Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možnost oploditve samskih žensk

Možnost oploditve samskih žensk

Pa naj bodo lepo moralno revni, jaz bom prispeval svoj delež k temu in nehal darovat dobrodelnim organiazcijam. Sej je revščina vrednota, torej privoščim tihi večini tradicionalistov, da živijo v revščini in bedi, saj to krepi duha!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čestitam za mnenje, ampak ne bodo razumeli.

Čestitam za mnenje, ampak ne bodo razumeli.[/quote]
Pa še kako razumem(o). 🙂 Seveda tudi razumem, da se sam strinjaš s tem.
Res pa vsak ne razume, zakaj.

Pa naj bodo lepo moralno revni, jaz bom prispeval svoj delež k temu in nehal darovat dobrodelnim organiazcijam. Sej je revščina vrednota, torej privoščim tihi večini tradicionalistov, da živijo v revščini in bedi, saj to krepi duha![/quote]

Aha, nekomu je revščina vrednota? Izjemno logični zaključki, ki prihajajo iz nerazumevanja prečitanega…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz predvsem razumem, da ti vidiš svoje poslanstvo v tem, da rešuješ družinske vrednote. To je meni čisto jasno in prav.

Ampak PR imaš pa slab, preveč svetobolja..

Glej, če mi On_ in Robi tukaj dneve, mesece, pišeta, da so materialisti pokvarjeni ljudje, skromni ljudje pa moralni, potem je edini logični sklep, da so moralnih vrednot najbolj polni tisti, ki so čisto na dnu….Drugačen sklep ni možen..žal..

Glej, če mi On_ in Robi tukaj dneve, mesece, pišeta, da so materialisti pokvarjeni ljudje, skromni ljudje pa moralni, potem je edini logični sklep, da so moralnih vrednot najbolj polni tisti, ki so čisto na dnu….Drugačen sklep ni možen..žal..[/quote]
To so seveda tvoje provokativne izpeljave in ne moje trditve. 🙂

Aja zdaj so pa vse samske,ki bi se oplodile lezbike??Ste pomislili,da so samske ženske tudi tiste,ki so bile nekoč v vezi,se razšle dokaj mlade,pri zrelih letih ravno ne najdejo princa na belem konju,se da oplodit in ima otroka?Nisem pristaš tega zakona,saj do otroka se lahko pride na naraven način,ampak potem si samohranilka,če imaš vse in ne želiš več komu gate prat,se posexajte in to je to,če si že tako zelo želite otroka.

Pa naj bodo lepo moralno revni, jaz bom prispeval svoj delež k temu in nehal darovat dobrodelnim organiazcijam. Sej je revščina vrednota, torej privoščim tihi večini tradicionalistov, da živijo v revščini in bedi, saj to krepi duha![/quote]

Hja, če je tako lahko nate vplivati, je pa res hudo s tabo. Pustimo to, da je res slabo že to, kakšne sklepe si potegnil iz napisanega…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lahko jaz zaston dam spermo ni problema jo mam prevec kera zeli to dobi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close