Najdi forum

Mozila Firefox težave

Zadnje dni opažam težave z Mozilo Firefox. Namreč, ko ga zaženem se mi odpira cca 1 minuto – a to bi še požrla. Problem je v tem, da če imam odprto internetne strani mi nekako zamrzne. Torej za premikanje se pojavi peščena urica in v levem zgornjem vogalu namesto lisičke neki znakec za program, sam ekran pa je bel. rešitev je, da zaprem internet s klikom na križec.

Zadevo sem poskusila odpraviti z nadgradnjo Firefoxa vendar ni nič boljše. Problem je tudi v tem, da imam inštalirane certifikate (za davčno, fakulteto…) in cel kup bližnjic (njihov izvoz ne znam narediti). Računalnik je bil prejšnji teden na servisu (odstranjevanje virusov). Obiskujem vedno iste spletne strani.

Opažam še en problem: kljub vklopljenemu požarnemu zidu in antivirusu najdem v e-pošti vsiljeno pošto, ki jih načeloma brišem brez odpiranja. Kako naj odpravim te težave.

Sicer ima opremo:
Windovs XP (licenčni)
Office pa imam Open Office
Antivirus: Microsoft Security Essentials

Hvala za prijazne nasvete.

Lep dan

afrodita

Če še nimaš nove verzije Mozile če maš 3.6 pol si naloži novo verzijo ki je izšla 4 verzija.. dobiš jo na tem linku: http://www.mozilla.com/sl/firefox/RC/

Lucipin

hvala za link in Firefox 4 je že naložen. S tem sem samo delno rešila problem (vsaj zamrzuje mi ne), sem pa že prijavila tudi na siol, da glede na to kakšno hitrost imam zakupljeno (ni osnovna) se mi zdi, da je vse skupaj prepočasi. so rekli da bodo prišli preveriti – no bom videla.

Hvala še enkrat.

Če nič ne reši siol ti ne ostane druge kot na novo naložit Windowse..

Kaj pa pravi Internet Explorer? Je ta tudi počasen?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close