Mož me čustveno vara
Obupana sem, res ne vem kako naj to rešim!! Prejšnji dan sva se sprehajala po Qlandiji in sem gledala v izložbo, spraševala kateri telefon si želi, on pa je gledal ves čas za drugimi mlajšimi! Pa vedno je bil takšen in te težave imava že 15 let odkar sva skupaj! Ne morem uničiti vsega in se ločiti zaradi tega, a moti me to nespoštovanje vedno bolj! Držal me je za roko in gledal, strmel v druge! Ko sem ga pogledala in je videl, da vidim, se je zdrznil in obrnil, kot da ni tega počel! Halo! Saj nisem slepa! Sram me je, kaj so si mislile te mlade punce o meni, tak grd občutek, ker so videle kaj se dogaja! Karkoli rečem, ne pomaga on preprosto ne razume, da je to tudi varanje! Kaj narediti?
WdPušiGa, 09.02.2022 ob 17:10
Pravite… Ne rabis neke namisljene avtoritete da ne delas drugim kar ti ne pase…
A piše da obaraj pogled?
Imate svoja pravila?
Smesni ste.
Vidis… Problemi zaradi bezboštva… Ce bi on vedel… Bil seznanjen z alternativo… In se ce bi delal po tem… Bi jamrala zdej ti tu?
Saj punci sta zelo korektni bili, nobenih takih znakov ali kaj, samo pogledali sta potem mene in mi je bilo ful bed. On!!je tisti, ki se je zagledal!
WdPušiGa, 09.02.2022 ob 17:30
Mogoc bi pa bilo drugace ce bi bile zenske pokrite…
Aaaaa… Takoj u kali…. Takoj se crta potegne… Takoj se sejtanu onemogoci spletke…
Ampak ja… Barbari…
Mogoče bi pa bilo dobro če bi tvoja mati držala noge skupaj , namesto da se je pustila oploditi in na svet spraviti govno.
Špela862, 09.02.2022 ob 16:55
Obupana sem, res ne vem kako naj to rešim!! Prejšnji dan sva se sprehajala po Qlandiji in sem gledala v izložbo, spraševala kateri telefon si želi, on pa je gledal ves čas za drugimi mlajšimi! Pa vedno je bil takšen in te težave imava že 15 let odkar sva skupaj! Ne morem uničiti vsega in se ločiti zaradi tega, a moti me to nespoštovanje vedno bolj! Držal me je za roko in gledal, strmel v druge! Ko sem ga pogledala in je videl, da vidim, se je zdrznil in obrnil, kot da ni tega počel! Halo! Saj nisem slepa! Sram me je, kaj so si mislile te mlade punce o meni, tak grd občutek, ker so videle kaj se dogaja! Karkoli rečem, ne pomaga on preprosto ne razume, da je to tudi varanje! Kaj narediti?
Ti mu kupi tak telefon na 2 sim kartici, eno cifro bo imel zate, eno pa za lubice. Butara. ?
Ja in???
Zadnjic sem bil na delavnici… Pa smo se tako malo pogovarjali… Je rekel en da od vseh ki jih pozna samo 2 gospodinjstvi funkcionirata kot treba… Da pac shaja… Je omenil tudi da pise ce jih mas vec da moras biti praveden.
Fino se cuje…. 4 zene… Ni to kar tako. Ti moras ze eni omogocit dostojno zivljenje. Aj udovolji zeni frajeru. Aj usreci mudonja…
Sej je fajn… 4???
Se tepejo zate… Za tvojo pozornost… Letaju koja ce ti vise ugodit… Tekmujejo h kateri bos prisel spat… Ena te razjezi.. Nema problema odo jo kod dvojke… Da vidis kad ce te opet naljutit??
Sam problem nastane ce so u paktu… E pol si ga najebu…
Jonc nepr, 09.02.2022 ob 17:28
Ah, ni vredno se sekirat, ne verjamem, da obstaja moški, ki ne bi pogledal druge ženske, sploh npr. 15 let mlajše (pa saj tudi ženske pogledamo tipe). Samo večina naredi to dovolj diskretno. Nauči ga manir, da ne bulji tako očitno, ali pa naj hodi po svetu s sončnimi očali.
Saj to je tist, sem mu že rekla toliko krat, ne vem več kako mu dopovedati!! Eno je če pogleda, a on prav strmi v njih!! Razumem da so punce lepe in mlade samo se gre za spoštovanje do mene žene!! Če mu rečem reče ja sej vem ne bom več in en čas je mir pol pa spet!! Sem jezna in žalostna hkrati!! Obupana!!
WdPušiGa, 09.02.2022 ob 17:41
Ja in???
Zadnjic sem bil na delavnici… Pa smo se tako malo pogovarjali… Je rekel en da od vseh ki jih pozna samo 2 gospodinjstvi funkcionirata kot treba… Da pac shaja… Je omenil tudi da pise ce jih mas vec da moras biti praveden.
Fino se cuje…. 4 zene… Ni to kar tako. Ti moras ze eni omogocit dostojno zivljenje. Aj udovolji zeni frajeru. Aj usreci mudonja…
Sej je fajn… 4???
Se tepejo zate… Za tvojo pozornost… Letaju koja ce ti vise ugodit… Tekmujejo h kateri bos prisel spat… Ena te razjezi.. Nema problema odo jo kod dvojke… Da vidis kad ce te opet naljutit??
Sam problem nastane ce so u paktu… E pol si ga najebu…
Evo, vidiš… ti že veš kako to gre. :)))))
Špela…, 09.02.2022 ob 17:23
Ja, ni lep občutek.. ampak naredi ISTO, .. tudi če ni dober tip ti pa pokomentiraj… in pohvali bilo kaj na njemu.. oblačila, izgled.. pa še reči kakšno hot besedo… ( če bi šla z njim da bi se stopila itn)…
boš videla da se bo streznil hitro in te začel spoštovati…
poročaj… kako je bilo….
Sm že pa on ni nič ljubosumen sam nasmejal se je.
WdPušiGa, 09.02.2022 ob 17:50
A pise v bibliji nepobozna zenska bo dobila del nepostavneza? A pise? A pise?
Okrecete glavu. Ko i uvjek. Sta jos treba??? Da ti se spusti od gor? Res stari… Kaj se rabis??
…jaz nič, sem zadovoljen s tem kar imam, s tem kjer sem in s tem kako sem.
E špela špela…
S’ mela fanta južnega…. Kaj s’ ga zapustilaaaa.
Forum je zaprt za komentiranje.