Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Moževi izrazi

Moževi izrazi

Dva pojma ki ju ne štekam…

Kaj je to “špera”…naprimer….”sm špero utrgu”

in kaj je to “geštel”…ma dobr geštel…

Zelo vesela, če kdo razloži, hvala.

Š.

Če je špero res mislu špero, bo dolgo pod kakšnim traktorjem ležal, da bo vse zrihtal, če pa misli na dober geštel, je pa takrat ko je pod traktorjem ležal in špero rihtal za eno dobro babo pogledal, lahko se mu je pa tudi njegova špera kam zapletla, zaradi videnega geštela …. hehehehehe

Ja sej bi se smejala pa ne vem o čemu govoriš :)))))
Kaj potem to pomeni no….

geštel = postava (dober geštel, dobra postava)
špera = poseben pogon; omogoča,da se vsa kolesa vrtijo istočasno, zavijanje, obračanje volana ni priporočljivo, ker lahko uničiš dele menjalnika. Uporaba na težkih brezpotjih.
Tako na hitro pa površno.

če je rekel, da je utrgal špero, pomeni, da je za kakšno gledal, ki je imela dobro postavo, imel vklopljeno špero in vijugal z volanom naokrog, kar mi pa nekako ne gre v račun,… ????

No sej se ne cudim :))))

Ampak nocem pokazat da me zanima, k ze tako me skozi dr*** s tem

Yugo za krozne dirke namrec, pa ga poslusam da pizdi da je utrgu to “špero”…
Ko pa kake avte buli pa geštel tak in onak, no mogoče pa ne buli avte, pravš :)))))

a to o marjanu nagodetu???

če o njem potem so zagotovo to kaki skrivni izrazi za ženske 🙂

Ups :))))))))))) mu bo treba pokazat temo :))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

a sem zadel???

Aja to pa ne vem o kom se pogovarja Štumfka :)))))))))) bom Marjana vprašu če ima kšne pizdarije doma :)))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

New Report

Close