Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Mož me bo pustil, če ne neham kaditi

Verjemi, da ti samo dobro hoce.

na vonj in na zdravje moža tudi, preko pasivnega kajenja. Ravno smo praznili stanovanje aktivnega kadilca ne samo, da čeprav ga že več kot mesec dni ni notri v njem in je prazno, tam, ko stopiš notri nenormalno še vedno smrdi po cigaretih, stene so rumene… ogledalo sem čistila min3 x s stekleksom – bela krpa je še vedno rumeno rjava po brisanju…
ta vonj in vsa škodljiva kemija z njim se nenormalno zažere prav v stene, v vse stvari. Jaz v takem ne bi mogla živeti in s kadilcem takisto ne.
[/quote]

Ne verjamem, da zenska kadi notri. To pocnejo le tisti,ki jih vlecejo od jutra do mraka pa se ti ne vsi. Tist,ki jih rukne ene par na dan jih na balkonu/terasi. Ce samo en kadi se obicajno notri ne kadi pa ce so otroci tudi ne.

Sej verjetno ne kadi 24ur na dan in v notranjih prostorih. Ni to potem tak orto vonj. Ce imas enga rad se ti zarad tega ne gabi . Glej pare,ki ze desetletja sobivajo ceprav sta vegetarijanec in mesojedec in ceprav enemu znajo noge fajn zasmrdet. Primer. Ljubezen gre cez to. Kjer je pa ni pa vse moti. Tudi ton glasu in slina v kotickih ust. Tole je njemu ocitno samo prirocen izgovor da jo podreja in se izzivlja. Gorje, ce mu pri tem ustreze. Potem se je sele zacelo teroriziranje v zakonu, ker potem on ve, da lahko maltretira in postavlja pogoje.
[/quote]
Potem ljubezen gre tudi čez varanje, nasilje…..?
Ali zakaj pišeš takšne neumnosti, saj nobena ljubezen do partnerja ni brezpogojna.
Če nekdo ne prenaša cigaretnega smradu ali nekdo ne prenaša varanja, potem tudi ni ljubezni.

Ne verjamem, da zenska kadi notri. To pocnejo le tisti,ki jih vlecejo od jutra do mraka pa se ti ne vsi. Tist,ki jih rukne ene par na dan jih na balkonu/terasi. Ce samo en kadi se obicajno notri ne kadi pa ce so otroci tudi ne.
[/quote]

pa ti veš da se tega človeka zavoha na daleč, ko pa usta odpre pa še posebej – četudi kadi zunaj na balkonu in ta dim potem tudi notri pride nekaj zagotovo. ni variante,d bi bila s partnerjem, ki kadi.
Da ne govorimo tudi o zdravju partnerja… oseba, katere stanovanje smo praznili je postala invalid zaradi kajenja na invalidskem vozičku. Želi kdo to svojemu partnerju, ne. Toliko o drami. Kajenje je nevarno, poleg tega pa tudi zalo smrdi in poljubljati se z nekomu, ki mu smrdi po čikih iz ust in je sam cel prezelhan od dima. ne, ne moreš živeti s takim – če si celo življenje živel v nekadilskem okolju pa še posebej ne gre.
Sem imela vnetje trovejnega živca -in me vsak zelo intenziven vonj zmoti od takrat še bolj… ne samo nevarni kot je cigaretni, cigaretni in vsak, ki je še pa nevaren zraven, pa še toliko manj oz. ga sploh nisem pripravljena prenašati v življenjskem okolju.

Kaj bi rada? Tri dni kadiš in zdaj sprašuješ ali naj izbiraš med čiki in možem? Res je v tebi trdna ljubezen do moža!

Njega lahko še nekako razumem, ni mu vseeno. A vseeno, ne začne se razgovor o neki zadevi, ji te moti pri partnerju z grožnjo o prekinitvi zveze.

Bi rekel, da se poglobita v smisel tega vajinega zakona. S čiki ali brez.

Če bi gospod vedel, koliko bolj zdravo je vtakniti jezik ali pa kaj drugega v usta kadike, bi razmišljal povsem drugače.

Za vse ki ne vedo, v ustih imajo virusi in bakterije celo zabavo, zato pa potrebujemo antiseptik, kar tobak je, da nad vsiljivci v oralni votlini zganja represijo…

Odgovor na objavo uporabnika
Zalcaa43, 03.08.2020 ob 16:46

Celo življenje sem govorila da so cigarete najbolj smrdljiva stvar na svetu..
Vseeno sem po lastni neumnosti na rojstnem dnevu od prijateljice probala kadit ko so mi dali in še malo pa še malo čez par dni sem pa v trgovini kupila cigarete zase
Ko me je možv petek zavohal ko sem prišla domov mi je začal govorit da kako lahko to delam in da smrdim po dimu (kar je bilo tudi res)
Resnično ga imam rada in on mene in si to tudi vsak dan poveva. Od petka se me ni niti dotaknil nič niti malo pa rekel mi je naj se spomnim kolikokrat sem mu rekla kako me motijo kadilci pa naj se odločim med njim in čiki ker ne misli prenašati tega smradu v svojem stanovanju in da se ne misli poljubljati s pepelnikom..
Razumem da sem ga s tem izdala in da mu je težko ampak tudi meni je ne bi ga rada izgubila zaradi tega ker ga ljubim

In kaj ti ni jasno?moja kadi od 18 tega leta.samo sedaj zunaj kadi .mene tudi ful smrdi in moti me

No, lahko si izmenjata partnerja pa je ?

meni je pred 10 leti en takrat še fant rekel,da ne bo z mano,če ne neham kaditi. Se mi je zelo zameril,ker on je pa se vedel med vikendi fajn napiti. Sem mu prenehala odgovarjat na klice in sva se odtujila. Sedaj greva oba proti 30, jaz v zvezi,super postave,ampak pač smrdim po čikih,on pa ima pri 170cm ene 120kil,samski,pije po gostilnah skoz kadar ne dela. Niti me teža ne bi toliko motila,a ostal je isti kreten kot pred 10 leti. Tak,da… HVALA ČIKI!

Ok, sedaj so cigareti in do vam všeč. Potem bo trava, pa vam bo všeč. Potem se bo prijateljica spomnila:”Gremo na moške..” in boste šla.

In vse vam bo odgovarjalo. Ok..sedaj so cigareti. Kaj najdete v cigaretnem dimu, kaj vas zadovolji.

Ali je samo nekaj, kar vas je pritegnilo, da ste v boljši družbi?

Kar se pa moža tiče..samo vi veste, kako je odreagiral. Če je avtoritarne sorte, potem vas ima na spagi in je cigaret le pripomoček za odhod iz zakona oz spremembo. Pogovorite se z njim. Pa če ne sprejme .. pojdite stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close