Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOŽ GROZI S SAMOMOROM

MOŽ GROZI S SAMOMOROM

Na koga se lahko obrnem, mož je invalid 3. kategorije, imava duševno prizadetega otroka, med kovidom je izgubil službo, imava kredite in sva odvisna od mojih dohodkov, ki so zelo mali.. Poskušal je že narediti samomor, se zdravil na psihiatriji, zdaj je spet v takem sloabem psihičnem stanju, da venomer grozi s samomorom. je popolnoma brez dohodka, nadomestilo mu je poteklo. kar naprej grozi s samomorom. jaz sem čisto iz sebe, ne morem se posvetiti otroku, ne jem ne spim. Groza mi je, ob misli, da bi ostale same. na koga s elahko obrnem, kako ga prepričati, da ni vse tako hudo. On je v zelo slabem stanju. To je resnično klic na pomoč, pomagajte mi.

Zavod med.over.net je pravi naslov za vase druzinske probleme.

Na koga ste se pa prej obračali, če imate stalno cirkuse? Ne se zajebavat iz resnih stvari!

Nočem te strasit. Ampak če tako pravi bo to izpeljal prej ko slej. Tako je bilo pri mojem očetu. Edino zdravniška pomoč ga reši in lastna volja da bo začel gledat bolj pozitivno.

Pokliči dežurno psihiatrično pomoč. Grožnje s samomorom jemljejo zelo resno. Sama tega ne boš mogla rešiti.

Lahko potrdim, da tovrstne grožnje jemljejo resno. Psihiater tudi ob običajnem pregledu, tudi če gre za čisto druge zadeve, na primer anksioznost, potipa v tej smeri. Sem slišala tudi od drugih. Ukrepaj čimprej. Želim vam vse dobro.

Odgovor na objavo uporabnika
pšou, 27.06.2021 ob 12:04

Na koga se lahko obrnem, mož je invalid 3. kategorije, imava duševno prizadetega otroka, med kovidom je izgubil službo, imava kredite in sva odvisna od mojih dohodkov, ki so zelo mali.. Poskušal je že narediti samomor, se zdravil na psihiatriji, zdaj je spet v takem sloabem psihičnem stanju, da venomer grozi s samomorom. je popolnoma brez dohodka, nadomestilo mu je poteklo. kar naprej grozi s samomorom. jaz sem čisto iz sebe, ne morem se posvetiti otroku, ne jem ne spim. Groza mi je, ob misli, da bi ostale same. na koga s elahko obrnem, kako ga prepričati, da ni vse tako hudo. On je v zelo slabem stanju. To je resnično klic na pomoč, pomagajte mi.

TIsti, ki grozi, ga ne bo nikoli naredil. Verjemi, da ga boš prej ti, ob takem človeku.

Ah ja, 27.06.2021 ob 13:12

TIsti, ki grozi, ga ne bo nikoli naredil. Verjemi, da ga boš prej ti, ob takem človeku.

Prav imaš!

Če je mož v stiski zaradi denarja, najprej uredita to. Dokler ne dobi službe, se obrnite  na pomoč na CSD. Tam lahko dobi vsak mesec denarno pomoč, izredno denarno pomoč in ga lahko vključijo v društvo Šent.

Po pomoč se lahko obrnete tudi na Karitas in Rdeči Križ.

