mož je predlagal da se slečem pred sodelavcem
Ne govorim o tem, da bi bila pri 50-ih manekenka. Ampak hočem povedat samo to, da ne drži, da so vse ženske blizu 50-ih s povešenimi joški, s kapilarami, špehom in celulitom in da to niso samo fotošopi amapk v reali obstajamo takšni ljudje pri teh letih, ki so nam verjetno prizanesli geni. Vem, da če bom dočakala leta, bom tudi jaz s precej povešeno kožo hodila okrog in s popokanimi kapilarami, mogoče celo s špehom in celulitom, ampak kaj čemo, to je proces staranja in zaradi tega se ne bom sramovala, niti ne bom užaljena in zakaj bi se potem zdaj zaradi tega sekirala.[/quote]
Ma ti ne stekas. Lahko si ti vitka in brez speha Ampak tvoja koža ni več kar je bila pri 20,tvoji Joški in rit sta stari 50 let ženska. Prav tako obraz. Verjetno si super ampak za 50 ta. Tako kot sem jaz super za 40 plus. Kaj vam dogaja ker same stare babe hočejo bit top mladenke. A ste že vse sfuzlane?
Pa se slacle bi se pred nekimi tipi samo da zadovoljite neko noro fantazijo o svojem popolnem telesu. Dej se zresnit no.[/quote]
Ne posplošuj. Nikjer ne navajam, da bi se kosala z 20 letnicami ali da bi rada bila mladenka. Pri 20-ih je koža nategnjena, da poka. Pri 50-ih normalno, da ne more biti več takšna.
A ti pa ne premoreš telefona s kamero?[/quote]
Ja, in? Zakaj pa bi jaz morala imeti fotke kjer sem v kopalkah na svojem telefonu? Da se bom gledala, zakaj že?[/quote]
Zato, ker na Mon ni slik, smajlijev tudi ne. Da bo fajn buku podobno, ko vse objavljate, mi pa ne verjamemo. Trend mora biti. Ne tak, kot tvoja vprašanja.
Ma ti ne stekas. Lahko si ti vitka in brez speha Ampak tvoja koža ni več kar je bila pri 20,tvoji Joški in rit sta stari 50 let ženska. Prav tako obraz. Verjetno si super ampak za 50 ta. Tako kot sem jaz super za 40 plus. Kaj vam dogaja ker same stare babe hočejo bit top mladenke. A ste že vse sfuzlane?
Pa se slacle bi se pred nekimi tipi samo da zadovoljite neko noro fantazijo o svojem popolnem telesu. Dej se zresnit no.[/quote]
Ne posplošuj. Nikjer ne navajam, da bi se kosala z 20 letnicami ali da bi rada bila mladenka. Pri 20-ih je koža nategnjena, da poka. Pri 50-ih normalno, da ne more biti več takšna.[/quote]
Tok tok! Ni tema te debate, kakšno kožo imaš.
Ne posplošuj. Nikjer ne navajam, da bi se kosala z 20 letnicami ali da bi rada bila mladenka. Pri 20-ih je koža nategnjena, da poka. Pri 50-ih normalno, da ne more biti več takšna.[/quote]
Če je to tako zakaj se obremenjuješ kaj en debil govori? Boli te dzoko a si mu lepa Al pa ne. Zakaj bi se slacila pred njim? Jaz se slečem samo pred možem, se zdim drugim fejst Al ne mi je popolnoma vseeno.
Ma opažam da stare krave Sori izrazu hočejo bit neki lepe. Ma kaj res mislite da ste vroča roba pri teh letih? Ja če imate debele tosle, drugače pozabi. Get real. Raje se ukvarjaj s svojim možem in ne s tem bedakom.
Prav sramotno je stare nakicene kokosi gledat polne frustracij ker se starajo. Kao neki botoksi pa neke vadbe, pa New age duhovnost pa make up in obleka za 20 letnice. Prav bolezensko je že vse skupaj. Pa ne rečem da ti ampak veliko takih kokosi vidim na cesti. V resnici so totalno mim.
Kaj pa lažeš, saj je še botox pri manj kot 20 in tudi tam je več kg kot obratno. Ne sme pokati, ker to ni elastičnost haha.
