Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi je zbrcal mačka

Mož mi je zbrcal mačka

Doma imamo psa in mačka. Mož ima psa zelo rad, mačka pa videt ne more ker je bolj debel. Mož me kar naprej zbada češ tega pujsa pa ne bomo imeli pri bajti ker je tako debel. Drugače je ful lep muc, črno-bel tipa Felix in ima 4 in pol kilograme, je kar dobro rejen. Že dalj časa je grozil da ga bo zbrcal, danes pa je to uresničil. Na prag ga je prinesel in z vso silo brcnil s čevlji da je kar poletel. Videla sem da se je hitro pobral in zbežal. Ni bilo videti da bi bil kaj poškodovan, zagotovo pa se bo bal priti domov saj ga je mož že prej večkrat štrapciral na raznorazne načine. Polil ga je z mrzlo vodo, mu k ležišču pristavil navito glasno budilko, ga namahal s časopisem, ga potresel z apnom itd. Zdaj me skrbi kje je in kaj je z njim in če se bo še vrnil domov.
Tako sem jezna in hkrati žalostna

pa kaj se ti zajebavaš???in ti to dopuščaš in pišeš sem gor namesto da bi uredila z blesovim možem?????mater povej kje si , pa jaz pridem zbrcat tvojega deca

Uboge živali – pa naj še kdo reče, da niso živali milijonkrat boljše, kot s(m)o ljudje.

ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?

Hmmm… dobro da ne vem kdo je…

V vsakem slučaju je nekdo, ki brca šibkejšega od sebe ena navadna rit – ne pa človek.

Če ima že ravno brcalne popadke, ga pelji v živalski vrt k zebram… pa naj se brcajo. Lahko tudi k tigrom, če raje brca mačke.
Vendar mora biti tudi sam v kletki, ko ga bo poskušal brcniti. Pa da vidimo potem…

Prijavi ga , da mući živali. Če ne spoštuje mačka, bodi sigurna da ne spoštuje niti tebe. Ta človek je surove duše. Tako sem jaz imela enega soseda. Kao je imel rad pse , mačke je pa na pol žive metal v kanto za smeti. potem ko jih je kvazi fental. Kot otrok sem šla pogledat v kanto in videla, da muca še diha. Če bi bila večja oziroma s pametjo ki jo imam sedaj, bi ga prijavila.

Tako, da , če tvoj mož ve, da imaš ti mucka rada in mu namerno škodi , se je za vprašat, koliko spoštuje tebe!?

Upam, da se boš za živalco znala potegniti.

Morda naj gre raje k levu, ki že tri dni ni jedel.

ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?[/quote]

no… jaz nekaj malo podobnega treniram precej dlje.
Če je takšen karakter kot opisuješ, ga njegov učitelj sploh ne bi smel učiti, oz. bi ga moral naučiti tudi krotiti izpade oz. ego.
Če ga ni – je on (učitelj) prvi naslov, za povedati kaj počne – pa naj ga malo “umiri”.

itak je tole zajebancija….
drugače pa lahko rečem da nisi nič boljša od njega

če tole dopuščaš potem si enaka…pa naj trenirka kar hoče!!!

ja kaj pa naj naredim? Da še mene zbije? Trenira kickbox in nas vse ustrahuje, mene, sina in sosede. Če ga zrihtaš ti spečem potico, ti pa ne priporočam saj že 14 let trenira kickboxing. Žal mi je le mačka, a zdaj če se potožim in izlijem ker mi je hudo me je treba pa nadret zato?[/quote]

kickbox kot vsaka veščina, podobna tej, je za branjenje , ne pa ustrahovanje. Pojdi do njegovega trenerja in reči naj ga malo bolj pouči oz. naj mu prepove treninge , ker ni zastopil nič. Pravzaprav ni zastopil bistva veščine.

Tvoj mož je eno navadno dete!

Treniral ga je nekdo ki je še bolj agresiven kot on. (H), zdaj pa on 14 let inštruira druge in jih uči nasilje ne samoobrambe. Pa ponavljam pse in druge živali ima zelo rad, samo debelih mačkov ne mara ker sovraži tudi debele ljudi. Mene maltretira za vsake pol kg če se zredim.

