Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož je predlagal da se slečem pred sodelavcem

mož je predlagal da se slečem pred sodelavcem

Bližam se 50-im in delam na oddelku v moškem kolektivu. Glede svoje postave in za svoja leta bi lahko rekla, da še vedno izražam seksapil ( to imamo ženske v sorodstveni vezi očitno v genih – dve sta fotomodela, ena 1.spremljevalka miss Slo). Tudi pod oblačili se da razbrat, da imam lepo postavo.
Na oddelku od moških dobivam poklone glede videza, le en je ubral kontra taktiko in me vedno draži v smislu, da je tam po 40-ih pri ženski že vse povešeno, da smo cele špehaste, celulitaste in žilaste, kapilaraste, tam spodaj že vse raztegnjeno in da njega ne prepriča lepa postava v oblačilih, ker je toliko tehnik, da se da vse skriti in da če upam trditi, da ni tako, naj se mu pokažem. Ko ima takšne izpade se jaz ponavadi samo nasmehnem in mu rečem v smislu, kaj bi ga prepričevala, če ima on takšne izkušnje potem bo že držalo. V glavnem se s tem ne obremenjujem, pri eni uho not, pri drugi ven.
Sedaj je prišla na oddelek tudi sodelavka malo čez 40-ih, ki ima kakšen kg preveč in tudi na njo se je spravil ta sodelavec z istimi forami. Klju temu, da ji jaz govorim naj se ne ozira na njegove izjave, je ona čisto iz sebe.
Kar se dogaja na oddelku in kako je sodelavka prizadeta sem tudi omenila možu in bila presenečena nad njegovo izjavo. Predlagal je, da se slečem pred sodelavcem in mu za vse večne čase zavežem gofljo. Sem bolj sramežljive narave in mora mož ponavadi veliko truda vložit, da me na morju fotografira v kopalkah. Me tudi včasih nagovarja, da bi mu pozirala gola ( da bom imela na stara leta spomin kakšen dober štel sem imela v teh letih), ampak me ne bo prepričal, da bi kje obstajala moja gola fotografija.
Zadnje dni pa mi ta možem predlog ne da miru. Razmišljam v tej smeri, da sem tudi na morju zgoraj brez in kaj če bi res dvignila majico pred sodelavcem in potegnila hlače dol, da mu zavežem gofljo za vse večne čase in na nek način odrešim sodelavko pred njegovimi nadaljnimi izpadi. Ker ga dobro poznam, vem , da ne bo ostal pri tem in bo še vedno trdil, da ja , štel je ok, samo tam spodaj pa je sigurno vse raztegnjeno, no tega pa mu več nisem pripravljena dokazovat, da ni tako.

Ti bi rada, da ta tvoj sodelavec v tvoje hlačke zleze in nič drugega.

Samo parkrat bi še rekla sodelavki, naj se z neumneži ne obremenjuje, da pa bi se slačila pred sodelavcem, da bi mu nekaj dokazala, pa niti pomislila ne bi.

če bi imeli dovolj dela v službi, vam ne bi take misli in dejanja po glavi hodile. Mislim, da se ne zavedaš, na kakšno raven bi padla, če bi to dejansko naredila. Očitno ti je sodelavec všeč in bi mu z veseljem kaj pokazala, tvoja sramežljivost je pa bolj rezervirana za moža. Saj vendar nisi v otroškem vrtcu, ko smo si jih kazali, pa se bedasto režali zraven!!!

Zakaj bi mu morala karkoli dokazovati? Naj si misli kar si hoče. Ne morem verjeti, da bi se ena ženska tako ponižala kot bi se ti. In ne morem verjeti kakšnega moža imaš, da ti kaj takega predlaga.
Drugače pa, vrni mu milo za drago. Povej mu, da ne verjameš, da v teh letih moškim še stoji, da sploh še lahko imajo trdega in pač….če te hoče prepričat, naj se sleče :-))
pa da ga vidimo junaka….

Se strinjam.
Mislim, da avtorico bremeni staranje in minevanje, zato ji ta sodelvec s svojimi izjavami najeda…
Sem sprijaznjena s svojim staranjem, vsaka nova “napaka” na mojem telesu nosi zgodbo in na te zgodbe sem ponosna, saj so del mene, dela tega, kar sem danes. Da bi nekomu nekaj dokazovala… mi ne pade na pamet!

Kot prvo, se s sodelavci o svoji postavi in kaj je raztegnjeno in kaj ni, nikoli ne pogovarjam.
Če bi kdaj kdo začel, bi ga samo gledala direkt v oči brez besed, dokler ne bi utihnil. In mu potem povedala, da je bilo to zadnjič, ker drugače bo imel težave.
In nazadnje – (saj provokacija je za spremembo izvirna, tele še nismo brali) slačila se boš v pisarni, da nekomu zavežeš gobec?
Oh ja.

