Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož je stavil, da poljubim sodelavca, če zgubi!

Mož je stavil, da poljubim sodelavca, če zgubi!

Z možem sva se preselila zaradi njegove službe in od tedaj naprej prihaja njegov sodelavec pogosto k nama na obisk. Na začetku je bilo vse fajn, dokaj simpatičen tip in smo se zabavali, smejali, peli, ni da ni. Sama nisem ravno družabni metuljček, torej imam težave z navezovanjem novih stikov. Večina prejšnjih prijateljic je preveč zasedenih, v tem prostoru pa tudi ni veliko žensk, s katerimi bi lahko poklepetala. Sem že poskusila, a sosedam tudi časa zmanjkuje, in si ga nočejo vzeti zame, ko pa imajo že vsega drugega zadost. Skratka, ni me motilo in me je celo pasalo, da je mož prinesel družbo in razvedrilo kar iz službe domov.

Seveda, zdaj v teh koronskih časih, je bolj švoh vse to. Moj mož manj in manj odhaja v službo, medtem ko njegov sodelavec več in več prihaja k nama. Kot sem rekla, mi je pasalo, ampak do določene meje. Zdaj, ko ga tolikokrat vidim v najini bajti, me pa njegova prisotnost malce pričenja odbijat. Saj ni, ne vem kako moteč, ampak težko se je resnično odpočit, ko pa moraš v trgovine skakat pa uno in drugo prinašat, pa pivo in hrano. Ne razumite narobe. Pijeta zmerno, to ni to, da se bosta zdaj napila. Kozarček ali dva tudi jaz spijem, pa je vse okej, smeh in zabava.

No, včeraj pa se je odvil ta obisk malce drugače. Ponavadi bolj pazita, zato sem jima zaupala, da ne bosta prekoračila meje, toda- ujela sem jih v stanju pijanosti. Tko, razbrala sem iz njunih ksihtov, da sta se rahlo napila. No, govorit sta še znala in nista divjala, bila nasilna, zato sem enostavno spravila pir z mize in jima dala mir. Čez nekaj časa me pokličeta v kuhinjo in sem že mislila, da se bosta pritožila, ker sem jima uničila zabavo ali kaj podobnega. Ampak ne, sam mož me je prosil, če grem karte iskat, da bosta mal zašpilala kot običajno. Mu ugodim in jima jih dam, in ko sem hotela iti stran, me mož zadrži, v stilu »Da boš vidla, kako ga bom potolkel«. Sem pač spet ugodila in spremljala potek igre. No, pozabila sem omenit, da ponavadi tudi stavita malo denarja, da popestrita igro, toda res malo. Tko ali tko, ima moj mož srečo in sodelavca porazi v večini primerov, zato me ni zanimalo posebej kaj bo iz tega. No, pa sodelavec pride na plan s svojo noro zamislijo. Ne vem, a je alkohol tok butnil v njegovih možganih, ampak vprašal je moža, če bi več stavila (cirka 1000 evrov). Nora vsota, wow- sem si že predstavljala, kako bo nama ta znesek v najino veselje padel v roke. Toda mož se je zresnil in mu rekel, v čem je fora to, zakaj hoče tok stavit, pa mu sodelavec prizna, da ima v mislih poseben pogoj. Da ne bi igral za dnar in če zmaga hoče nekaj drugega. Hotel je, da mož dovoli, da me lahko kušne za 10 sekund

Kri mi je kar šinila v glavo in sem že mislila kljubovat, reči, da ne privolim, pa mi je mož ukazal naj mu dam časa za razmislek. No, pol vstane in me povleče vstran, da me spodbudi, da ne bo nič, in da bo zagotovo zmagu. In verjela sem, ker je že tokrat zmagal, da če bi takrat izgubil bi moral res imeti smolo
No, pa pride do preobrata. Čeprav sem prosila in molila, stiskala pesti, se je sreča posmehnila sodelavcu. Dobre karte ali karkoli, dejstvo je, zmagal je. Mož se je pravzaprav oddahnil, da ni tok denarja stavil na take karte in si ni delal preglavic o tem, da me je razočaral in prodal, da se 10 sekund moram poljubljati z drugim moškim. No, sodelavec vstane, si obriše nos z rokavom, in moža zaprosi, če lahko opravi biznis v dnevni sobi in da naj pač potrka ali vdre noter, ko poteče tistih 10 sekund. Mož mu pritrdi in sodelavec me nežno popelje v dnevno in zaloputne z vrati. Čisto rdeča v obraz, ga odrivam, on pa dreza vame, da čutim njegov spodnji del. Me krepko prime za rit, da skor zacvilim in ko odprem usta, mi vtakne svoj jezik notr. Popustim in mu odgovorim s svojim jezikom. Frenč kušujeva se verjetno, več kot 10 sekund, ko mož narahlo odpre in vpraša, če sva fertig. V tem trenutku se takoj ločiva in jaz prva odidem v kuhinjo, da pobegnem skozi druga vrata in se zaklenem v spalnico. Nora noč!

No, zdaj je sodelavec že šel domov in mož spi v najini postelji, ampak ne vem kako naprej. Ko naslednjič pride, naj se obnašam, kot da ni bilo nič? Ima mož fetiš na to, da se drugi moški poljubljajo z njegovo ženo, ali kaj? V vinu je resnica, pravijo; a res? Me sodelavec hoče? Kaj vse to pomeni??

Ah, da se vam da zmišljevati take zgodbice …

Drugače pa ja, obstaja nek procent moških, neka subkultura, ki pimpajo svoje žene drugim moškim in jih to vzburja. Guglaj “cuckold”.

In pol si zbudila? Lepa izmišljena zgodbica za popestritev nedelje.

matr, pa glih zdej je mogel izgubiti špil in ves srečen bil, da vam je ostalo jurja € ampak ok., bolje izmišljena zgodba kot nič, itak se temu forumu ne piše dobro, nimaš več kaj komentirat.

Že dolgo časa iščem in čakam na navdih in idejo za knjigo … evo, tale je že ena dobra ideja, iz tega se da kaj razvit … hvala!

Samo se to : Stara sem pa 67, moz je 54, sodelavec pa 49.

V vsej tej zgodbi mi ni jasno, kje sta zdaj kupila bajto, ko sta se preselila?

Če te ni uspel kresnit v tem času, ki sta ga imela na voljo je bolj zanič tudi on. Namesto, da bi se vsi trije podolčkali na mizi v kuhinji se greste nekih otroških igric s poljubčki. Kot v vrtcu. Odrastite vsi trije.

Malo predelana tema iz filma Admiral. Ampak lepo postavljena v naše okolje.

Odgovor na objavo uporabnika
marjeticaK, 05.12.2021 ob 09:41

Samo se to : Stara sem pa 67, moz je 54, sodelavec pa 49.

Pa si ratala kej mokra, ko sta se globoko zalizala?

od smeha

okej to je pa res vidno da je izmisljeno

mal mn eroticnih filmov svetujem:)

ce pa je res pa tvoj moz rabi pomoc psihiatricno namrec 🙂

s tabo def ni iz ljubezni to je jasno ker noben moski nebi drugace delil svoje zenske 🙂

si pac kar ena,smet

Pika

Lp

Temu se pa reče res izredno veliko vloženega truda v nedeljsko provokacijo.??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close