Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možnost oploditve samskih žensk

Možnost oploditve samskih žensk

Moralna veličina???….. Pa ti si resnično tup.žal

Če se omejim na to debato… Ko sem ti povedal zakaj je pri nas toliko ljudi na robu preživetja si začel s čustvenimi izpadi. Ravno tako ti je tuje dojemanje, da za imet otroka ni dovolj materialno bogastvo….itd.itd

Moralna veličina???….. Pa ti si resnično tup.žal

Če se omejim na to debato… Ko sem ti povedal zakaj je pri nas toliko ljudi na robu preživetja si začel s čustvenimi izpadi. Ravno tako ti je tuje dojemanje, da za imet otroka ni dovolj materialno bogastvo….itd.itd[/quote]
Ti lahko žališ, drugi pa tebe ne smejo, a ne ?

Zakaj pa ? 🙂

To je meni vse dobro znano. Vendar sploh nisem pisal o tem, koliko kdo dela ali ne dela.
Navedel sem le irončen primer, ko nekdo, ki plačo prejema iz proračuna, potem postavlja merila o tem kdo bi naj imel otroke in kdo ne in izraža očitke, ker imajo otroke tisti, ki jih ne morejo sami preživljati, ampak se zanašajo na socialo in na državo.
V Avstriji vsak otrok prejme otroške dodatke, ne glede na prihodke družine. Potem bi to pomenilo, da noben Avstrijec ne bi smel imeti otrok, saj se vsi zanašajo na državo. 🙂
Dejstvo je, da smo preveč zbirokratizirana država Seveda pa se ta problem rešuje na napačnem koncu, kot je to v tej mafijski državi običajno.

ja, tako pravijo. Sicer je pa vsak izgovor lahko dober. :)[/quote]

Tako je. Antilopa ima verjetno mačke, ki ji delajo družbo, so ubogljive, čiste, majhne, zato ne rabijo dosti hrane – neprimerljivo bolje s tistimi, ki imajo starševski čut in željo po otrocih, ki ji he potrebno previjati kot dojenčke, zahtevajo ogromno nege in skrbi, posvečati jim je potrebno precej pozornosti in časa, vreščijo, so samo finančna (o)bremenitev. 🙂

Torej država ima še kako prav, če ščiti družino, saj tudi včasih je veljalo, da na mladih svet stoji. Bo ščitila samce? Tukaj pri nas pa mladi žal bežijo ven. Mogoče bi bilo dobro, da se ti večni samci, kot je Spider in Antilopa najdejo in imajo najmanj 6 otrok v skladu z njihovimi finančnimi sposobnostmi, da nadomestijo primankljaj onim, ki po njunem ne bi smeli imeti otrok. 🙂 Če ne bo šlo, pa z umetno oploditvijo.. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tebi pametnjakovič sem že povedal, da dokaži v praksi svojo familiarno usmerjenost, ali pa nehaj provocirat.

Kolk otrok imate skupaj Marko, Robi in ti in zakaj se meni zdi, da nič?

Pa tudi če ima Antilopa mačke namesto otrok, kaj konec koncev tebe to briga. Najdi si eno skromno punco končno enkrat, imej z njo otroke in vse, kar sanjaš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za iemti otroka je dovolj, da imata moški in ženska nezaščiten spolni odnos. Po možnosti večkrat. Nobene druge čirulečarule niso potrebne. Nobena čustva, nobena družinska sreča, nič.

Ker hočeš na vsak način imeti prav, pa čeprav na lažnih temeljih, ki si jih sam postavljaš kot tebi ustrezajo.

Ok, ajde, mogoče ima Robi kakšnega. Marko in matjažko sigurno ne.

Če ima vsak svoje ne velja:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Najboljše je brati komentarje forumskih zgub, ki jih kot prvo noben partner ne pogleda in nimajo šans, da bi imeli otroke EVER (ker je za to treba kavsat), ali pa “staršev”, ki so (se) dali oploditi, zdaj pa vidijo svoje otroke 2x na mesec, zraven pa veselo nabijajo, kako so egoistični vsi, ki otrok nimajo ali, bog ne daj, jih celo ne želijo.