Imate prav. Ta misel me je samo za trenutek prešinila. Sem včasih pomislila, da bi mu zabrusila nazaj naj se raje obremenjuje s svojim pirastim trebuhom, pa se raje vedno zadržim, da ne padem na njegovo raven komuniciranja. Res totalna oslarija, da bi se sodelavcu pokazala zgoraj brez in s tem nekaj dokazovala njegovemu egu.

Lahko pa meni pošlješ fotko, da ocenim, če govoriš resnico.

Hehe, da bi začela s takšnimi forami, da mu ne stoji in da nima več trdega. Ga dobro poznam in vem česa je zmožen – pred mano bi se slekel brez problema in me še verjetno nagovoril, da mu ga na roke vržem.

Hehe, da bi začela s takšnimi forami, da mu ne stoji in da nima več trdega. Ga dobro poznam in vem česa je zmožen – pred mano bi se slekel brez problema in me še verjetno nagovoril, da mu ga na roke vržem.[/quote]
Ja, glej. Ročno delo je zelo cenjeno.

Čeprav se bližaš 50-im, kot praviš, pa ne deluješ ravno zrela za svoja leta. Deluješ butasto in plehko. Kako lahko sploh pomisliš, da bi sodelavcu pokazala telo samo zato, da bi mu zaprla gofljo? Zakaj pa nisi raje pomislila, da bi tega delavca prijavila nadrejenim zaradi seksističnih opazk? Kaj ima nekdo v službi komentirati izgled telesa ženska in kako imajo ženske “tam spodaj” vse raztegnjeno???

Kje pa delaš ti? Med zašmiranimi tipi v pajacih nekje v avtomehanični delavnici?

Do žaljivih in do pripomb spolne narave v službi ne sme priti! Ampak, ker je to Slovenistan, smo očitno res še na Balkanu. Ker v razvitih zahodnih državah tega ni več, so se moški sami naučili držati jezik za zobmi, ker v nasprotnem primeru lahko sledi disciplinska ali tudi izguba službe.

Pa takšne prostaške? Kaj ti pomaga vsa lepota in dobro telo, če se greste takšne.

Daj pomisli malo, na kakšnem nivoju ste. Vključno s tabo, da sodelavce poslušaš take fore. To spada med najstnike in tiste stare primitivce, nikakor pa ne na delovno mesto.

Da drugega raje sploh ne komentiram…

Imam nasvet!
Ti se pred njim sleč samo do gat, še prej pa si v gate vstavi eno debelo salamo, najboljše pasjo radost, da se bo izboklina v gatah videla.
Potem ga pa vprašaj, če naj nadaljuješ s slačenjem.

Ne delam med zašmiranimi tipi, ampak med kravatarji. Nikoli mi ni padlo na misel, da bi ga prijavila nadrejenim, ker me s temi besedami ni nikoli zadel. Sedaj, ko pa je tukaj sodelavka, ki se počuti užaljeno verjetno prav zaradi teh par odvečnih kg, pa razmišljam, da bo potrebno nekaj ukrenit, da nehal s takšnimi izjavami. Ponavadi, ko sodelavec začne s takšnimi izpadi, stopijo v bran ostali sodelavci in potem utihne. Mene ne gane, kako me on vidi, ampak smili se mi sodelavka. Nismo samo sodelavci, smo kot velika družina in naše delo ne temelji samo na profesionalnih odnosih, ampak se tudi veliko šalimo in skrbimo za dobro vzdušje. Tudi, če ima kdo kakšne osebne težave, nam jih razkrije in mu skušamo pomagati.

Kje pa delaš? V kupleraju ali kot striptizeta? Ker da se s sodelavcem spuščaš na takšen nivo (pa ne mislim slačenja, ampak dosedajšnji odnos), je pa tudi podn.

Hehehe, svetovna ideja. Za to žal nimam jajc 🙂 bi pa rada videla izraz na njegovi faci, hehehe..

Ne delam med zašmiranimi tipi, ampak med kravatarji. Nikoli mi ni padlo na misel, da bi ga prijavila nadrejenim, ker me s temi besedami ni nikoli zadel. Sedaj, ko pa je tukaj sodelavka, ki se počuti užaljeno verjetno prav zaradi teh par odvečnih kg, pa razmišljam, da bo potrebno nekaj ukrenit, da nehal s takšnimi izjavami. Ponavadi, ko sodelavec začne s takšnimi izpadi, stopijo v bran ostali sodelavci in potem utihne. Mene ne gane, kako me on vidi, ampak smili se mi sodelavka. Nismo samo sodelavci, smo kot velika družina in naše delo ne temelji samo na profesionalnih odnosih, ampak se tudi veliko šalimo in skrbimo za dobro vzdušje. Tudi, če ima kdo kakšne osebne težave, nam jih razkrije in mu skušamo pomagati.[/quote]
To se sliši kot ena od tistih neumnosti, ki jih človek naredi, ko je star dvanajst let, potem ga je pa celo življenje sram, da se je pustil tako bedno sprovocirati. Če si trinajst ali več, si že malo prestara, da bi padla na tako skrajno bedno foro.

