Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož se je na poroki družil z vsemi drugimi, samo mano ne

Mož se je na poroki družil z vsemi drugimi, samo mano ne

Namesto da bi bil z mano, je nenehno plesal z drugimi, se družil in celo poljubljal, da so se še svati spraševali kaj mu ni jasno. Predvsem s samskimi. Eh pa tak začetek zakona…

Naj te potolažim, da nisi edina. Že videno. Morda je bil stres kriv.

Odgovor na objavo uporabnika
Brezvezna, 07.08.2021 ob 10:57

Naj te potolažim, da nisi edina. Že videno. Morda je bil stres kriv.

Neopravičljivo.

Jah tebe ima pa za med tednom…

Moj se pa ne druži ne z mano, ne z  drugimi. Kaj naj rečem, vso srečo. Mogoče mu zbil pa samo stresni dan.

Držim pesti zate!

nevesta486, 07.08.2021 ob 09:24

Namesto da bi bil z mano, je nenehno plesal z drugimi, se družil in celo poljubljal, da so se še svati spraševali kaj mu ni jasno. Predvsem s samskimi. Eh pa tak začetek zakona…

Dal ti je vedet, da si ti hotela poroko in ne on. Ter da te bo prvo minuto ze varal.

upam da si mu to povedala predno si šla jokat na tale mon…

A Ni tako, da je fantovščina pa dekliška, pol se izljubute ????????⭐

Devistated, 07.08.2021 ob 12:13

A Ni tako, da je fantovščina pa dekliška, pol se izljubute ????????⭐

???????

Devistated, 07.08.2021 ob 12:14

???????

Drugače Pa je kultura takšna, da se poljubljajo in objemajo ? Samo spoznati moraš ??????

Saj bi te kap kje v Indiji ali Arabiji, mene kap zaradi slovenskega ?

MAVRICAAAAA, 07.08.2021 ob 11:56

upam da si mu to povedala predno si šla jokat na tale mon…

Če Je za urgenco prej povedo letu l?

?????????????????pf aaaa hudimane ?????????????? sem pridejo za d učenci l? smeh please ⭐

Ti bi se morala obnašati enako. Potem bi se pogovorila in nehala s takšnim vedenjem ali pa ugotovila, da nista za skupaj. Očitno imata drugačne vrednote in pričakovanja. Za prihodnost je to zelo, zelo slabo.

Jah, naveličan je enega in istega ( tvojega) šnicla – izrabil priliko in si malo svežega mêseka privoščil. To so današnji desci – reala. Težko ga boš obrzdala, če se je to pričelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close