Če je to resnica, ne vem, če je zadeva z mačkom tvoj glavni problem. Glede na že prejšnja agresivna dejanja (maček, ustrahovanje družine in okolice) bi morala sklepati, da se bo agresija nadaljevala in stopnjevala. Zaenkrat je bil na tapeti maček.
Ko sprašuješ, kaj naj narediš, bi ti za začetek svetoval, da vklopi možgane in razmisli s kakšnim človekom živijo tvoji otroci in ti. Res želiš, da bomo nadaljevanje brali v Slovenskih Novicah?

Ker si ti očitno ne boš upala, bi jaz takega mučitelja prijavila policiji. Maček je tudi živo bitje in si zasluži živeti. A bo tudi tebe nekoč zbrcal, ker oz. če se boš zredila? Tisti, ki udari žival, bo naslednjič človeka.
In če to podpiraš, da tepe žival, si enaka kot on. Ker ne ukrepaš.

nima te rad oz. te ne ljubi. Ti si mu samo trofeja.!!!!!!!!!!!!!! Ne pozna spoštovanja!
Jaz bi takšnega pustila še isto minuto, ko bi mi za pol kg utrujal. POJDI ČIM PREJ, KER TA ČLOVEK NI ZDRAV, V GLAVI MISLIM.

KOLIKO STE PA STARI, ČE LAHKO?

Naj poudarim da ne gre za šalo in tudi mož mene in otrok nikoli ni udaril ampak nas maltretira glede debelosti in drugih stvari,se pa obnaša kot tiran. Na sosede se je pa tudi že fizično spravil. Malo sem se mogla izlit zdaj grem pa Ikija iskat če ga bom našla.

Itak je zajebancija, če pa ne bi bila, bi bilo pa boljše, če bi ukrepala, namesto, da “se potožiš in izliješ”, se ti ne zdi???

Hahaha

Ok, ok, sej vem, da ni prav.
Ampak, kaj je pa to takega, če je pač dobil eno tako švoh brco?
Jaz mačka naravnost SOVRAŽIM. Problem je rešen s tem, da doma pač nimam mačk ampak dva psa. Tako, se moji hiši mačke ne približujejo in živimo lepo jaz in mačke.

Vem pa, kako bi bilo meni, če bi bil prisiljen imeti doma mačka. Po mojem nebi dolgo čakal………

A ko bo zbrcal tebe, ga boš prijavila ali boš spet samo sem pisala?
In ko bo zbrcal otroka? Boš pa na dva foruma pisala ali boš primerno ukrepala?

Maček s 4 kg nikakor ni debel. Pusti kontakt, pridem jaz ponj (in zbrcat moža).

kakšno nakladanje…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

SE VI SPLOH ZAVEDATE KAKŠEN PRAŠIČ JE MAČEK KI IMA 5 KIL???????????PUJS KI SE KOMAJ PREMIKA IN TAKEGA BI TUDI JAZ NEKAM BRCNILA PA BREZ ZAMERE
LP

od pasu gor maš kar fajn postavo ampak nogice maš pa full kratke kot puranje kračice lol
si bolj nizke sorte kaj? ja sej moj je tut:)

lol o shit ej tale je pa huda
:pppp
si predstavljaš da je maček fasal kikboxersko brco in ne švoh? sem takoj prepoznal kje to dogaja. Cikava pri Grosupljem.
PS, Tudi za Sandija se bo še palca najdla tko kot za vsako rit

je klobasat brez da bi kdo poznal dejansko situacijo. Kaj pa če je avtorica navadna oink oinkica ki ima pri 166cm 93 kg in cele dneve poležava doma ker je na zavodu? Kaj pa če dec vse poskrbi in naredi? Kaj pa če maček namesto v mačji sekret serje kar po bajti? Kaj pa če ima v resnici 7 kil in ne 4? In kaj če je že 2. opraskal psa po očeh med igranjem?
Ja je treba malo bolj poznat zadeve ne pa kar klobasat

ti pa zbrci njegovega gnilega psa

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Za voljo muca in miru daj muca vstran, če tako grdo dela z njim. Reši otroka in sebe, saj je zelo slab zgled sinu, kaj bi naj družina bila. Takšno sliko bo nesel otrok dalje v svojem življenju.
Pa daj, razmisli in postavi se zase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close