Praviš, da ste kot ena velika družina? Lepo. A bi se slekla pred bratrancem?

Ne delam med zašmiranimi tipi, ampak med kravatarji. Nikoli mi ni padlo na misel, da bi ga prijavila nadrejenim, ker me s temi besedami ni nikoli zadel. Sedaj, ko pa je tukaj sodelavka, ki se počuti užaljeno verjetno prav zaradi teh par odvečnih kg, pa razmišljam, da bo potrebno nekaj ukrenit, da nehal s takšnimi izjavami. Ponavadi, ko sodelavec začne s takšnimi izpadi, stopijo v bran ostali sodelavci in potem utihne. Mene ne gane, kako me on vidi, ampak smili se mi sodelavka. Nismo samo sodelavci, smo kot velika družina in naše delo ne temelji samo na profesionalnih odnosih, ampak se tudi veliko šalimo in skrbimo za dobro vzdušje. Tudi, če ima kdo kakšne osebne težave, nam jih razkrije in mu skušamo pomagati.[/quote]
Če hočeš dobre odnose, potem druge ni. Ko boste zjutraj na kavi, se v pričo vseh postaviš predenj in mu razložiš, da pripombe o telesih in raznih organih sodelavk ne pašejo v službo in da kvarijo dobro vzdušje, ker vzbujajo nelagodje. Tudi “saj je samo hec” ne drži vode, ker ta hec je nekomu neprijeten, torej ni v redu.
Zadeva rešena.

Oprost ampak 50 letna baba ni in ne more biti manekenka. Si samo 50 letna baba dobro ohranjena . Sleči se zraven seksi 20 letnice pa prid povedat koliko si v resnici se seksi poleg nje. Nisi ker je ona mlada in Hot. Brez skrbi tud jaz nisem mlada ko Rosa zjutraj ampak predvsem realna. Ene Stare babetine ste huj k najstnice.

Zdaj sem še enkrat prebrala. Praviš, da se boš slekla, da boš pokazala svoj čudoviti telešček, da boš s tem pomagala sodelavki, ki je zakompleksana, ker je bajsa. Na čem točno bi temeljila ta tvoja altruistična pomoč? Sori, mi ni jasno, zakaj se bo ona potem bolje počutila.

Sorry, ker nisem popolna mona in ga ne utišam s podobnimi izjavami in ga ne zašpecam nadrejenim. Glede samega dela je super sodelavec, rad pomaga, priskoči na pomoč, vem tudi, če bi kaj pri delu zafrknila bi me potegnil iz dreka in se zavzel zame. Jaz sem se navadila na njegove izjave in me ne motijo, ker vem kakšna je njegova taktika-ker vidi, da me drugi sodelavci “po rokah nosijo” in se ne zagrejem za nobenega, je on izbral kontra taktiko in misli, da se bom verjetno na takšne bedaste fore zapalila.
Jaz to vzamem za rezervo in se zaradi tega ne počutim slabo v svoji koži in me tudi ne prizadene. Je pač tak človek da išče na čuden način pozornost. Pa kaj čem, vsi imamo neke svoje finte, ki mogoče drugim ne ležijo.

Da se pri 50-ih ne obnašaš kot podivjana najstnica, ti ni potrebno bit ne mona in ne popolna.
Navadila si se oz. v tem sodeluješ pa zato, ker si popolnoma ista kot sodelavec. Primitivna in prostaška.

Najbolje, da uprizoris strip-tease za vse sodelavce, da se prepricajo na lastne oci, da tudi 50 letnice imajo se cvrsta in greha vredna telesa. Nato pa jim ponudis, da naj vstavijo svojega korenjaka v tvoje mednozje in se prepricajo o tem, da tam spodaj ni se prav nic razvleceno… Ti bos dokazala svoje, oni bodo ostali brez argumentov, vkljucno s tvojim jezicnim sodelavcem, pa se vsem skupaj bo lustno. Kje je problem?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ne govorim o tem, da bi bila pri 50-ih manekenka. Ampak hočem povedat samo to, da ne drži, da so vse ženske blizu 50-ih s povešenimi joški, s kapilarami, špehom in celulitom in da to niso samo fotošopi amapk v reali obstajamo takšni ljudje pri teh letih, ki so nam verjetno prizanesli geni. Vem, da če bom dočakala leta, bom tudi jaz s precej povešeno kožo hodila okrog in s popokanimi kapilarami, mogoče celo s špehom in celulitom, ampak kaj čemo, to je proces staranja in zaradi tega se ne bom sramovala, niti ne bom užaljena in zakaj bi se potem zdaj zaradi tega sekirala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close