Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi je zbrcal mačka

Mož mi je zbrcal mačka

ni nasilje samo fizično je tudi psihično nasilje, preberi si kaj o tem.

ja ne bi bil rad v mačkovi koži. sem enkrat že doživel bližnje srečanje z enim mojstrom borilnih veščin (taekwondo). Sem se neki kurčil s kolegi v enem lokalu k smo bli nažgani pa stopi redar zravn, velik komaj kakih 160cm ala Tomaž Barada neki tazga. Jaz, pri svojih 186 cm in 84 kg sem frajer mislu eh kaj mi pa bo ta malček. POFF, k sm se sam ulegu. Na urgenci se zbudim jaz in oba kolega. Tip nas je vse 3 naenkrat tko pometu. Razbito arkado, odkrušen zob, nalomljena čeljust..baje je sam 2x nogo stegnu tko da se ni za hecat s takimi tiči res pa nima veze če si še taka gorila jih boš fasou. Je pa tut res da se kot je en gor napisou za vsako rit palca najde če ne tko pa drugač. In če bi en tak sensei napadel recimo mojo punco al pa mamo, pa če bi vidu da ga ne bom mogu fizično obvladat pa sesut, bi šu pa po kol pa mu od zadaj bučo razčesnu. In če še to ne bi delval bi šu pa po gun. Na kuglo pa itak ni nihče imun. Me pa najbolj jezi ko se nekdo spravlja na otroke, ženske,živali in starejše. ŠIBKEJŠE OD SEBE JE TREBA SPOŠTOVAT!!!

POGLEJ SE V OGLEDALO, POTEM SE PA ZBRCAJ, DA BOŠ CRKNILA, PRASICA NAGNUSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRASEC!

avtorica,mi poves kje si doma?Pridem jaz malo tvojega moza spajtlat,zenska sem in mi je vseeno pa ce trenira vse borilne vescine.Cimprej idi stran od njega,ce imas vsaj malo rada svojega otroka.

Tud psov ne bomo brcali no… Za zbrcat je sam un njen mož.

Da meni to nekdo naredi, si bi zapomnil za večne čase! Glede na vse, kar si napisala, bi bilo morda tudi tebe malo za zbuditi, ker ne vem, ali si gluha, slepa ali pa brez srca, da okrutne ljudi podpiraš in še z njimi živiš. Predstavljaj si, da ima enega otroka rad, drugega pa ne, ker je debel in bi mu delal nemogoče in neopravičljive scene.

Meni bi to človek enkrat storil, nikdar več. Vse tisto, kar ljudje storijo nemočnim bitjem, bi jih postavila v isto kožo, pa da jih vidim heroje. Bom prišparala tihe misli, ki so se mi pripodile ob dejanjih tvojega moža, poleg tebe, ki to celo toleriraš, nič pa ne ukreneš.

Nastavi mu isto kobilo po moči in boš dojela, da je ena navadna smet, ki se sebi enakim ne upa zoperstaviti, se pa upa izživljati nad sebi fizično šibkejšim. Pa pelji ga k strokovnjaku, ker tak človek ni zdrav. Tudi sama bi lahko nekoga nabutala ali ga psihično tako uničila, da se pobral ne bi še vrsto let, ko opaziš, kje imajo ljudje šibke točke, vendar, ali to pomeni, da sem še človek, da sem zmagovalec, da s tem rešujem težave, če bi jih imela? Ne razumem tega, da se to podpira. Da se nič ne ukrepa. Da se vsaj ne poskuša v to smer ukrepati. Tiho čakaš na čudež, ki te bo enkrat doletel, kot je rekel že nekdo zgoraj, ko maček ne bo več dovolj in boš na tapeti ti, tvoji otroci ali nekdo, ki bo nič sluteče, hudo kriv in se bo samo znašel na nepravem mestu ob nepravem času. Razumem strah. Ampak, če boš samo čakala, problema ne boš rešila, ko boš v pričakovanju Arabele ali nekega čudeža, ki bo človeka spremenilo.
Otroci in živali so svete. Tudi odrasli ljudje, zato nima nihče pravice polagati agresivno roke na živa bitja. Potem še reči, da zamižiš, ko si zahoče seksa. Vse za ljubi mir pri bajti. Zgradi si samozavest, da boš začela razlikovala, kaj je spoštovanje in kaj je samospoštovanje, ker se vse začne pri sebi. Če si eni rekla, da te je nadrla, vedi, da te je nadrla, če nisi ravno ti zaradi občutljivosti situacije tako slišala, ker ti je želela odpreti oči, sluh in srce. In tudi to, kaj se sme in kaj se ne sme.

