Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož me je želel zastrupiti s svinjskim mesom

Mož me je želel zastrupiti s svinjskim mesom

Pripravil je večerjo, svinjski zrezek ovit s sirom, ki je bil na zunaj prepečen noter pa premalo- bil je rožnate barve. Preden sem to opazila, sem ze pogoltnila grizljaj na pol surovega mesa.
Sedaj me skrbi, da sem se zastupila ali okuzila s paraziti. Kaj lahko storim preventivno, da ne pride do razvoja zajedalcev, v primeru dejanske okuzbe. Prosim brez debilnih komentarjev, v stiski sem, ce ne morete pomagati raje ne komentirajte.

Loči se.

Soda bikarbona.
Tretjino žličke v kozarec vode in popijte.

Sicer pa mislim, da vas preveč skrbi poleg tega izbirate napačne besede, da vas je želel kar zastrupiti. Pač slabo je termično obdelal. nekateri še solate ne znajo oprati, da ne bi bilo črvov in druge golazni v njej, ko je ta že na mizi za obed.

V roku 10 ur po zaužitju hrane lahko pride do nenadnega šoka in seveda zastrupitve želodca posledično tudi krvi in seveda ostalih organov kot so jetra ledvica dvanajsternik slikovna. Ko pride do tega nastopi boleča smrt. Pomoči skoraj da ni več. Najbolje bi bilo če bi se odpravili do prve možne urgence in povedali da ste pojedli koščen na pol pečenega svinjskega zrezka z sirom. Ampak samo en košček. Ker že samo en košček povzroči nenadno smrt. Dobili boste potrebam zdravila in upam da ne pride do najhujšega do smrti. Ko se pozdravite pa obvezno ločitev in seveda tožba za milijon evrov zaradi zastrupitve.

Zrezek je ovil v sir!?

Mislim, da pretiravas. Po vsej verjetnosti ti ne bo nic. Pojedla si tudi zelo malo. Nekateri zrezki se jejo tudi, celo malo krvavi ali roznati na sredini. Tudi biftek se je surov. Kolikor vem je mnogo bolj nevarno surovo meso od perutnine. Nic ti ne bo!

Na internetu si poglej folk, ki je samo surovo meso, potem te ne bo več strah. xD

Kaj ste otroci stari do pet let.Nimate pojma o mesu. Koliko surovega mesa pojem ko delam furež. Moraš probat, kakšne bojo klobase. Pa sem še vedno tu. Pa koliko bifteka zmažete, se kdo vpraša, če je vredu pečen. Ne ga lomt.Pa po drugih državah, koliko napol pečenega mesa pojejo, da se kar ulije iz njega, to še pa meni malo gor porine, pa sem navajen jest surovo. Nič nebo narobe s tabo. če je meso pregreto so bacili uničeni, nič bat. Samo pri kuplenem mesu je problem, ker je že veliko okuženega.

70 posto folka ima parazite, pa jih to ne gane, oni še dalje jedo z neumitimi rokami. Važno pa da ne gre zdrav antimasker mimo njih, ker pol je pa ceu halo heheh….

4 ml sperme pogoltni
globoko vdihni
zadrži dih in se trikrat zavrti okrog svoje osi
z gavo vžgi ob omaro
pejdi počivat za 30 min

mah, pri današnjih standardih predelave parazitov v svinjini že zdavnaj ni več.

mi smo kot otroci pri kolinah pojedli vsaj pol kile mase za klobase 😀 pa nobenemu ni bilo nič….

Kaj bi dal za tisti slabo pečen šnicelj in potem še štamperle šnopca čez.

Ni problema. Vidim, da si polna žolča, ki bo poskrbel, da bo vse kar je živega pocrkalo v tvojem želodcu.

Pa v tvoji okolici verjetno tudi.

Jokam od smeha 😂😂😂😂😂😂

Spij toliko šnopca ali vodke da ti prekrije tekočina celoten želodec. To bi moralo uničit vse žive organizme. Morda tudi tebe.

Prosim pojdi na urgenco in jim povej točno kar si tukaj napisala! Da jim malo polepsas turobne dneve in jih nasmejiš hehe.

Ko sem bil majhen smo klali prašiča. Redno vsako leto. In naredili smo maso za pečenice. Začinili dobro in potem basali v črevo.
Toliko kot sem jaz tam iz kotla surove mase pojedu je ni nihče. Pol kile sigurno. Pa sem bil mulc.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Se ena izmisljena zgodba od moderatorja.

Se ti pozna. Zelo.

Glej, na debilen zapis, debilen komentar. Na urgenco, kot so ti že svetovali. Pranje želodca, tudi če je že prepozno, zihr je zihr. Še čreva sprat od zadaj. Saj veš, zihr. Potem pa doma še liter varekine čez. Da bo res zihr. Saj Trump se ne more motiti, anede. Pa bo še korono zaleglo za nekaj časa. Win-win. :>

Ti si fukjena ne pa zastrupljena

mozgani od svinje bi ji jaz dal za jest.

Biftek je iz govejega mesa.

Ne rabim dat debilnega komentarja ker si ti najbolj debilna s tem zapisom

Darein, zelo pametna ja. Soda bikarbona reši vse težave. Ampam ena zadeva je: če kislina v želodcu, ki ima pH 1 ne ubije zajedalca, tudi tvoja rahlo bazična soda bikarbona ne bi. Če bi v šoli poslušal pri kemiji, se kisline in baze nevtralizirajo. In ko spiješ sodo bikarbono ta nevtralizira kislino v zelodcu. Edini rezultat tega je, da ni zgage. Natrijev hidrogenkarbonat (soda bikarbona) reagira s HCl in nastane NaCl (kuhinjska sol) ter CO2 (ogljikov dioksid, ki ga rigneš) ter voda. Se pravi s tem zmanjšaš vsebnost kisline v želodcu in to je vse. Ne more soda kakorkoli vplivati na zajedalce, predvsem pa manjša koncentracija kisline v želodcu v tem smislu nima tako dobre sposobnosti razgradnje tudi mikroorganizmov. Daj prosim svoje otroke spodbujaj, naj bolj poslušajo v šoli, kot si ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close