Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož preživi vse dneve v delavnici, doma je samo v nedeljo

Mož preživi vse dneve v delavnici, doma je samo v nedeljo

Mož ima avtomehanično delavnico in je vsak dan tam od jutra do večera tudi ob sobotah, do 7, 8 zvečer. On pravi, da ima veliko dela, da mora velik delat, da kaj zasluži, mene pa to moti, da je doma samo ob nedeljah. Ljubice nima, ker sem ga naskrivaj preverjala, visi tam v delavnici in stalno ima kako moško družbo ob pivu. Moti me, da se raje druži s temi možakaraji kot da je doma.

Mene pa motijo tvoje izmišljene zgodbice, ki jih serijsko pišeš!

https://runt-of-the-web.com/my-hands-look-like-this-memes/?amp;utm_medium=social&utm_campaign=twitter_snap#6

Ja ti pa visiš pa ga gledaš ceu dan noge u luft pa se preverjas ga. Pejt mal na fitnes pa se mal zrihti tko k si bla u mladih letih ne. Kure… ceu dan je doma pa šraufa pol gre pa spat kje bo meu ljubico…

Odgovor na objavo uporabnika
Animas, 20.08.2025 ob 18:04

Ja ti pa visiš pa ga gledaš ceu dan noge u luft pa se preverjas ga. Pejt mal na fitnes pa se mal zrihti tko k si bla u mladih letih ne. Kure… ceu dan je doma pa šraufa pol gre pa spat kje bo meu ljubico…

O čem ti to? Sem zrihtana, hodim na pilates, pazim kaj jem, sem fit in vitka. Kako je doma, če je v delavnici? Delavnica ni pri hiši, ampak drugje.

motime, 20.08.2025 ob 18:09

O čem ti to? Sem zrihtana, hodim na pilates, pazim kaj jem, sem fit in vitka. Kako je doma, če je v delavnici? Delavnica ni pri hiši, ampak drugje.

po pravici ,verjetno je izmišljena zgodbica ,ker ponavadi tipi popivajo ali filozofirajo po delavnicah s prijatelji ,ko imajo doma nezanimivo ,rejeno žensko …če si taka kot praviš ,pa še okoli hodiš …bi hitro prišel domov on tebe kontrolirat…

Taki so v večini mehaniki. Od jutra do noči bi delal. Ko bo pa samski, si bo pa kar naenkrat vzel čas za iskanje nove partnerice. Do takrat pa pusti da je kot je, žena ga doma čaka .

zeloodvisno02, 20.08.2025 ob 18:50

po pravici ,verjetno je izmišljena zgodbica ,ker ponavadi tipi popivajo ali filozofirajo po delavnicah s prijatelji ,ko imajo doma nezanimivo ,rejeno žensko …če si taka kot praviš ,pa še okoli hodiš …bi hitro prišel domov on tebe kontrolirat…

Ti si ena budala-

Pizda babe smotane !

Iz belega kruha se norca delaš, res ste glupe, desca bi imela cel dan doma da bi ga gledala ko je mlada, ko je enkrat starejša bi pa neomejeno denarja , desc pa tega ne bo mogel zaslužiti če ne bo delal cele dneve, nismo vsi tajkuni, ve pa tudi niste material katerega bi tajkuni želeli, torej zakaj mu ne greš pomagati vodit papirje ko ti je tako dolgčas, boš z njim, pa še več časa bo imel ker boš papirje ti uredila.

Poznam polno takih glupač, potlej po 40 pa pizdi ker je treba na denar merkat.

lej, dec nuca svojo votlino, brlog , …,da tam počne kar pač počne , se druži z prijatelji, neki prčka, igra igrice, gleda fuzbal…to je osnova moškosti ../ no, eni to počno v bifeju -kjer so stalni inventar in že domači z osebjem …/ …in ve bi jih kastrirale in pocopatile, da visijo doma in so poženščeni in gledajo telenovele…še marsikaj se rabite naučit o moških..- o tej potrebi po brlogu , itd..je kar nekaj literature za osvojit….ta pametne vedo …

Veliko je možev ki jim je pomemben bolj kot njegova žena alkohol in prijatelji.  Najdi si kakšno družbo in uživaj.

Kako zdaj? A dec cele dneve v delavnici šraufa ali pir žlampa s frendi?