Razumem, da ste zoprni in s kopico travm, ker otroci zahtevajo toliko skrbi in nege, ampak RES ni treba v to siliti še ostalih. Če vas skrbi nataliteta, jih imate sami lahko 12, no problem. V bistvu samskim dol visi za vaše kvazi žrtvovanje za potomstvo in vso skrb, ki jo v to vložite. Če ne zmorete brez trkanja po prsih in najedanja ostalim, kako vam je težko in kakšni nesebični heroji ste, ker vam ga je uspelo enkrat vtaknit, jih dajte raje v rejo tistim, ki si jih želijo – boste odrešili sebe, svoje potomce in še celotno okolico, ki ji ne bo treba poslušat teženja…

Za iemti otroka je dovolj, da imata moški in ženska nezaščiten spolni odnos. Po možnosti večkrat. Nobene druge čirulečarule niso potrebne. Nobena čustva, nobena družinska sreča, nič.[/quote]
Nezaščiten spolni odnos je dovolj za spočet otroka, za imeti ga rabiš pa še marsikaj.

Koliko otrok pa imaš ti, da si tako pameten?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glede mačk nisem bil sarkastičen, ampak sem le uporabil inteligentni špikast humor onkraj tvojega razumevanja. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hvala bogu nič. Vidim pa okoli sebe, da imajo otroke praktično vsi, ki jim to pač pade na pamet. Še kakšno tvoje velepametno vprašanje?

Hvala bogu nič. Vidim pa okoli sebe, da imajo otroke praktično vsi, ki jim to pač pade na pamet. Še kakšno tvoje velepametno vprašanje?[/quote]
Se mi zdi, kot da obsojaš starše, da so te sploh imeli.

Hvala bogu nič. Vidim pa okoli sebe, da imajo otroke praktično vsi, ki jim to pač pade na pamet. Še kakšno tvoje velepametno vprašanje?[/quote]
Nimam več. Vidim, da te o otrocih nimam kaj spraševat.
Partnerja tudi nimaš, a ne? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa seveda ne. In kaj zdaj. Je to zločin? Kateri zakon RS sem kršil?

Meni pa se zdi, da se ti na vse kriplje skušaš dokazovati, da si boljši od svojega očeta, zato pa tako obsojaš take, kot sem jaz. Ti dojemaš resno zvezo kot nekakšno večvredno trpljenje, ki ga je vsak dolžan uresničevati, da dokazuje svojo zrelost.

jaz imam s starši razčiščene odnose. če jih ti nimaš, to ni moj problem.

Kakšna bedna provokacija… :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa seveda ne. In kaj zdaj. Je to zločin? Kateri zakon RS sem kršil?[/quote]
Lastnega:

Torej?
Če nimaš otrok, če nimaš partnerja bodi tiho, ok?

Takoj, ko boš ti tiho o življenju samskih, o seks avanturah, seks prijateljstvih itd..

Dokler pa ti pametuješ o čemer ti paše, bom tudi jaz pametoval, kar mi pač paše.

Zakaj. Sej pa Robi in On_ pravita, da denar kvai ljudi. Torej je čist prav, da je večina nacije revne in moralne.

Takoj, ko boš ti tiho o življenju samskih, o seks avanturah, seks prijateljstvih itd..

Dokler pa ti pametuješ o čemer ti paše, bom tudi jaz pametoval, kar mi pač paše.[/quote]
Kakšna bedna pravila postavljaš, povoziš sam sebe

Jaz sem bil samski, sem izkusil to, ti partnerstva nisi, niti otrok nimaš zato ne pametuj o teh stvareh, ok?
Lahko se boš pa dal oplodit ko sprejmejo zakon, potem bova pa spet kako rekla…

Zakaj. Sej pa Robi in On_ pravita, da denar kvai ljudi. Torej je čist prav, da je večina nacije revne in moralne.[/quote]

Aja, ti to čisto resno verjameš?

…no, potem vsaj to razumem, s kakšnimi nameni daruješ na Karitas in Rdeči križ.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sem izkusil partnerstvo. Že tu padeš.

Ponavljam: dokler ti serješ počez, kako je seks izven zveze nemoralen, bom tudi jaz pisal, kar mi pač paše.

Sej bom nehal!

Majkemi, da bom. ker zadnje, kar rabim je, da pol razni Oneti pljuvajo po meni po forumu, me žalijo, mi kakor naročajo, kje smem pisat in kje ne ha ha ha…

Sej bom nehal!

Majkemi, da bom. ker zadnje, kar rabim je, da pol razni Oneti pljuvajo po meni po forumu, me žalijo, mi kakor naročajo, kje smem pisat in kje ne ha ha ha…[/quote]

Ah neee, če boš nehal, bodo reveži še vedno moralni, ti boš pa še vedno črna ovca…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close