Kako misliš rešiti situacijo? Razen tega, da boš še naprej hodila kot po jajcih, da ne zmotiš možev preljubi mir?

Vem, da smo oz. so ljudje, ki pomagajo. Tudi tebi bi. Razen, če se ne želiš odpovedati drugemu “ugodju”, ki te krasi, za ceno česa? Ja, se strinjam, tudi tebe ne spoštuje, kot je bilo tudi že napisano. Ker, če imaš rad nekoga, imaš rad tudi tisto, kar ima nekdo drug rad. V nasprotnem nobene želje, razen svojih ne upoštevaš.

Če bo zgledalo, da sem tudi sama nadrla, te nisem. Ker želim, da se zbudiš. Če ti dosedanje situacije niso odmašile slepila in peska, ki ga nosiš v očeh. Kako meniš, da to vpliva na otroka in njegov razvoj? Vzori se vedno začnejo doma. Pa nič drugače. Ko nekdo odrašča, je okolje le tista kaprica, ki potrdi, da dela prav, tudi pri anomalijah. Ker si pač podobnosti izberejo.

Ikija nisem našla nikjer, upam da ni poškodovan in da bo sčasoma prišel domov ko bo lačen. Naj pojasnim da malo pretiravate nekateri oz. si zadeve predstavljate po svoje. Kot prvo ne vem o kakšnem Sandiju govorite, ga ne poznam!!! In kot drugo mene in sina mož niti enkrat ni udaril. Res je da je obseden z zdravim življenjem in športom in naju s sinom zato sekira kar se tiče tega in kilogramov, ne izvaja pa nikakršnega drugačnega nasilja nad nama. Ker če bi ga, tega tudi jaz ne bi prenašala. Morda sama še, da pa bi maltretiral mojega otroka pa nikakor ne bi dopustila. Prvič in zadnjič, verjemite. Sovraži pa mačke nasploh in zadnje čase ko se je Iki malo zredil ga pa sploh ne more videti. Brcnil ga je pa prvič in tudi zadnjič, ker ga bom če se bo vrnil (upam da se bo) dala znancem kjer mu bo bolje. Imam pa muca rada enako kot psa. Mož pa ima psa zelo rad in lepo skrbi zanj.
Tako da prosim ne pretiravajte ker zadeva sploh ni tako grozna, se mi pa smili muc in celo noč ne bom zatisnila očesa ker me skrbi kje je in kaj je z njim.
Lp

Ti pa si eno bedno bitje. Zadeva sploh ni tako grozna, celo noč pa ne boš mogla spati, licemerka neumna. Prepričana sem, da si si vse skupaj izmislila.
In veš kaj, čisto nič se mi ne bi smilila, če bi tebe ali pa tvojega sončka nekoč nekje nekdo pošteno zbrcal. Zato, ker bosta za njegov okus PREdebela.

