mož na misiji
Moj je ze bil enkrat na misiji bosni leta 2003 in sm ga glih okrog tega sprasvala pa je reku da ni blo nč.Da ni noben varal in jest mu vrjamem.No sej midva takrat nisva bla skup.Pa če bi sel zdaj se jaz s tem sploh ne bi obremenjevala in sekirla ker mu 100% zaupam.Je zdrzal kr dost mescev med samo nosečnostjo in se po tem pa ne vem zakaj ne bi zdej.
Eh , ženske.
Sploh ni debate , ali bi šel ali ne! Sprejel je službo v vojski in s tem dolžnost, da gre, kamor ga pošljejo.
Moj brat je eden vodilnih v tem in prav popizdi, ko opazi, kako nekateri “jokajo”, če morajo na misijo. Najbolj popizdi, ko sliši izjavjo dedcev, ko rečejo, da jih žene NE pustijo. OK; potem pa MARŠ drugam v službo. Vsaka žena, ki ima vojaka za moža, se mora najprej sprijaznit s tem kakšno službo upravlja njen dragi mož. Sami so si izbrabi to službo, naj sprejmemo še odgovornost.
vem iz prve roke,tako da misija na kosovu se ukinja..
drugače pa je moj mož prišel iz misije konec avgusta,bil je tudi v afg.že,vendar ne 6 oz.7 mesecev[/quote]
Moj gre marca na kosovo, tako, da ne vem če je tvoja prva roka na tekočem z dogajanjem v vojski.[/quote]
SE OPRAVIČUJEM,VERJETNO SEM JAZ NAROBE RAZUMELA IN NA MISIJI NA KOSOVU NE BO SODELOVALA ENA “ENOTA”.TAKO DA ČISTO MOŽNO,DA OSTALO PA OSTAJA KOT JE BILO.
mORAM BOLJ NATANČNO MOŽIČKA ZASLIŠAT ;))
Tole si verjetno spregledala a ne??
LP
s kom pa bi prevaral? z albanko kako? haha 😉 sej če te ma namenn prevarat te doma tud lahk al ne? ;)[/quote]
Splošno znano je, da kjer je veliko vojakov denimo, je še več prostitutk. Ali na počivališčih kamionarjev.
A res mislite da varajo samo tisti ki “imajo” namen? Drage moje prilika dela tatu, pol leta stran od doma, med sami potrebnimi dedci? Cccc
samo nekaj vam povem drage matere in očetje!
Vsaka zamujena minuta z otrokom ne vrne se nobena, ne jamrajte potem čez leta, da ne veste kaj je z vasim otrokom, zakaj je tak in tak … malo dete potrebuje oba starša in zdrav druzinski odnos, ne pa da teka po stanovanju in išče očija…ma ste zmešane no, zaadi denarja dol, pa jebeš otroke in zavoženo otroštvo, pa se sploh zavedate kaj delate tako malim bitjim, to je enako kot bi očka umrl, ga ni več, otrok ne razume, tako malo dete, ve le, da očka ni več, išče ga in ko ta očka pride nazaj domu, je tujec!!!
zakoni z vojaki se nekje okoli 40 leta ločijo, skoraj vsi…ker ženske enostavno več ne zdržijo tega, dokler je dete malo še zdrži, ko otroci zrastejo se vpraša, zakaj že, vprašaj katerega koli na vodilnih polozajih v vojski in naj ti pove statistiko, sam stran od vojske!!!
glej, to je njihova služba in če morejo it, pač morejo. normalo da je težko, če bi blo po moje tud nebi šli. pa ne moreš nič.naj zaj službo pusti, pa bo brezposeln? kaj pa bi potem lahko otroku nudil? je hudo, sploh in predvsem otroku, samo obstaja internet in mobiteli. mi se slišimo preko skyp-a vsaj 3x na dan, včasih tudi po uro ali več (kolk ma pač časa), otrok ga vidi na tv-ju, ki je povezan na računalnik in se pogovarja z njim. tud jaz sem misla, da ga nebo prepoznal ko pride, da ga nebo hoto sprejet, sam ko je prišo na dopust je bil najsrečnejši otrok na svetu. za en teden se ga je oklenil in ga ni izpustil. itak ga vidi in sliši vsak dan… dojenček pa se še tak ne zaveda.
je pa drugačna zgodba, če mu ni treba it, pa prostovoljno zaprosi, da bi šel. v to pa jaz tudi ne bi šla, ravno zaradi otrok, denar gor ali dol.
s kom pa bi prevaral? z albanko kako? haha 😉 sej če te ma namenn prevarat te doma tud lahk al ne? ;)[/quote]
Splošno znano je, da kjer je veliko vojakov denimo, je še več prostitutk. Ali na počivališčih kamionarjev.
A res mislite da varajo samo tisti ki “imajo” namen? Drage moje prilika dela tatu, pol leta stran od doma, med sami potrebnimi dedci? Cccc[/quote]
mu pač zaupaš. prostitutk tam neboš našla, to so vojaške baze, v katere imajo vstop samo pripadniki vojsk. hotla sem rečt, da če te hoče prevarat, te lahk tud doma, al pa v službi. pol je najboljše da ga daš doma v vitrino, boš vedno vedla kaj dela 😉 to je pač zaupanje 😉
kakšne so to spet traparije:)…pravijo ne sodimo druge po sebi…hihihihihi[/quote]
jaz bl poredko hodim na misije do sputnika, dlje me ne zanese hahaaaaaa
poznam pa kr nekaj primerov takih, pa zgodbic od teh ljudi veliko, tko da če bi bil moj – no go :)[/quote]
pa poznaš – zaupanje? al sploh ne zaupaš nikomur…
jaz bl poredko hodim na misije do sputnika, dlje me ne zanese hahaaaaaa
poznam pa kr nekaj primerov takih, pa zgodbic od teh ljudi veliko, tko da če bi bil moj – no go :)[/quote]
pa poznaš – zaupanje? al sploh ne zaupaš nikomur…[/quote]
zaupam seveda, najbolj pa sama sebi :))
pa tudi, če bi se imela tako zelo rada ne bi rinla narazen za pol leta, denar pri tem ne igra nobene vloge. tut tisti neumrejo, ki za 500€ delajo
pa poznaš – zaupanje? al sploh ne zaupaš nikomur…[/quote]
pa tudi, če bi se imela tako zelo rada ne bi rinla narazen za pol leta, denar pri tem ne igra nobene vloge. tut tisti neumrejo, ki za 500€ delajo[/quote]
kaj pa boljši jutri…
sem mislil, da si v sebe prepričana…ne pa da si samo zaupaš:))
pa tudi, če bi se imela tako zelo rada ne bi rinla narazen za pol leta, denar pri tem ne igra nobene vloge. tut tisti neumrejo, ki za 500€ delajo[/quote]
kaj pa boljši jutri…
sem mislil, da si v sebe prepričana…ne pa da si samo zaupaš:))[/quote]
tam kjer se imajo ljudje radi je vse mogoče. boljši jutri pa definira vsak po svoje, enim je to denar, drugim kej drugega – vsak po svoje
ajdi mali ne kompliciraj tok :))
najboljše je, da gre takšen mož na misijo v brusel, vzame ženo s sabo in dobi dodatek, če se žena udeležuje čajank. 🙂
nekje je treba porabit davkoplačevalski denar! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.