Mož me je želel zastrupiti s svinjskim mesom
Brez skrbi, od tega zrezka, ki ga nekateri imenujejo RARE STEAK in ga naročajo tudi v finih restavracijah (seveda ne z namenom samozastrupitve) ti ne bo nič. Se pa moraš nujno it testirat na toxoplasmo gondii in vse ostale parazite, ki vplivajo na živčni sistem, saj ti nekaj povsem očitno načenja možgane.
Ahahahaha, tole me je pa zdajle do solz nasmejalo 🤣🤣🤣
Zdaj pa še odgovor iz kulinaričnega vidika – svinjina je lahko pečena tudi na medium well, to pomeni, da je sredica še rahlo rožnata. Če te je mož hotel razvaditi s filejem oz. “Ribico”, je to edini način na katerega se pripravi, da je meso sočno 😉
Kaj bi ga raje malo k meni poslala bova še en pir spila skupaj zraven takega perfektnega šnicla 💪
Sej ne da te trolaste teme dajejo na fejsbuk in podobno in folk verjame
https://www.slovenskenovice.si/bizarno/slovenka-zgrozena-moz-me-je-zelel-zastrupiti-s-svinjino/
Anonimno 4652, 12.02.2022 ob 15:15
Mogoče ji pa vera prepoveduje svinjino in je zato napisala, da jo je zastrupil. Ko je bil miljonski migrantski val čez Slovenijo, to je bilo glede svinjine res skoraj tako kot da bi jim hotel kdo dati strup.
Tema je eno leto stara, ti pametno prepotentno doktoriralo tu na forumu.
Na pomoč, 01.02.2021 ob 19:35
Pripravil je večerjo, svinjski zrezek ovit s sirom, ki je bil na zunaj prepečen noter pa premalo- bil je rožnate barve. Preden sem to opazila, sem ze pogoltnila grizljaj na pol surovega mesa.
Sedaj me skrbi, da sem se zastupila ali okuzila s paraziti. Kaj lahko storim preventivno, da ne pride do razvoja zajedalcev, v primeru dejanske okuzbe. Prosim brez debilnih komentarjev, v stiski sem, ce ne morete pomagati raje ne komentirajte.
Hitro spij nekaj domače slivovke, pa bo vse okej.
Doktor, 01.02.2021 ob 20:14
V roku 10 ur po zaužitju hrane lahko pride do nenadnega šoka in seveda zastrupitve želodca posledično tudi krvi in seveda ostalih organov kot so jetra ledvica dvanajsternik slikovna. Ko pride do tega nastopi boleča smrt. Pomoči skoraj da ni več. Najbolje bi bilo če bi se odpravili do prve možne urgence in povedali da ste pojedli koščen na pol pečenega svinjskega zrezka z sirom. Ampak samo en košček. Ker že samo en košček povzroči nenadno smrt. Dobili boste potrebam zdravila in upam da ne pride do najhujšega do smrti. Ko se pozdravite pa obvezno ločitev in seveda tožba za milijon evrov zaradi zastrupitve.
?? Ufff… Spet sem se nasmejala..
A za steak pa še ni slišala? Al pa biftek? Sushi?
Noro, koliko bi jih že moralo popadati dol od enega grižljaja ?
Forum je zaprt za komentiranje.