Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož je predlagal da se slečem pred sodelavcem

mož je predlagal da se slečem pred sodelavcem

A se že slači?????

verjetn je mišljeno pogovorno “geštel”, postava, stas, bolj grobo tudi okvir, ogrodje…..Pa še za to ne ve, kako se pravilno napiše :)[/quote]
V štelu sta se poženili dve besedi: geštel in štil.[/quote]

Premetanka je še za stil, hostel, pil, kol, hlev, kraj za mlajše itd..

Jao kkakšne imate eni. Jaz razumem avtorico, da je hotela pomagati sodelavki tako, da bi sodelavec utihnil ko bi mu pokazala,da pri takšnih letih še ni vse out. Vi pa seveda spet naredite celo štalo okrog nje in njenega obnašanja.

to so res zanimive službe, kjer je treba take stvari sodelavcu dokazovat.

Hehe, da bi začela s takšnimi forami, da mu ne stoji in da nima več trdega. Ga dobro poznam in vem česa je zmožen – pred mano bi se slekel brez problema in me še verjetno nagovoril, da mu ga na roke vržem.[/quote]

Če je pa tako, potem pa itak ni normalen in res nima smisla debatirati z njim sploh.

Hja tu na monu je isto kot na policiji. Prijaviš kaznivo dejanje, pa najprej tebe obdelajo. Pa kaj je to takega, če bi slekla majico in pokazala, da še vse stoji. Ko ste pa na plaži ali kje na kopališču in se razkazujete, pa ni nič narobe. Tu gor pa same svetnice.

Edino kar mi pade na pamet ob tvojem pisanju je da si kao lepa pa glupa…

Sploh ne morem verjet, da bi tole lahko bilo pisanje neke normalne, zrele, srečne, samozavestne, zadovoljne, dobr posexane babnce pri 50 tih..

Si samo ena razočarana gospodinja obsedena s svojim videzom. In jasno maš tud sebi podobnega moža, kretena. Sori tako pač je.

Pri nas je podobno kot avtorica v tvoji službi. le da,se sodelavca obnašata kot da me ni zraven. Če kaj komentiram na to temo, se potem zgovarjata, da nista mislila mene.
Poteka pa takole: en reče drugemu, čuj men več ni doma za seksat, saj veš stara baba, pa ni več to, vse se je že povesilo, raztegnilo, si zmislim da mi je slabo in grem na wc kao bruhat, drugi potem komentira, ja maš prav, kaj boš s takšno staro babo, ko pa okrog hodijo take mlade bejbe fuka željne…

ti pa tipkneš par cifer in začneš v slušalko razlagat………. jaz bi, samo pri mojem je spodaj vse uvelo in ga ima samo za scat, pa kolki ga bolijo, pa križ, prostata povečana, noben mi ni povedal, da je pri moških tako žalostno na stara leta….

Ma kaj bom jaz imela proti starejšim. Sem jaz tud stara baba. Ampak ko pa vidim stare Butare in njihove neumnosti mi je pa slabo res. Obleči se letom primerno in obnašaj se letom primerno. Gola koza in čist kratek mini je za mlade seksi bejbe, ne
Stara baba je stara baba. Mlada je pa mlada. Vse ima svoje pluse in minuse.[/quote]

Tole razlago stare babe bi pa človek rad slišal.

Skrajšano, Mon prosim za omogočo uporabo kakega smajla. Take ženske so v reali haha.[/quote]
Preprosta razlaga. Duša se ne stara. Telo pa se. Torej mlad si lahko po srcu do smrti, po telesu pač ne. Telo vene in uveni. Na koncu od njega ne ostane nič. Stara baba je pa tista ki v svoji bolani glavi misli in si domišlja da je njeno telo skoz staro 20 in se tako obnaša in oblači.Hodi razgaljena kot mladenka v resnici pa bolj deluje kot zgonjena kurb…
Če si že oči popaseva skupaj z možem si jih na mladih brhkih lepih bejbikah in ne na stari koki. Staro koko ima moj doma. Sej ni neumn da bo stare babe gledal. Jaz pa tud ne če lahko gledam mlade.
Tako babe en vam mora čistega vina nalit.
Zdaj pa grem pect pecivo naprej.

Če meni tak reče, ga vprašam, če po sebi in svoji ženi sodi.
In ga popprašam, če si upa pokazati njegovih povešenih 6 cm.

