Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mož hoče, da ga podojim

Mož hoče, da ga podojim

Meni to ni normalno in prvič slišim za kaj takega on pa vstraja. A je še katera imela tako zahtevo z strani moža? Moški a vam je to normalno? Mamino mleko je za dojenčka. Pika.

tako in tako mu mleko ne bo všeč, on misli, da bo teklo pivo ven, pa naj mal proba.

Ko te bo hotel v rit nategnit boš tudi tu spraševala , bi ali ne bi, ali je že katera to probala in podobne neumnosti.

Ni edini. Skoraj vsak želi malo poskusiti. Še raje bi, da bi bil pir.

poznam tak primer – mož je hotel probat, potem pa je vsak dan vse mleko spil, otrok pa potem na umetnem mleku. Ko je drugič rodila, je ženska jokala kot dež že v porodnišnici in prosila, naj jo še malo zadržijo, da bo otrok vsaj kaj mleka dobil – ker je vedela, kaj jo čaka doma.
Ne vem za kakšno patologijo gre, ali ima dedec kakšen primanjkljaj še iz otroštva ali tekmuje za hrano z novim članom družine – ampak to ni normalno.

Mleko je za teličke…

:>

Se zajebavaš, ane?

Se zajebavaš, ane?
[/quote]

Ne, saj je pa ja človeško mleko superhrana. Se baje celo prilagaja potrebam, tako da se bo pa ja tudi njemu. Zakaj pa bi to “tekoče zlato” ne bilo koristno tudi zanj?

To je pa ja nekaj najbolj normalnega. Nekatere paciente drzava doji. Druge pac zenske. Ko bos bla njega podojila pa lahko prides se mene.

😂😂 ocitno je mentalno za na levca,tudi zgleda najbrz tako in ti nic drugace
😂😂😂

Ziher je levičar. :))))

Dost pogosta fantazija sploh v povezavi z nabreklimi dojkami.

Ne, saj je pa ja človeško mleko superhrana. Se baje celo prilagaja potrebam, tako da se bo pa ja tudi njemu. Zakaj pa bi to “tekoče zlato” ne bilo koristno tudi zanj?
[/quote]

o ljubi bog!..pa kje najdete takšne bolnike…

a on to resno bi se dojil ali sam da bi nekak probal okus mleka? če je prvo bi ga brcnla nekam. Lohk da ma kak čudn fetiš pa ti je prikrival do sedaj, zato najprej nekak z mirnim glasom poizvedi več, će še nisi. če pa dejansko želi dojenje in se mu zdi to normalno, pa samo črta…bogve kaj in kje drugače sprošča svoje potrebe, bljak

verjetno je ljubosumen na otročka, pa čeprav je njegove krvi. Razumljivo, da je to mleko za dojenčka, saj se zaradi dojenčka tvori, ne zaradi moškega.

Ampak škoduje pa možu zagotovo ne. Glede na lastnosti bi znalo biti še zelo zdravo tudi za odraslega.

Ampak škoduje pa možu zagotovo ne. Glede na lastnosti bi znalo biti še zelo zdravo tudi za odraslega.
[/quote]
Govora o škodovanju mleka ni v tej temi. In kak oče bi to odžiral otroku njegovo hrano?

Ne, kar sprašuješ ni normalno. Razumem pa malo heca, npr. Mojemu sem kot doječa špricnila malo mleka v malo skodelico s kavo, pa smo imeli hec….

Moj je enkrat med predigro ”pozabil” da dojim. Po vratu me je lubčkal in pač šel počasi bol dol, in bradavičko za sekundo, kaj pa jaz vem, polizal/posesal. Pol pa rekel, aja pozabil sem, da dojiš. Mi je bilo čudno oz. mi je delovalo zaigrano kt, da planiral to.

Radoveden je, kakšen je okus. Pa naj poskusi.Tudi jaz sem probala, ker ne je zanimalo. Zihr mu ne bo všeč 😉

Govora o škodovanju mleka ni v tej temi. In kak oče bi to odžiral otroku njegovo hrano?
[/quote]

Čak mal, kako odžiral, saj se tvori mleko glede na povpraševanje. Kvečjemu bo spodbudil večjo tvorbo, ne pa odžiral. Taki zagovorniki dojenja, pa pojma nimate.

Ja zakaj pa ne bi smel probat? A ker dojiš, so pa joške prepovedana cona? Malo hecno to…

pa vsaj to ni nič takega, ti mu samo daj svojo joško za …
samo prejšnji dan moraš vsaj enih 8 pirov ruknit, da bo dobro mleko, pa še večje boš mela.

To zahtevajo moški, ki niso bili dovolj ali pa sploh ne dojeni s strani svoje matere – podzavestno je to. Fetiš – podzavestni. Če mu boš ugodila, je pa tvoja odločitev.

Pa ga daj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close