Ti pa si eno bedno bitje. Zadeva sploh ni tako grozna, celo noč pa ne boš mogla spati, licemerka neumna. Prepričana sem, da si si vse skupaj izmislila.
In veš kaj, čisto nič se mi ne bi smilila, če bi tebe ali pa tvojega sončka nekoč nekje nekdo pošteno zbrcal. Zato, ker bosta za njegov okus PREdebela.[/quote]
kva si pa ti tok žleht prokleta kurba ppofukana? ženska se je izpovedala ker je v stiski ti jo boš pa ponižvala zato kurbetinja jedna?načeloma ne tepem žensk ampak tebe bi pa ne samo skloftal ampak s pestjo po gobcu dvakrat da bi okol padla gnoj babji. no dej jav se mi te pridem sesut prasica se kle jajcaš k si neregistrirana v živo pa pizda navadna. kuzla zafukana. boš ti vidla kko je luštn bit zbrcan če te en mojster borilnih veščin nabije, boš pol še govorila kako bi prvoščla otroku pa ženski bit zbrcana. k se boš poscala v gate da se ti to zgodi govno jedno

Kronološko gledano žal precej tipična dinamika čustvovanja v takšnem – ne bom napisal ustreznejše besede – razmerju. Preberi svoje zapise od zjutraj do zdaj. Jeza in žalost preideta v nemoč (kaj pa naj storim?) in prestrašenost (da še mene zbije?) postopoma preidejo prek omalovaževanja dejanja (maček je res debel) v opravičevanje in zanikanje (ni tako slab, narobe razumeli) in sprejemanje oz. posredna privolitev v takšno ravnanje (maček bo šel stran).
Stisko (celo noč ne bom zatisnila očesa) boš zakopala vase oz. jo preusmerila na – za tvojo situacijo gledano – manj pomembno zadevo (kje je maček), da se ti ne bo treba soočati z njo. Ker globoko v sebi verjetno veš, da te življenje s človekom, ki te ustrahuje in okoli katerega moraš “hodit po prstih”, da ne izzoveš njegove agresije (zaenkrat “le” psihične), obremenjuje. Zato tudi tvoj prvi zapis. Izliv, ko je neko dejanje sprožilo kapljo čez rob. Prav zato se ta prvi opis osredotoča na manj pomembne stvari. Samo da si dala iz sebe, da ti je odleglo, pa čeprav ti je bilo kasneje verjetno žal, ker smo te (po tvojih besedah, ko si bila že v drugačni fazi čustvovanja) narobe razumeli.
Te svoje in tudi naše zapise si preberi še čez čas. Večkrat.

Pa dejte no!
Prasica pre.fu.kana si ti “eh”
Zaradi enega kUrČeVeGa mačka odpirat to temo…….
Jaz sem povedal , da jh sovražim in pač za to nimam.
So pa grozne živali in povedal sem, kaj bi naredil kot izhod v sili. En maček manj. Hahahaha

Kaj ne moreš muci poiskat dom???!!! Kako te ni sram. Boli me k…če trenira bilokaj. Vi niste res normalni. Ko bo vas napičil na čevelj, se boste streznili. Kaj šele tako malo bitje in maček s 4,5 kg ni debeluh. ženska poišči si pomoč!!!!

Ne bi niti prišla do tega,,verjem, da bi te raztrgala..budala!!!

Maček, če je poškodovan mora skrivati bolečino in poškodbo zato se takrat najraje nekam skrije, da si opomore. Verjetno, če mu ne bi bilo nič bi že prišel domov. Drugače 4,5 kg maček ne more biti debel, če je normalne velikosti. Jat sem imel samico, ki je bila mnjše rasti in je imela 3, 5 kg. Maček, ki je bil pa dokaj velik in močan je imel pa vedno okoli 6,5-6,7 kg. Pri vseh veterinarskih pregledih so se samo čudili kako je lepo grajen pri svoji teži.

Odgovor na objavo uporabnika
zgrožena in užaloščena, 22.12.2012 ob 11:37

Doma imamo psa in mačka. Mož ima psa zelo rad, mačka pa videt ne more ker je bolj debel. Mož me kar naprej zbada češ tega pujsa pa ne bomo imeli pri bajti ker je tako debel. Drugače je ful lep muc, črno-bel tipa Felix in ima 4 in pol kilograme, je kar dobro rejen. Že dalj časa je grozil da ga bo zbrcal, danes pa je to uresničil. Na prag ga je prinesel in z vso silo brcnil s čevlji da je kar poletel. Videla sem da se je hitro pobral in zbežal. Ni bilo videti da bi bil kaj poškodovan, zagotovo pa se bo bal priti domov saj ga je mož že prej večkrat štrapciral na raznorazne načine. Polil ga je z mrzlo vodo, mu k ležišču pristavil navito glasno budilko, ga namahal s časopisem, ga potresel z apnom itd. Zdaj me skrbi kje je in kaj je z njim in če se bo še vrnil domov.
Tako sem jezna in hkrati žalostna