To da ima pir bauh si vse povedala 🙂 Z sodelavko to uporabita proti njemu 🙂
očitno je take sorte tip da se tak nizkotno šali se pa ne zaveda kako drugi to sprejemajo…pri prijateljih je taka zajebancija do neke meje ok, pač moreš vedet z kom se lahko tak pošališ in verjetno je navajen kontra udarcev…jaz osebno bi mu zabruslila A sem te vprašala za tvoje mnenje? Prvo sebe poglej pol komentiraj in ali začnem jaz tebi govorit kakšen si?? Pa vprašala bi ga koliko je star in če se mu zdi to primerno…. če nebi prenehal bi pa bil deležen istega nivoja žaljenja 🙂 Maš mu kaj za povedat 🙂
Tista z klobaso pa je fenomenalna ideja hahaha samo ni primerna
NIMAŠ MU PA KAJ ZA DOKAZOVAT, KDO TE JE ON????
Če je to tako zakaj se obremenjuješ kaj en debil govori? Boli te dzoko a si mu lepa Al pa ne. Zakaj bi se slacila pred njim? Jaz se slečem samo pred možem, se zdim drugim fejst Al ne mi je popolnoma vseeno.
Ma opažam da stare krave Sori izrazu hočejo bit neki lepe. Ma kaj res mislite da ste vroča roba pri teh letih? Ja če imate debele tosle, drugače pozabi. Get real. Raje se ukvarjaj s svojim možem in ne s tem bedakom.
Prav sramotno je stare nakicene kokosi gledat polne frustracij ker se starajo. Kao neki botoksi pa neke vadbe, pa New age duhovnost pa make up in obleka za 20 letnice. Prav bolezensko je že vse skupaj. Pa ne rečem da ti ampak veliko takih kokosi vidim na cesti. V resnici so totalno mim.[/quote]
Hahaha. A tebi tudi kaj poka? Koža je elastična, če je nahranjena. Ne more biti pa nahranjena, če človek ne ve, ali je preveč hrane ali kožè.
Kaj imaš že proti starejšim od tebe? Skrbi zase, če imaš že krizo svojih let.
Mon prosim za osnovne smajlije.
Hehe, čestitam za naslov 🙂
Sicer pa, kolikor jaz razumem, bi ti želela pomagat svoji sodelavki, ki temu prostaškemu dedcu ni kos.
In kako točno bi ji pomagala, če se slečeš? Se bo morda ona bolje počutila (z viškom kg), ko bo videla tvoj kao ful dober telešček?
Se sodelavec ne bo več spravljal nanjo, če bo videl tvoj telešček?
Aja, pa ko ti je mož predlagal, da se slečeš pred sodelavcem, ti je verjetno glih senzor za sarkazem crknil, a ne …
Prav sramotno je stare nakicene kokosi gledat polne frustracij ker se starajo. Kao neki botoksi pa neke vadbe, pa New age duhovnost pa make up in obleka za 20 letnice. Prav bolezensko je že vse skupaj. Pa ne rečem da ti ampak veliko takih kokosi vidim na cesti. V resnici so totalno mim.[/quote]
Hahaha. A tebi tudi kaj poka? Koža je elastična, če je nahranjena. Ne more biti pa nahranjena, če človek ne ve, ali je preveč hrane ali kožè.
Mon prosim za osnovne smajlije.[/quote]
Ma kaj bom jaz imela proti starejšim. Sem jaz tud stara baba. Ampak ko pa vidim stare Butare in njihove neumnosti mi je pa slabo res. Obleči se letom primerno in obnašaj se letom primerno. Gola koza in čist kratek mini je za mlade seksi bejbe, ne pa za staro ofucano babetino.
Stara baba je stara baba. Mlada je pa mlada. Vse ima svoje pluse in minuse.
Nikoli nisem bila podivjana najstnica. Žal me je življenje prehitro postavilo na trda tla.
Pa nisem še 50- ši mi manjkajo 4,5 leta, ampak ok, to je že isto kot 50.[/quote]
Lej, tole odebeljeno je bistvo tvojega pisanja,kar že ne zmoreš dojet, ker ti še nihče ni tega povedal. V mladosti se nisi znorela, dokazala, uveljavila svojega teleščka dovolj, ko si sedaj film za nazaj vrtiš in želiš to v starosti sedaj nadoknadit.
Mon prosim za osnovne smajlije.[/quote]
Ma kaj bom jaz imela proti starejšim. Sem jaz tud stara baba. Ampak ko pa vidim stare Butare in njihove neumnosti mi je pa slabo res. Obleči se letom primerno in obnašaj se letom primerno. Gola koza in čist kratek mini je za mlade seksi bejbe, ne
Stara baba je stara baba. Mlada je pa mlada. Vse ima svoje pluse in minuse.[/quote]
Tole razlago stare babe bi pa človek rad slišal.
Skrajšano, Mon prosim za omogočo uporabo kakega smajla. Take ženske so v reali haha.
Forum je zaprt za komentiranje.