Mož mi je zbrcal mačka
zgrožena in užaloščena, 22.12.2012 ob 11:37
Doma imamo psa in mačka. Mož ima psa zelo rad, mačka pa videt ne more ker je bolj debel. Mož me kar naprej zbada češ tega pujsa pa ne bomo imeli pri bajti ker je tako debel. Drugače je ful lep muc, črno-bel tipa Felix in ima 4 in pol kilograme, je kar dobro rejen. Že dalj časa je grozil da ga bo zbrcal, danes pa je to uresničil. Na prag ga je prinesel in z vso silo brcnil s čevlji da je kar poletel. Videla sem da se je hitro pobral in zbežal. Ni bilo videti da bi bil kaj poškodovan, zagotovo pa se bo bal priti domov saj ga je mož že prej večkrat štrapciral na raznorazne načine. Polil ga je z mrzlo vodo, mu k ležišču pristavil navito glasno budilko, ga namahal s časopisem, ga potresel z apnom itd. Zdaj me skrbi kje je in kaj je z njim in če se bo še vrnil domov.
Tako sem jezna in hkrati žalostna
Kakšni ljudje pa ste? To je mučenje živali in psihopatsko vedenje. Tvojega moža bi moral nekdo pošteno premlatiti!
Pa ne vem, omisli si še več živali pa otrok da bodo trpeli zato ker ti naskakuješ psihopata. Le zakaj naj ne bi bitja ki niso imela nič pri tvoji psihopatski obsedenosti zjebanega življenja ker ti naskakuješ psihopata. To bo najboljša rešitev. Gnoja sta itak oba. NIsta za med ljudi. Bi bilo zdravo da vaju zaprejo v kletko kamor spadata. Pezdeta zato ker je psihopat, ki se mu dvigne ko se spravlja na šibkejše od sebe, tebe pa zato ker se ti dvigne ko se tvoj psihopat spravlja na šibkejše od sebe.
Pa dajte nehat, raja glupa! Zarad enga faking mačka!
Pa govorim nasploh za vse, ki so blesavi, da futrajo mačke! Ker tale post je zajebancija (seveda, kickboxer, a ne, pa z apnom je mačka posul … hmmm, sicer pa, dobra ideja!).
Ne samo ogabnih mačkov, treba bi blo ornk premlatit še vse budale, ki mačke futrajo in redijo! Kakšno mučenje živali, dajte nehat! Mačka je treba zbrcat in z gajžlo premlatit takoj, ko ga zagledamo, gnusobo potuhnjeno!
itttkkkka, 22.12.2012 ob 12:06
ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?[/quote]
Itak je zajebancija, če pa ne bi bila, bi bilo pa boljše, če bi ukrepala, namesto, da “se potožiš in izliješ”, se ti ne zdi???
Tebe ni škoda, krava debilna. Pa s takim maš otroka. Telica.
Treba ti je vzet otroka in živali.
Daj, avtorica, poslušaj no pametne nasvete, pa nehaj ga zagovarjat. Sama si napisala, da ustrahuje tebe, sina in sosede… ampak drugače je pa tako dober! Zbudi se! Jokaš za mačkom, a sin se ti pa čisto nič ne smili, ker ga bo ali psihično uničil ali pa bo ratal tak kot on in bo na koncu oba nalomil, ker sta mu zjebala lajf, po domače povedano. Bejž stran od agresivca!
Avtorica vi niste normalni, da dovoljujete možu, da takole muči vašo žival. Tokrat je bil to ubogi maček, naslednjič bo žrtev pes potem pa že vi na vrsto pridete. Niste normalni, da dopuščate mučenje mačka, če je mož očitno, da je, tak psihopat bi morali mačku že zdavnaj poiskati drug normalen dom, ravnotako pa tudi psu. Ker ne boste me prepričali, da ima psa zares blazno rad mačka pa muči, to enostavno ne gre skupaj in pika. Vaju oba je za prijaviti in srčno upam, da boste opazovani od normalnega ćčloveka, ki vas bo prijavil za mučenje živali. Maček pa je sigurno močmo poškodovan, če je revež sploh še živ. Takoj ga poiščite, odpeljite k veterinarju ter potem v zavetišče ali nekam k enim normalnim ljudem v varstvo dokler mu ne priskrbite drug dom z normalnimi ljudmi, pa psa tudi, a vam je to jasno?
Definitivno bi kdorkoli pa magari bi bil moj mož, ki je treniral bilokaj živali mučil samo preko mojega trupla. Na mučenje otrok in živali sem pa tako alergična, da rešim za vsako ceno in takrat ne pomislim nase. Res žalostno avtorica, veste, da je nasilen pa ste si omislili živali, a mogoče za vabo vašemu tiranu, da se najprej spravi nanje in šele potem na vas in otroke? Za bruhati sta oba.
Če pa je tole hec si pa poiščite takoj psihiatrično pomoč. Za vaju oba, ker tole definitivno ni normalno.
Forum je zaprt za komentiranje.