Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož na kupidu

mož na kupidu

Merry nisi napisala svojega naslova,ko si sprasevala za tisto pred dnevi,zakaj ne pises meni.

mot

Vedno, ko berem kaj tazga, se postavim v kožo tistega, ki to piše.Priznam ni ti lepo…a vendar mi gre najbolj na K..ko takoj..napad..pack..prasc..kaj dela..in tko dalje..ja madona..a nis nc cutila kaj ti ob vecerih al ne vem kdaj dela..da visi na netu..kje si pa ti ta cas..ali to pocne le v sluzbi..pa itak se cuti, ko v razmerju nekaj ne stima…nisi nic cutila da mu nekaj manjka…ali pa so vsi res tko dobri igralci in bezijo kr tko stran od cudovotih zena..ker jim je v zakonih prelepo.Če bo mene kdaj moj prevaral, se bom najprej zamislila sama nad seboj in se vprasala kdaj in s cim sem ga sterala v narocje k drugi…ko mi bo to jasno..se bom borila za njega, če si bom to zelela…če ne..naj uziva dalje drugje, ampak potem ne bom tulila prasc se goni okoli…kajti jasno mi do zakaj se goni okoli..najveckrat to zato, ker doma ne dobi tistga kar dobi drugje…Za spetir sta vedno potrebna dva…redki so taki, ki res iz dolgocasja delajo nenehne kuzlarije…kjer je dim je ogenj..eno brez druzga ne gre, zamisli se malo, kaj pocnes tudi ti ob vsem tem…kaksna je tvoja vloga, raje v to vlozi energijo ne pa v prasce in dvajsetletnice, pa brez zamere!

In se je kaj spremenilo, ko si mu napisala pocukrano pismo. Mogoče pač rabi te fantazije. Če so to le E-mail fantazije, le ti profitiraš ob njegovi nasladi.
Ugotovi, zakaj to dela.

Jaz sem mojmu rekla, da če hoče si lahk drugo poišče, zarad mene :)) Za vsak primer, nočem bit naivna… Ker moški, msilim, eni so res :))) Včeraj mi je bivši tip, s katerim sva hodila nekak 8 let nazaj ali pa 7, poslal sms s fl čudno pesniški vsebino, ful tak romantičen, oh in sploh, da mi ej šlo kr na smeh :))) In kao,da je sam napisal… In to še v teh letih ni naredil, razen ene dvakrat je imel neke sumljive… pa tud se mi zdi, da je zaseden,s ej to ej to najbolj čudno :))) Mislim, pacek, a ne, kaj naj pa jaz pol svojemu rečem, zakaj mi en take sms-e pošilja… Klic je dobu pa nazaj zanalašč ob taki uri, ko bi ga lahk spravila v zadrego pred nejgovo in očitno sem ga, ni ki pa vedel povedat od kdaj ma take pseniške navdihe, emnda že od nekdaj 🙂 Ah, ja res škoda, da prej nisem znala tega cenit in odkrit… :))) Khm, ja očitno da eni moški radi to delajo za hrbtom… Hmpa tud, pri enih en mroeš odkrit, ker iz svojih izkušenjvem, kak ej on do punc, ful pozoren tak da si misliš, da si središče vesolja… In po moejm niti posumiš ne… Ker imam jaz zanj občutek, kot da nebi nobene še pogledall ne takrat, sam mi pamet govori, da sigurn ni res.

Sva poštimala stvar, DISKRETNOST si zelo dobra psihologinja, res je šlo za zamero z njegove strani saj sem pred kratkim srečala bivšega in sva šla SAMO na kavo. Bedasto je bilo, da sem mu to sploh omenjala in on je iz tega naredil že celo dramo. Zjutraj, ko sem pisala sem bla res vsa živčna in predvsem jezna. Sara tudi ti imaš prav verjetno sem svojega moškega premalo seksualno razvajala zadnje čase, obljubim si grem takoj jutri kupit nekaj seksi perila in še kakšne samostoječe nogavice. Vsi rabimo fantazije in lep vikend vsem. Pa hvala ker ste me pomirili in nisem naredila kakšne stvari, ki bi jo zdaj obžalovala.