ja in kaj bodo naredili če kličeš zdravniško pomoč??? Nič, dali mu bodo pomirjevala, počasi bo postal odvisen od njih, ves čas pa bo odsoten, zaspan, nekomunikativen, zamorjen, blejal bo v steno…no ja, živ pa bo tako na pol….zdravniki nimajo rešitve za takšne ljudi, samo v propad ge bodo poslali bolj počasi, dejstvo pa je, da too ni nikakrkšno življenje, medicina nima odgovora, zato pa ga ima farmacija za svoje žepe, za svoje dobičke so vedno pripravljeni žrtvovati ljudi. Samo v Sloveniji je na antidepresivih in pomirjevalih že ogromno ljudi, kar gre vse v žepe farmacevtske bande- mafije, ki dela tudi smrtonosna cepiva….Rešitev je v naravi, sprehodi, meditacije, mir in ljubezen. V primeru kot je ta možakar pa bi mu jaz dala tinkturo šentjanževke, ki prime malo kasneje po cca. 10 do 14 dni, ampak se lepo vsaki dan stopnjuje. RES pa je, da šentjanževka izniči druga sintetična zdravila, torej če mož uživa kakšne farmacevtske strupe, bo šentjanževka le te onesposobila…..Takšnemu pa bi jaz dala kar smolo od konoplje THC, ki je naravni produkt narave, ki bo moža lepo pomirila, malo več bo spal, počival in se odpočil….

Sorry… Mogoce je taksen malo cuden predlog… Naj se zavaruje in naredi tako da bo nesreca… Ce ga je dovolj v hlacah in ce hoce preskrbet druzino pa ne ve kako…

Samo tako no…

A varstveni dodatek in socialna mu ne pripadata?

A ti avtorica nimaš državljanstva RS da bi se za take stvari obrnila na pristojne službe kot da kračaš po forumu?

Sicer pa mnogo ljudi z govorenjem o samomoru samo izsiljuje, da doseže svoje (velikokrat ženske), vendar je pa treba vsako stvar resno jemat.

Psihiatra pokličte pa bodo oni uredili. To bi že lahko vedeli, če pravite da je že bil na psihiatriji.

Al pa 112.

Kliči 112. V primerih, ko kdo poskuša ali grozi s samomorom, ga privedejo brez privolitve osebe na zdravljenje., o čemer govori Zakon o duševnem zdravju.

Sama ne boš rešila. Kliči 112 ali najbližji ZD, kjer bo dežurni odredil nadaljnje postopke in ga bodo oni odpeljali na psihiatrijo na zaprti oddelek.

No to je samo neresna popularna ljudska teorija.

Vsekakor vsem svetujem, da tega komentarja ne jemljete resno.

Ah ja

——————————————————————————————-

Niko me nije tjesio ko sam napiso u pesnci za … da bom skocu z stavbe in da bom vene prerezu. Niko!!!

Hinafci!!!

A nije mi bilo lako!!! I dan danas mi nije!!!

kokoši, 27.06.2021 ob 15:56

Ah ja

——————————————————————————————-

Draga kokoška, če misli nekdo narediti samomor, ga naredi in upa, da ga nihče pravočasno ne najde. Tisti, ki leta in leta grozi, kako se bo ubil, pa ima druge cilje, ki ji hoče doseči na tako ogaben način.

Kokoš si ti, 27.06.2021 ob 19:15

Draga kokoška, če misli nekdo narediti samomor, ga naredi in upa, da ga nihče pravočasno ne najde. Tisti, ki leta in leta grozi, kako se bo ubil, pa ima druge cilje, ki ji hoče doseči na tako ogaben način.

NI nujno.

Ne, ni res.

Tudi stroka opozarja, da gre za nevaren stereotip, kar dokazujejo tudi primeri samomorilcev, ki sem jih poznala – če bi bilo res, kar pišeš, bi bili vsi danes še živi. Ker so o samomoru vsi govorili, ga na tak ali drugačen način napovedali, na koncu pa tudi izvršili. Pa ti zdaj njihovim svojcem razloži, kako je to možno, če pa praviš, da taki nikoli ne naredijo

… samomora.

P. S. MON, super vam dela recaptcha.

Intervencija je edino. Pokliči dežurno zdravstveno službo. Bodo prišli z rešilcem in ga prepeljali v psihiatrično ustanovo. Vse dobro ti želim! Vem, da je težko.

Pri meni je pa ravno obratno. Zena pravi da se bo fentala. En njen ljubimec ji grozi in izsiljuje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close