Najdi forum

mozolcki

Oj!

Stara sm 14 let in mam probleme z mozolji. Probala bi s kontracepcijskimi tabletami k baje pomagajo pr lepši koži, pa me zanima sam če morš it nujn h ginekologu da jih dobiš, al jih dobiš tud tko v lekarni?

LP

Dobiš jih samo z receptom,vendar samo tablete niso rešitev.Svetvala bi ti tudi ustrezne preparate za kožo in čiščenje pri kozmetičarki.

Dej kok si ze tezka, jz te bom prijavu na ZVP da kle skoz svoj salon propagiras, glupaca kozmeticarska

če nisi bil ali bila pozorna je forum na katerega pišeš namenjen kozmetiki-spodaj pa ti piše,da na vprašanja odgovarjamo iz kozmetike in savne Fanči.Nikoli ne kritiziram drugih salonov,pomagam,če le lahko in tudi spoštujem mnenja drugih,zato se ne počutim krivo.Če ti nisem všeč,žal ne morem pomagati,nobenega pa tudi ne silim,da obiskuje moj forum,ker je še veliko drugih.Želim ti lep dan.

Tabletke so rešitev, meni se je koža izboljšala 100 %!! Sam dobiš jih pa smo pri ginekologu.

Sara,
stara si 14 let torej si v obdobju pubertete, ko je normalno da imaš mozolje!!!! ne bi ti priporočala kt, ker so to le hormoni, tvoje telo pa je še mlado in imaš za jemanje kt, dosti časa!!!! priporočam ti, da si kupiš kako dobro kozmetično linijo za nečisto kožo, tonik, mleko in kremo!!!! rezultati sigurno ne bodo vidni čez noč, ampak čez mesec dva pa bodo vidni rezultati!!!!
uživaj in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close