Dobr No, kdo zdej debel? Sajj nisem več brala. Pes,maček jao kuhna od ni fajn za pojest ???????????? Ne ve kdo je debel pri bajti. Od kje naprej pa trajbaj. Jao ene, verjetno debele z manj volumna zgoraj. ? Menda smem no ?

Wkat kdo je kdo hahaha, 22.07.2021 ob 00:36

Dobr No, kdo zdej debel? Sajj nisem več brala. Pes,maček jao kuhna od ni fajn za pojest ???????????? Ne ve kdo je debel pri bajti. Od kje naprej pa trajbaj. Jao ene, verjetno debele z manj volumna zgoraj. ? Menda smem no ?

In Ti, če ze budno spremljaš? Boh se usmili vsaj živali.

Če je sicer res, ker debelost, kar praviš, je ta pa sem, nekaj vmesno, kdo je tu sedaj debel?

Spravi se na varno, če ti človek pobija, kar imaš rada. Nasvet.  Če je že tako.

Moja Pasem aka je imela 7kg ?, pa se bo kdo spravljal. Zbij mu Ego lady.Imho. Še prej pa res ugotovi o debelosti.

Wkat kdo je kdo hahaha, 22.07.2021 ob 00:49

Moja Pasem aka je imela 7kg ?, pa se bo kdo spravljal. Zbij mu Ego lady.Imho. Še prej pa res ugotovi o debelosti.

Prašič? Ste ene. Če bi vam rekla prašič, bi bila to žalitev za vas. Če vam pa ne nese, dalj kot corona, zip it. Pisemske mačke imajo kaj več. Če pa debelost dela štrene komu, k zdravniku. Sploh v miselnosti.

A je bil ta moški v kakšni debeli družbi zaradi vzorcev, ali ga je kdo od tastarih sekiral, se bo spravljal na mačka.

Imam izkušnje, da se bolj ženske spravljate na ženske. Pri meni po novem outsajder, dva muca, se včasih skregata, ampak teženje je pa od hooman ljudi žensk. Realna zgodba je?? Avtorica; alineje.

Maček je preminil. Omamo doma to in ono. Kaj nakladaš al si zmedena? Da bo jasno.0

Res, zgodba je z luknjo.  Pol si ti luknja wtf. Lp reši to

a ste znorel??, 22.12.2012 ob 11:40

pa kaj se ti zajebavaš???in ti to dopuščaš in pišeš sem gor namesto da bi uredila z blesovim možem?????mater povej kje si , pa jaz pridem zbrcat tvojega deca

Zakaj to dovoliš? Porka motorka, mogoče tvoj dec rabi kakšen pospešek, ma bolj konkretnega! To res ni no … Daj se malo pogovori z možem.

zgrožena in užaloščena, 22.12.2012 ob 11:54

Treniral ga je nekdo ki je še bolj agresiven kot on. (H), zdaj pa on 14 let inštruira druge in jih uči nasilje ne samoobrambe. Pa ponavljam pse in druge živali ima zelo rad, samo debelih mačkov ne mara ker sovraži tudi debele ljudi. Mene maltretira za vsake pol kg če se zredim.

Saj bi skoraj rekla, da ne verjamem, pa iz izkušenj vem, da taki obstajajo. 🙁 Pa lahko ti karkoli pametujejo, težko je it stram takoj, ko z nekom živiš leta. Za mačka ni druge kot da se odločno za mačka postaviš.

Kakšen pa je mož do tebe? Kakšen odnos imata? Glede na to, da ne mara živali ni kaj prida človek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close