mož na misiji
hmmm…
Overitev? kako poteka oz. kakšna je ta overitev?
Zadostujejo spletni podpisi in podatki?[/quote]
hehehe….
o tem tudi jaz ne vem kaj dosti. mislim, da moraš sestaviti referendumsko vprašanje, ki ga potem predložiš v DZ v potrditev (?) in če DZ da soglasje (ker gre za državni referendum, če bi šlo za občinski, bi dal soglasje občinski svet ) potem lahko začneš z zbiranjem pdopisov.
overitev pa lahko ljudje opravijo na katerikoli upravni enoti (ne nujno tam kjer imajo stalno bivališče), s seboj morajo imeti osebni dokument.
mislim, da UE še niso tako modernizirane, da bi lahko to opravili preko spleta. res pa ne vem točno, ker te zadeve se hitro spreminjajo in glede na modernizacijo javne službe, je to tudi čisto možno. nisem pa ziher :))
pa če se boš odločil za ta podvig, jaz predlagam, da je plača tam okrog 800 eur, tko kot je nekje povprečje pri nas :)))
hmmm…
Overitev? kako poteka oz. kakšna je ta overitev?
Zadostujejo spletni podpisi in podatki?[/quote]
hehehe….
o tem tudi jaz ne vem kaj dosti. mislim, da moraš sestaviti referendumsko vprašanje, ki ga potem predložiš v DZ v potrditev (?) in če DZ da soglasje (ker gre za državni referendum, če bi šlo za občinski, bi dal soglasje občinski svet ) potem lahko začneš z zbiranjem pdopisov.
overitev pa lahko ljudje opravijo na katerikoli upravni enoti (ne nujno tam kjer imajo stalno bivališče), s seboj morajo imeti osebni dokument.
mislim, da UE še niso tako modernizirane, da bi lahko to opravili preko spleta. res pa ne vem točno, ker te zadeve se hitro spreminjajo in glede na modernizacijo javne službe, je to tudi čisto možno. nisem pa ziher :))
pa če se boš odločil za ta podvig, jaz predlagam, da je plača tam okrog 800 eur, tko kot je nekje povprečje pri nas :)))[/quote]
mah nebo šlo to skozi…naivno je vrjeti, da bi DZ to potrdil…
drgač pa keri začaran krog…itak potrdijo kar jim paše…jajjaj:)
drugače pa, če se vrnem na vprašanje v temi.
partner od moje znanke je šel na misijo nekam v Makedonijo. sta se odločila zato, da bosta čimprej spravla hiško pod streho. najprej 6 mesecev, potem še 1 x šest mesecev, hiša je bla že pod streho in še 1 x 6 mesecev, ona je medtem časom zanosila…. in ko se je tretjič vrnil, je s seboj pripeljal novo punco, ki je sedaj že njegova žena.
Forum je zaprt za komentiranje.