mož in sms
a se spomnite, ko sem pisala da se mož kr naprej z eno lajka
no, tej sem napisala en tak lep pisem povedala da ima otroka
pa še par stvari…no me je nazaj kontaktirala oz sva se dobili
vse lapo zmenili, povedala je, da je bil pri njej, z otrokom…
da je fajn dečko, ampak za njo prestar, niti ji ni všeč…
pa da se bo odmaknila, ter ga ne več kontaktirala, ker ji ni da bi bila kriva za kak razdor…
no, in mojmu nisem nič rekla, samo opazujem..njej zaupam
da ga več ne smsja …bog ve, kaj si on misli…on je tak, da bi imel fuulll kolegic, pa ni nujno, da bi kaj mel z njimi…po mojwe si bi ego filu, ker šikan je res, ampak že počas star…
kaj bi si mislie če bi šel vaš mož z otrokom k eni na kavo..tamali je star 3..leta, dobil je eno igračko, za katero je naš reku, da so mu dal eni otroci na cesti..
tamali je sicer reku da je dala ena teta..zdej vem kera…
zdej ga samo opazujem, pa čakam…da mu jebem mater pa fuknem ven….
Praviš, da je star in da imata 3 leta starega otroka, se pravi, da si ti tudi njega dobila na tak način, da si ga prevzela eni, ali kaj? Prekmalu se obnašaš zmagovito, ker se ne bo spremenil in bo vedno lazil za drugimi. In ti si stara 40 in imaš 3 leta starega otroka??? Pa ne reč, da prvega??? Men se zdi, da boš lih zdej sama ostala.
ji zaupam, da ga bo pustila pri miru, da se ji res zdi prestar…
decu pa ne gre zaupat sori…zadnjič je bilo govora o prijateljicah
ženske imajo lahko prijatelja, prijatelj pa zdej, zdej pomisli na sex…
in grem stavit, če bi se še žgala, po mejlih se bi lahko zgodilo marsikaj..
in tudi vašemu možu, katere mislite, da nikoli ne bi varal
če bi se mu jaz nastavljala, bi slej kot prej…tko, da bodite raje tiho….
No no darka72, eni možje so pač obupani ker imajo ob sebi babe, ki sopodobne starim razvlečenim nakupovalnim vrečkam, tudi barvno…., taki res padejo na vsako…., če pa je žena doma prava, potem je teh želja manj…saj veš, konkurenca in to….
Ti si se sestala z njo, si ji rekla, naj ga pusti na miru? Tako sem razumela ? Ona je obljubila, da ga bo pustila pri miru? Iiiin? Ti si zadovoljna. Spet imaš dedca! Po vsem tem- odštejmo to, da si se totalno degradirala,ko si šla z njo na zmenek- bi /boš dedca še vedno imela/vzela?? No, tega pa nikakor ne razumem /tudi sestanka ne/.
dobra si, da ga že nisi!!! To sem najprej pomislila, ko sem prebrala tvojo zgodbo.
Zgleda imaš podoben karakter kot jaz, tudi jaz bi se dobila z njo, če bi seveda ona bila za.
Jaz bi ga še malo opazovala, potem mu pa tudi povedala svoje. Samo zaupanje je pa nekako že porušeno, bogsigavedi, kaj se bo iz tega izcimilo.
Forum je zaprt za komentiranje.