Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož pravi, da slabo kuham

mož pravi, da slabo kuham

Včeraj je pustil pol kosila na krožniku, češ da je zanič, da je čudno vse skupaj. To jed sem že večkrat skuhala, pa ni nikoli nič rekel, ampak je vse pojedel. Morda so res sestavine, ki jih kupiš tako različne? Tokrat sem kupila nekaj blagovno znamko, drugače kupim original. Je res taka razlika?

naj si kuha sam,ce je tvoja kuha zanic,pokazi mu kje so lonci in sporget,pa veselo na delo.

Jaz sem mu pa dokazala, da slabo kuham , pa še večino prismodim! Pa me ne spusti več v kuhinjo!!))))

Se strinjam

Sicer je načinov, da poveš, da je zanič kuhano, več.

Nekaterim ni problem nekoga prizadeti. Nekaterim obratno.

Meni bi to rekel samo enkrat in bi v bodoče imel priliko, si skuhat vrhunsko kosilo. Zajebancije pa si nikoli nisem dovolila. Vsaka novopečena kuharica kaj sfali, ker pri kuhi je pač tako, da rabiš kilometrino, da je jed okusna in dobra. Vem zase, da se mi na začetku marsikaj ni posrečilo, ampak nikoli me ni žalil in mi govoril, da je hrana zanič. Gre za spoštovanje in trud, ki ga vložiš v kuho.

Jaz nimam ravno občutka, da bi bilo tako zelo odvisno od znamke, bolj gre za izkušnje in čas, ki ga imaš na voljo. Me pa zanima, kaj si skuhala, da je bilo tako “neužitno”?

Naredi tako, kot je naredila moja soseda preden je odšla v popoldansko izmeno, mu je napisala na mizo listek, dragi skuhaj si kar ti paše, zraven pa mu nariši srčka. Boš bolj cenjena in spoštovana. To te nauči življenje.

A ti pa nisi probala – kdaj prej in zdaj, da bi sama opazila razliko?
Kako naj pa mi tle vemo, kakšen okus je kaj imelo, ne glede na blagovno znamko al brez nje …

včasih se ti kaj ponesreči, ampak to še ne pomeni, da te lahko kdo obtoži, da si slab kuhar.
meni je bivši spekel popolnoma zanič pico, sem se sicer muzala, na kraj pameti pa mi ni padlo, da bi mu očitala, da slabo kuha. ravno tako mi je on komot rekel, da je špinačna lazanja zanič, ko sem nekaj eksperimentirala, ker je bila zares zanič in sva jo vrgla proč.

Ti nisi jedla, da bi videla, če je razlika?
Če je blo zanič pač ni mogel pojest, včasih se stvari tud ponesrečijo 😉

Pri vaju ni problem kvaliteta kosila, ampak komunikacije – predvsem z moževe strani.

Jah, čisto možno je, da je bilo res zanič. Jaz sem tudi kdaj že kaj zabluzila, da je bilo praktično neužitno. Valjda takrat ne pričakujem, da bodo ljudje brez besed pojedli, da me ne bi užalili.
Ampak eno je, da nekaj res ni OK z jedjo (res so lahko že v osnovi surovine slabe, pokvarjene, lahko ti pozabiš solit,…), drugo pa, da te nekdo stalno podjebava, da zanič kuhaš. Kaj od tega drži pri vama?

A imaš kak špičast čevelj.Če ga imaš, ga obuj in moža brcni v rit. Skuhaj mu rivc in ga naj en teden je. Čem še ne bo dobro pa še za en teden.

Kakor jaz berem, je ni obtožil, da zanič kuha, ampak, da je kosilo zanič?? Sem kaj spregledala?
Ker to pa ja ni nič kaj takega, pač mu ni bilo dobro in ni pojedel. Se zgodi tudi najboljšim..

v naslovu piše

mož pravi, da slabo kuham

meni tudi tvoj nick ni všeč-
včasih pa požre vse,
bi me prizadelo, če bi kdo zame rekel, da žrem!

Naj se začne postiti….

Skuhaj sebi, on pa naj si skuha sam!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tako je. Naj si skuha sam, ali pa naj dobi drugo kuharico.

Jutri se kasneje vrni iz službe. Zjutraj daj v pečico zmrznjeno lazanjo. Pusti mu listek: “Dragi, kosilo je v pečici. Samo pogrej si ga.”
Pojutrišnjem to ponovi, le vsebino pečice spremeni. In tako ves teden.

Problem rešen.

katera jed pa je bila to – kaj si kuhala?

To je tema, preseljena sem s SČ, in avtorica je že davno pozabila nanjo. Meni je tale “selitev narodov” rahlo BZ, sploh ker nekatere forume s tem umetno ohranjajo pri življenju.

u madona, kake divje barve imajo na SČ :)) kr oči bolijo
ja, se strinjam s selitvami…..
me je pa res zanimalo kaj hudiča so kuhali pri tej hiši k ona ko bajagi ne zna kuhat, on pa žre…

Jaz mu verjamem, da o kuhi nimaš pojma.

Ženska mora kuhat možu, to je njena dolžnost.

v katerem zakonu pa to piše? :))

v katerem zakonu pa to piše? :))[/quote]

tisti ki nima člena…tisti ki je samoumeven..hhihiihi

bibita kaj te to moti…to vam je v krvi že iz pradavnin:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close