nadaljno nego. Priporočam kremo za regulacijo loja na predelih čela, nosu in brade, na lica pa naj da hidratantno kremo.

Moja hči je stara 16 let in se je tudi začelo s problemčki, tudi po telesu ne dsamo po obrazu. Zaenkrat jih kar dobro kroti z Justovimi kremami (ker se sama ukvarjam s tem) in sicer tonik adstrigente , potem namaže s kremo tea tree (če je pri volji si naredi parno kopel z dodatkom olja tea tree). Tea tree je splo zame eno čudežno drevo ki je res uporabno za toliko stvari da bi o tem lahko napisala celo stran – lahko marsikaj najdeš na netu. Imam pa Just res visoko koncentrirane zadeve zato morda bolj deluje.

Za telo pa si pomaga z soljo mrtvega moraj-vivisal , tudi od Justa . Včasih si da malček soli v vodo in si stem umije obraz. Pomaga zelo hitro.

Edini problem pri moji hčeri je da ni dovolj redna in ji moram stalno težiti da naj vsak dan uporablja kremo, pa ko je bolje ne uporabi in jasno potem bvsak toliko hormoni spet ven udarijo.

Kje se dobi Just kozmetika?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close