Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož vse dela po svoje

Mož vse dela po svoje

Tudi jaz ga imam, pa otroke in partnerico. Pa mi na kraj pameti ne pride, da ga prodam.

Kaj z avtom se ne moreš ubiti al pa s kolesom?

Daj prijazni se ,kupi opremo pa boš videla, kaj je doživetje.

Ker z motorjem ni cilj destinacija, ampak je cilj že pot.

Odgovor na objavo uporabnika
Ogorčena žena, 26.07.2022 ob 14:56

Mož si je kupil motor čeprav ve, da tega nočem in ne pustim. Me je več let na vse možne načine poskušal prepričati. Zdaj pa si je kupil to drago in nevarno igračo, ki jo je celo nekaj dni skrival pred mano. Že tako smo malo skupaj, zdaj pa se bo on vozil okoli s svojimi moškimi prijateljčki, mene pa bo samo skrbelo, pa še sama bom z otroci.
Moti me, ker si je denar očitno šparal mimo družinskega proračuna, čeprav imava vse prihodke skupaj, pa ker se požvižga na moje mnenje, da je motor prenevaren za človeka z majhnimi otroci.
Zahtevam, da ga vrne oziroma proda on pa pravi, da se raje loči. Obupana sem!

Mene bi tudi zeeeeeelo vrglo v luft! Taka odločitev za tvojim hrbtom je alarmantna – bogve kaj vse ti še prikriva? Ali pa še bo, ker zdaj je dokazal, da zna skrivati stvari pred tabo. Preglej skupne finance – ali je denar odtekal tudi za druge stvari, na primer pijačke /večerje z drugimi ženskami? V glavnem – zaupanje je omajano, vidva z otrokom pa očitno nista na prvem mestu.
Jaz bi si na tvojem mestu začela delati črn fond za ločitev. Če se ne ločita, ga čez 20, 30 let še vedno lahko drugače porabiš.

Bolan.

Misli samo nase , ti in otrok sta v drugem planu.

Če se  ne boš locika si.urwdi vzporedno življenje in svojo finančno varnost, moža pa dodatno zavaruj.

Vsedita se pa ga vprašaj-,kako bo odreagiral če bo situacija obratna  ti si kupiš motor in greš sama naokoli, on pa pazil na otroka.

Lp

Nekaj me zanima.

A ti hodiš v službo pa kaj prispevaš ali ne?

Jaz sem imel eno tako babo, samo doma poležavala, stanovanja ni pucala (sem lahko jaz čez vikend), hrane ni hotela pripravljati pa sem moral na poti iz službe vedno pripravljeno kupiti če nisem hotel biti lačen.

Vsak prosti čas preživeti s hčerko mi je oporekala, sama pa stalno gravitirala k svojim staršem. Ti so jo redno hujskali kakšen sem (zaradi mene grdobca ki hodi v službo ona revica ni mogla dobiti socialne).

Ves denar, kredit in prihranki ki sem ga imel so po nekem načinu romali k njenim staršem, zato sem tudi jaz imel črni fond. In potem sem jaz grd. Stara dva gradita bajto, pomagaj jima. Mama kupuje kravo, pomagaj. Brat ki živi pri mami rabi novi avto, daj prispevaj. Da bi se pa bratec k delu spravil, to pa je nezaslišano, kaj si jaz dovolim da ga žalim, on je tako priden (in več kot desetletje brez redne službe). In tako stalno pomagaj dokler ti ne pride preko glave. Stalno njeni, ob tem pa niti lastni hčerki ne privošči.

No, vsaj super da je mamo poslušala ko smo imeli obravnavo za skrbništvo. Je stara bila poleg po ne vem kakšnem ključu, pa lepo rekla da eno vnukinjo že ima od sina in ne rabi še ene, bivša pa ji prikimala. Seveda je potem stara imela še monolog kako nisem bil sposoben fanta narediti, da se vidi da nikoli nič nisem delal pa pomagal in kako sem len.

Potem me je pa za nekaj let minilo da bi za ženskami gledal.

