Mož mi je zbrcal mačka
Doma imamo psa in mačka. Mož ima psa zelo rad, mačka pa videt ne more ker je bolj debel. Mož me kar naprej zbada češ tega pujsa pa ne bomo imeli pri bajti ker je tako debel. Drugače je ful lep muc, črno-bel tipa Felix in ima 4 in pol kilograme, je kar dobro rejen. Že dalj časa je grozil da ga bo zbrcal, danes pa je to uresničil. Na prag ga je prinesel in z vso silo brcnil s čevlji da je kar poletel. Videla sem da se je hitro pobral in zbežal. Ni bilo videti da bi bil kaj poškodovan, zagotovo pa se bo bal priti domov saj ga je mož že prej večkrat štrapciral na raznorazne načine. Polil ga je z mrzlo vodo, mu k ležišču pristavil navito glasno budilko, ga namahal s časopisem, ga potresel z apnom itd. Zdaj me skrbi kje je in kaj je z njim in če se bo še vrnil domov.
Tako sem jezna in hkrati žalostna
Hmmm… dobro da ne vem kdo je…
V vsakem slučaju je nekdo, ki brca šibkejšega od sebe ena navadna rit – ne pa človek.
Če ima že ravno brcalne popadke, ga pelji v živalski vrt k zebram… pa naj se brcajo. Lahko tudi k tigrom, če raje brca mačke.
Vendar mora biti tudi sam v kletki, ko ga bo poskušal brcniti. Pa da vidimo potem…
Prijavi ga , da mući živali. Če ne spoštuje mačka, bodi sigurna da ne spoštuje niti tebe. Ta človek je surove duše. Tako sem jaz imela enega soseda. Kao je imel rad pse , mačke je pa na pol žive metal v kanto za smeti. potem ko jih je kvazi fental. Kot otrok sem šla pogledat v kanto in videla, da muca še diha. Če bi bila večja oziroma s pametjo ki jo imam sedaj, bi ga prijavila.
Tako, da , če tvoj mož ve, da imaš ti mucka rada in mu namerno škodi , se je za vprašat, koliko spoštuje tebe!?
Upam, da se boš za živalco znala potegniti.
ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?[/quote]
no… jaz nekaj malo podobnega treniram precej dlje.
Če je takšen karakter kot opisuješ, ga njegov učitelj sploh ne bi smel učiti, oz. bi ga moral naučiti tudi krotiti izpade oz. ego.
Če ga ni – je on (učitelj) prvi naslov, za povedati kaj počne – pa naj ga malo “umiri”.
ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?[/quote]
kickbox kot vsaka veščina, podobna tej, je za branjenje , ne pa ustrahovanje. Pojdi do njegovega trenerja in reči naj ga malo bolj pouči oz. naj mu prepove treninge , ker ni zastopil nič. Pravzaprav ni zastopil bistva veščine.
Tvoj mož je eno navadno dete!
Če je to resnica, ne vem, če je zadeva z mačkom tvoj glavni problem. Glede na že prejšnja agresivna dejanja (maček, ustrahovanje družine in okolice) bi morala sklepati, da se bo agresija nadaljevala in stopnjevala. Zaenkrat je bil na tapeti maček.
Ko sprašuješ, kaj naj narediš, bi ti za začetek svetoval, da vklopi možgane in razmisli s kakšnim človekom živijo tvoji otroci in ti. Res želiš, da bomo nadaljevanje brali v Slovenskih Novicah?
Itak je zajebancija, če pa ne bi bila, bi bilo pa boljše, če bi ukrepala, namesto, da “se potožiš in izliješ”, se ti ne zdi???
Hahaha
Ok, ok, sej vem, da ni prav.
Ampak, kaj je pa to takega, če je pač dobil eno tako švoh brco?
Jaz mačka naravnost SOVRAŽIM. Problem je rešen s tem, da doma pač nimam mačk ampak dva psa. Tako, se moji hiši mačke ne približujejo in živimo lepo jaz in mačke.
Vem pa, kako bi bilo meni, če bi bil prisiljen imeti doma mačka. Po mojem nebi dolgo čakal………
je klobasat brez da bi kdo poznal dejansko situacijo. Kaj pa če je avtorica navadna oink oinkica ki ima pri 166cm 93 kg in cele dneve poležava doma ker je na zavodu? Kaj pa če dec vse poskrbi in naredi? Kaj pa če maček namesto v mačji sekret serje kar po bajti? Kaj pa če ima v resnici 7 kil in ne 4? In kaj če je že 2. opraskal psa po očeh med igranjem?
Ja je treba malo bolj poznat zadeve ne pa kar klobasat
Forum je zaprt za komentiranje.