Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož na kupidu

mož na kupidu

ja res obrnjen hodim po svetu .
al se mi ni samo malo se mi je dost ej .

ti si pa druge vrste model pol: ful optimističen pa vidiš svet v tako lepi luči.
tvoja ***** se recimo kurba sto na uro, ti pa si prepričan, da je samo tvoja in oh in sploh -kako je življenje idealno vsi govorijo resnico in vse delajo vse po zakonih in predpisih joj kako si srečen.
dej osu zarukan ne piši take bedarije kle gor.
pa zgleda da še brat ne znaš bedak ker sm ti napisal da me en drek briga kera se s kermu goni ha ha .za take debile k si ti lahko še narišem če češ.

Svetnik tebe bo vsaka prevarala 🙂 zaradi tvojega obnašanja. vsi ostali tukaj proti koncu so pravilno napisali. Nobeden ni rekel,da vsak dela po zakonih in da vsi gledajo na svet idealno. Ampak vsaj malo mogoče 5 minut na dan:)) je pa lepo,da gledaš na svet z lepe strani. Že to je veliko.

svetnika nej kar prevarajo važno da svetilnika še niso pa ga tud ne bodo.
ti se pa najprej brat nauč pol boš pa komentirala ha ha .
ne pripisuj drugim tistih slabih lastnosti ki jih imaš ti sama.

Mene, pa zanima, kaj pa je ona delala na kupidu,ce je tako postena?Iskala avanturo, ali samo….

očitno vas je tukaj resnično veliko nepismenih.in pol bi rada od države da je do vas idealna, vi pa še brat ne znate ,očitno razmišljat pa sploh ne .
ona ni bila na kupidu, brala je njegove maile.
rabiš še narisano tsimona??

“vidva kar nekaj predidevata kot sem že včeraj rekel kot rado bohinc ki je vedel kaj državljani mislijo”

Hahaha, stari, ne no!! Pa, daj reci da se hecaš al pa da si pod dozo no. Kaj sem pa jaz predvideval? Poglej zdaj kdo prevideva:

– on pa bo sedaj videl da si “dobro odreagirala” in si bo s še večjim veseljem iskal nove babe na kupidu okol 20 let jih ziher fukal če bo le dobil -saj po moje jih je že
– nagradila ga boš ker ti laže, sedaj bo človek res prepričan da mora iskat druge babe
– mojega mnenja ne more spremeniti milijon markotov
To se, verjemi noben ne bo trudil.

Se že kaj jasni? Ej, veš kako bi ti rad povedal, kako zelo se smešiš, pa ti ne bom, bo bolj zanimivo še naprej. Ajd.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close