Tako da, vse medalje imajo dve plati, jaz ne verjamem avtorici zaradi lastnih izkušenj ker vem kako nekatere denar zafračkajo. Se opravičujem tistim ki so poštene, samo žal sem sam konkretno v drek zakorakal in sem rajši previden.

Babe babe..pusti mu veselje pikola..ne umirajo vsi motoristi po pameti pa je..ljubosumna si ker ne bo vec toliko s teboj…?????

Eni ste res omejeni..imava otroke, ki so že skoraj odrasli in sva oba motorista. Zakaj bi nas otroci omejevali, če jih vzgojiš, da lahko sami zase poskrbijo.

Če ima željo se vozit, se bo vozil in bolje da ima svoj motor, ker bo dobil izkušnje. Tisti ki ste proti, vam očitno gremo motoristi na živce. Vi imate svoje hobije mi pa svoje.

Kaj pa pohodniki, kolesarji…že njim se lahko kaj zgodi. Ne trosit neumnosti, vsak lahko ima nesrečo…tudi peš

Ojoj, ti zahtevaš, ti mu prepovedujes …

Loči se, on pa naj z motorjem pride k meni, imam dovolj prostora.

Pa bomo vsi srečni. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Tomaž644, 27.07.2022 ob 08:08

Ja kar naj se loči!! Od MOTORJA SEVEDA!! Imata otroke skupaj in naj PODNUJNO POSKRBI ZA NJIH IN ZATE!!! Če ne, pa preživnina za vas! Če je uspel zbrati za motor, naj pa še vam nazaj napolni vaš proračun!! Ker sebičnež jaoooo!!! 🙁

To bi lahko tudi za ženske rekl, ko gre na trepalnice, obrvi, nohte, depilacijo…

Kaj ma dec od tega, razen da sofinancira…

To košta v 10h letih vsaj en motor.

Milo za žajfo se temu reče

Po domače, ima te poln kurac.

Rabi prostor zase. BRAVO ZA MOŽA.

Ne ga dušit, namesto, da bi mu šla naproti, ga pogojuješ, s tem se še bolj upira in oddaljuje.

Za začetek mu plači grobnik, nej se gre mal tam vozit, ti ga pejt pa podpret, pa še vidla boš kako vozi.

Sicer je imel pa izpit za motor verjetno še preden sta se spoznala, tako da je bilo vprašanje časa…

Dokler ni bilo otrok, sta si bila prioriteta, ko so prišli otroci, so pa materi otroci večja prioriteta ko očetu, žal tko je. Eni si potem najdejo nadomestno žensko, drugi motor, tretji so pa tisti, ki so se zavedali, kakšna obveznost je otrok in jih majo raj kot ženske, katere so jim rodile, se ločijo, ker so jim ženske pile mozak s svojimi forami in uživajo življenje z svojim otrok na svoj način.

Sam spadam v zadnjo skupino moških in končno po 10. Letih s hčerko uživava z mojim kabrioletom iz otroških sanj, katere mi je bivša zatirala, pa hči je meni dodeljena v tedensko varstvo…

Nauk te zgodbe bo, podpri ali pa vsak svojo pot…

NE PUSTIM…..????

Imet božjo pizdo zraven sebe ki uniči svoje otroke in mene ?,hvala lepa,če babi pamet smrdi po religiji si ga tu najebal,pojdi stran čimprej in otroke vzami s sabo.Ne se hecat ve skrbne in dobrosrčne vatikanke in vaši diskretni.Vere ne smi bit,pol je samo pička važna in otrok.Valjda da ste tečne,same ste hotle to,moški celo življenje sexa boga namesto tebe,vsak dan ima jajca prazna,pa še smrdi po tem.Čestitam.Nisem anonimen,niti ne mislim brat nič tu,ker ste eni prav ogabni.Moj FACEBOOK PROFIL…

..Stojan Lupinšek.Poglejte, poglejte za nazaj in se čudite kako zelo zmešani in umsko zaostali osebki obstajamo.Lepo je bit nor.Ne smrdiš če si nor.Gem vzamem tablete pol oa fukat.Idioti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close