Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mož hoče, da ga podojim

Mož hoče, da ga podojim

jooj, a pri tebi je sex čist sterilen ? nobenih kapljice tega ali onega? če špermo dobiš ,,slučajno,,
v sebe, boš se šla razkuževati? zdaj se imenuje ,,dojenje,, ja kr imaš mleko in kak se pa prej imenovalo, ko nisi imela? te pa je to stimulacija, zdaj pa dojenje, hmmm bodi srečna da bradavičke ima rad 🙂

lep pozdrav David

Odgovor na objavo uporabnika
bolno, 13.08.2020 ob 05:18

poznam tak primer – mož je hotel probat, potem pa je vsak dan vse mleko spil, otrok pa potem na umetnem mleku. Ko je drugič rodila, je ženska jokala kot dež že v porodnišnici in prosila, naj jo še malo zadržijo, da bo otrok vsaj kaj mleka dobil – ker je vedela, kaj jo čaka doma.
Ne vem za kakšno patologijo gre, ali ima dedec kakšen primanjkljaj še iz otroštva ali tekmuje za hrano z novim članom družine – ampak to ni normalno.

“mož je hotel probat, potem pa je vsak dan vse mleko spil, otrok pa potem na umetnem mleku” – ah daj te no nakladat. Četudi teoretično možno, je to iz trte izvito, da bi svojemu otroku vse mleko spil. Če pa je to res, pa sta ta dva imela še kak drug problem v zakonu, ne pitje mleka iz zizike.

“če pa dejansko želi dojenje in se mu zdi to normalno, pa samo črta…bogve kaj in kje drugače sprošča svoje potrebe, bljak” – oh kere zaplankane misli.

“verjetno je ljubosumen na otročka, pa čeprav je njegove krvi” – ja, to bo ziher.

“Po vratu me je lubčkal in pač šel počasi bol dol, in bradavičko za sekundo, kaj pa jaz vem, polizal/posesal. Pol pa rekel, aja pozabil sem, da dojiš. Mi je bilo čudno oz. mi je delovalo zaigrano kt, da planiral to.” – ja itak je blo planirano, ker je vedel, če bi te odprto vprašal, bi čez 15 minut tule gor pisala kakega “bolnika” si poročila.

“Čak mal, kako odžiral, saj se tvori mleko glede na povpraševanje. Kvečjemu bo spodbudil večjo tvorbo, ne pa odžiral. Taki zagovorniki dojenja, pa pojma nimate.” – vsaj nekdo ima malo pojma.

In kaj potem, če je fetiš, če ga mama morda ni dovolj dojila, itd? Koliko žensk pa fotra išče? Vsaka druga! No, dokler se znata zmenit, da on teba “varuje”, ti pa njega “dojiš”, sta lahko super par. Ne pozabimo, da se najdemo vedno taki, ki imamo komplementarne “patologije”! Čudi me samo ta hinavščina, ko se sami sebi zdimo center sveta – torej sveta noirmala, druge pa sodimo od tu dalje. Morda smo pa mi tisti “čudni” … ali pa je resnica vsaj nekje vmes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close