Dober izgovor z njegove strani.Ti pa verjameš hehehehe.

Wild guess. Zato ker je debil;)?

No, saj mogoče s tem ni mislil nič konkretnega narediti. Tudi sama imam fanta pa sem na kupidu. Sam da si malo popestrim dan. Ne bi pa ga nikoli prevarala. Tako da brez panike.

Prilika dela tatu. Jaz mislim, da če imaš urejeno partnersko zvezo, te ne mikajo več neznanci na raznih chatih ali kupidu ipd., niti za pogovor ne.

OYO, to si se pa malce zmotu… Saj veš, malce rutine se razbije, pa nič slabega s tem ne mislim. Sem pa zvesta in ne bi nikoli varala. S tem da pa malo poklepetaš pa ni nič narobe. Potem ste vsi “nezvesti” saj se včasih na teh forumih prav grde stvari pišejo.

Saj ni rekel, da si zato nezvesta, ampak mogoče še nisi dobila tiste prave prilike (ki jo naskrivaj morda iščeč, morda), da bi preizkusila svojo zvestost. Ko te enkrat potegne not, lahko postane nevarno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, sem že imela priložnost pa je nisem izkoristila. Moraš samo vedeti kdaj je tista zadnja meja in nehaš. Preprosto.

Itak, če si tak karakter, pol v redu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ene ste pa res od sile. Ne morem verjet, koliko perfektnih je tu gor. imate perfekten zakon, perfektnega moža, perfektne otroke, perfektne starše, perfektne tašče in taste, perfekten seks in sploh ste same perfektne. Nič problemov, nič konfliktov, skratka nič, kar bi zmotilo vaše perfektno življenje. In da ena ženka napiše drugi, da je verjetno sama kriva, da mož počne packarije, se lahko zgodi sam pr nas. Sara*, sam eno vprašanje: če imaš tako popolno življenje, zakaj pa ti zapravljaš čas tu gor? A ne bi raje posvečala čas svojemu možu, da mu ne bi kaj začelo primanjkovat ..

anika32, a nisi videla, da je Zelo Razburjena (očitno je Indijanka – po imenu sodeč) ravno takle forum potrebovala, da se je pomirila. Kaj še hočemo bolje? Konec dober, vse dobro. Happy end!
Se pa najdejo tudi drugačni od nam željenih odgovorov. Moje izkušnje so, da je najbolje, da čimveč ljudi sodeluje in čeprav so odgovori tako različni, je resnica nekje vmes.
Vsi ljudje vse vedo.

Ma noben ni perfekten, to samo ti tako vidiš Anika32. Samo zato, ker smo na forumu, pa še res ne pomeni, da nas takrat kdo pogreša.

Jaz sem hodila na te forume nekaj časa nazaj (sedaj ne več).Mislim na forume kot so Kupid, Ona-on,Slovenski Chat in po pravici,če hočeš jiti z enim ven greš čisto lahko. Zato veliko tistih,ki dajejo gor oglase in iščejo ponavadi se res zmenijo,če ne za sex pa vsaj za kavico. Jaz sem šla samo dvakrat ven in dvakrat sem takoj vedela kaj hočeta;))) Čeprav sta v svojem oglasu trdila drugače, (eden je imel resno punco eden pa skoraj zaročen). Po kavici sem šla domov. Pač nekoga pa to tako premami,da ne more nehati in vedno išče po teh oglasih. Poznam možakarja pri 40, ki ima “skoraj” vse in hodi redno na zmenke. (je pa poročen). Na žalost ali nesrečo njegova žena pojma nima kaj počne. Zato mislim,da ti zmenki niso tako naivni. Je pa res veliko klepetanja je pa tudi veliko zmenkov v živo saj to je namen teh forumov.