Linda442, 20.08.2025 ob 19:36

lej, dec nuca svojo votlino, brlog , …,da tam počne kar pač počne , se druži z prijatelji, neki prčka, igra igrice, gleda fuzbal…to je osnova moškosti ../ no, eni to počno v bifeju -kjer so stalni inventar in že domači z osebjem …/ …in ve bi jih kastrirale in pocopatile, da visijo doma in so poženščeni in gledajo telenovele…še marsikaj se rabite naučit o moških..- o tej potrebi po brlogu , itd..je kar nekaj literature za osvojit….ta pametne vedo …

12 ur na dan, vsak dan vključno s soboto? Zjutraj ob 7 gre od doma, pride včasih tudi ob 9 zvečer. Nekaj poje, gleda TV in gre spat. Zame to ni življenje. Stara sva pa jaz 43, on 46. Otroka sta že v srednji šoli, tako da bi zdaj imela čas zase.

Poznam enega točno takega samo ti povem, da ima kar pogosto eno žensko tam notri, tako da malo razmisli, če res samo dela ali je kaj drugega….

Moraš samo najti način, da nazaj prižgeš prijeten ogenj… ki vaju je nekoč grel in ki vama je nekje v tem času ugasnil. Za začetek nežno popihaj po žerjavici, nato počasi dolagata. Da ne boš slučajno takoj s kanto bencina polila… ?

.https://www.youtube.com/watch?v=BWbqiO_vuhI&list=RDBWbqiO_vuhI&start_radio=1

naveličo se te je

motime, 20.08.2025 ob 19:43

12 ur na dan, vsak dan vključno s soboto? Zjutraj ob 7 gre od doma, pride včasih tudi ob 9 zvečer. Nekaj poje, gleda TV in gre spat. Zame to ni življenje. Stara sva pa jaz 43, on 46. Otroka sta že v srednji šoli, tako da bi zdaj imela čas zase.

začni še ti šraufat avte  🙂

Najdi si hobije. Še pogrešala boš čas zase.

da ne boš končala kot čepinka

Ženska čas je da primeš vajeti v svoje roke

Postala si mu samoumevna in sedaj seveda če ti je še kaj do njega ga boš z postopnimi koraki morala navaditi da si bo več časa za tebe vzel

Recimo na en tak povprečen dan med tednom ga dopoldne pokličeš da bosta imela popoldne nekje zunaj kosilo, ga prideš recimo okoli 17 ure iskat in ga zapelješ nekam na lepo in če bo po kosilu rajši šel nazaj v delavnico kot pa da bi se malo s tabo pocrkljal imaš odgovor na dlani

Če pa bo pokazal zanimanje za tebe pa pač nadaljuješ z novimi pristopi kot recimo da ga spet nekam na izlet odpelješ v soboto itd…

Pač jaz razumem da delo prinaša denar ampak delo ni bistvo v življenju

Lahko ti povem da sem iz družine kjer je tudi moj oče bil veliko v delavnici ampak se moja mami ni pustila zmesti in je pogosto prevzela pobudo in je kakšen petek zvečer dobesedno prišla v delavnico po očeta mu slekla delovna oblačila in ga odpeljala na večerjo oziroma nekam kjer se je tudi plesalo

Alora, mu greš na koorac.

Kot rečeno , če ne moreš proti , se mu pridruži, čudi me kako da ne sodeluješ pri tej starosti, ti bi samo denar, da bi pa pri poslu pomagala , namesto da se tu pritožuješ , ne to pa ne.

Ja, taki so desci. Namesto da bi doma kaj pomagali, cunjo v roke vzeli, kaj oprali in zlikali, se raje po delavnicah svaljkajo, nekaj brez veze prčkajo in se s pivom nalivajo. Potem pa še doma lažejo, kako veliko dela imajo, žena pa za vse sama

za njegov beg v delavnico si kriva samo ti. zdej ko se je tebi po 20 letih zakona vkloplo neko novo stanje, bi pa rada spet da pleše po tvojih navodilih!? Pusti človeka. Saj pride domov, saj trošite njegov denar.  Vse je ok.

res se kregaš z belim kruhom. a bi hotela, da pride domov spočit in te vsak dan šlata s tistimi črnimi rokami?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close