Tudi če doma gola hodim, se zato ne bom nikomur dokazovala.
Kvečjemu ga v šali povabim k nama z možem na nedeljsko kavico in mu v hecu navržem, da se bom vsi trije slekli in primerjali.

Ne pusti se sprovocirati f.ukfehtarskim slinarjem.

In ja, fukfehtarski slinarji so ogabna bitja in celo mislijo, da so s svojimi seksualnimi opazkami do bab zabavni.

dej ti o f.u.kfehtu piši v 1. osebi – ednine ☺
ostali smo ponudniki in iskani za f.uk ☺

Vi ste ponudniki nečesa, česar babe nočejo. privoščim ti, da te kdaj kakšen dec od katere vzame malo v roke, d aboš ob izpadu zob ugovotil, kaj pomeni, če baba reče daj mi mir.

A vi v službi sploh kaj delate ali imate tako ogromno prostega časa, ki ga zapravite za dokazovanje, kako kdo zgleda pod oblekami?

Hehehe, svetovna ideja. Za to žal nimam jajc 🙂 bi pa rada videla izraz na njegovi faci, hehehe..z[/quote]

Dokazujes, da lepe, niso pametne – zal. Da PRI tej starosti razmisljas kot pises ..tvoj moz te pa tudi ocitnone ceni kaj prevec…

A ste trgovci – tam je tak nivo obicajen..

Če ni provokacija…se mi malo smiliš.

Ja, saj, takšni (kravatarji) so najslabši. Na daleč fejst za pogledat, urejeni, obnašanje pa nizkotno in tudi tvoje, draga “mu zavežem gofljo” – 10 let sem mlajša od tebe, pa mi na kraj pameti ne pride se spuščat na tak otroški nivo. To smo delali v 1.razredu: “najprej ti pokaži, pol bom pa še jaz.”
Bolano

Tud mene je tole zmotilo, dve različni si stvari. Njen oh in sploh telešček in raztegnjen tam spodaj in uboga sodelavka z nekaj kg preveč. Halo??
Itak je pa verjetno tolk samovšečna, da hvali samo sebe po forumu, kot butasta Mirela

Tvoj mož je kreten.

Naslov ne ustreza vsebini.

Ali je avtorica hotela že z nalsovom vzpodbuditi pozornost, in je ostalo resnično, ali pa je vse skupaj prvokacija (druga teorija se mi zdi bolj verjetna, ker res ne poznam odraslih žensk, ki bi padale na take otročje, trapaste provokacije nekega trapastega sodelavca, in si želele kar vse pokazati, da dokažejo).

Ma dej, slaba provokacija.

Avtor je moški provokator, ki si ga zdajle meče na roko…

Ne govorim o tem, da bi bila pri 50-ih manekenka. Ampak hočem povedat samo to, da ne drži, da so vse ženske blizu 50-ih s povešenimi joški, s kapilarami, špehom in celulitom in da to niso samo fotošopi amapk v reali obstajamo takšni ljudje pri teh letih, ki so nam verjetno prizanesli geni. Vem, da če bom dočakala leta, bom tudi jaz s precej povešeno kožo hodila okrog in s popokanimi kapilarami, mogoče celo s špehom in celulitom, ampak kaj čemo, to je proces staranja in zaradi tega se ne bom sramovala, niti ne bom užaljena in zakaj bi se potem zdaj zaradi tega sekirala.[/quote]

Ko je konec fizičnega razvoja, se ljudje staramo. 🙂 In če je pri ženski edino seksapilnost tisto, s čimer trguje z moškim spolom in si dviga vrednost, je ni zanjo hujše travme kot staranje, ker 20-letnice izgledajo boljše kot 30-letnice, 30-letnice boljše kot 40-letnice , 40-letnice boljše kot 50-letnice… Na račun ‘dobrih ženskih genov’ dobro služijo lepotni kirurgi, korekcije, botox, lifting ….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Maš resno težavo – nisi prerasla pubertete. Tvoj mož pa takisto.
O tvojem sodelavcu, samozvani dasi, rajš nč ne rečem.
Zakaj bi baba pr 50-tih sploh trzala na blebet enga tepca?

zakaj pa mu ne rečeš, da ima prav? a prav dokazat hočeš, da nima? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close