No jaz pa naj takoj povem, da sem veliko na Kupidu ter imam kar nekaj dopisovalcev s katerimi si pač samo popestrim dan o vsakdanjih stvareh. Pa še veliko heca imamo med sabo. Ni nujno, da je vse na sex obrnjeno. To je od vsakega posameznika odvisno do katere meje bo šel in do kje se bo pustil. Sama sem tudi bila na dveh kavicah in celo z njima se dopisujem že kakšno leto. Včasih rabiš tudi takšnega prijatelja, da te pomiri, ko si na tleh. Ne rečem, da tam ni malo tipov , ki na vse pretege iščejo zgolj avanture.

LP

Tisti ki je na teh forumih že ve zakaj je dal gor svoj oglas ali se zgovarja. ( razočarnje ali sex ali spoznavanje novih ljudi ). Je pa res ogromno avantur in tisti,ki to išče dobi brez problema.

Pretela sem odgovore,

že ko sta se po telefonu pogovarjala si napisala – natrosil mi je kup laži ampak jaz sem ga pogruntala – nekako v tem smislu. Da o tem da si napisala da je pravi težak ne razmišljam….

In sedaj misliš, da ti je doma povedal resnico? Zbudi se!

Ti pa ga še nagradiš da je tak kreten, s tem, da boš ga sedaj doma razvajala v seksi perilu 🙂 bravo punca samo tak naprej, drugi teden bo zopet na kupidu.

Zakaj si sploh z njim?

LP

ha ha ha točno prav je napisla šela.

on pa bo sedaj videl da si “dobro odreagirala” in si bo s še večjim veseljem iskal nove babe na kupidu okol 20 let in jih ziher fukal če bo le dobil -saj po moje jih je že.
meni se zdi da si ti ful neumna ženska.
nagradila ga boš ker ti laže, sedaj bo človek res prepričan da mora iskat druge babe saj tvoja reakcija je bila naslednja:
ON ME VARA JAZ PA PO NOVE GATE , OBRIT PIČKO IN MU DAT VSAK DAN ZA FUKAT .

EJ FOLK KJE LAHKO JEST TAKO NORO BABO NAJDEM , JE TUKAJ ŠE KAKŠNA??

Mogoče te drugič preseneti pa eno 20 letnico pofuka pred tabo, kaj boš pol nardila, priostala na seks v 18 ero all si tok pizdo raztegnila da bo on samo še rekel” a sm notr padu ” :))))))))

Čakejta Svetilnik in Šela ne poznata ju kako morata reči ja prevaral jo je. Mislim da iz vaja bruha jeza,ker sta sama kaj podobnega doživela. Jaz sem kar nekaj časa hodil na te strani,so mi punce in ženske pošiljale slike, message itd…. pa nikoli nisem šel ven z nobeno. Zato ne moreta kar trditi za nekoga ja fuka jih.

Madonca, kako smo eni negotovi vase (svetilnik, Šela). Saj, če ga bo še pa drugič dobila, se bosta pa takrat “pomenla” malo drugače. Kaj zdaj paniko zaganjata.

za markota in pikota.
vidva kar nekaj predidevata kot sem že včeraj rekel kot rado bohinc ki je vedel kaj državljani mislijo.
jaz se smejem ko tole prebiram in me prav en drek briga za vse skupaj kle gor, povem pa realno in nič nisem bil prevaran in nič nisem jezen.
še nikoli nisem bil prevaran oz. drugače povedano en drek me briga tudi če sem bil ker men to dol visi.
ti pa tvoja nergotovost marko kar nekaj brezveze flancaš ko dr phill ha ha .
al nimamo vsi tako spranih možganov kot američanov, eni vemo kam se svet vrti in smo samostojni pa neodvisno od blebetanj drugih.
in nismo zarukanci kot bi se izrazil dr rugelj.č
on že ve zakaj to izjavlja za večino moških slovencev.
mojega mnenja ne more spremeniti milijon markotov pa pikotov ha ha .

Izredno črnogled moški si Svetilnik. Meni se zdi če bi tvoja punca šla sama v trgovino in bi hodila 2 uri bi že mislil da te vara. Tvoje mnenje itak ne boš spremenil dokler boš gledal tako pesimistično na svet. Za vsak drek bi najdu najhuj verianto. Saj ni čudno,da se ti je že malo obrnilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close