mov datoteka
živjo, z digitalnega fotoaparata sem prenesla slike in filmčke na računalnik.
Pri filmih se mi nič ne pokaže, izpiše se mov datoteka. Vem, da jo moram pretvoriti verjetno v quich time program.
Mi lahko kdo pomaga, da bom znala od začetka do konca, ne razumem se na to, pa ne bi rada česa plačala ali vse pokvarila.
Vaše izkušnje, nasveti prosim.
Hvala
to bi ti mogu quicktime odpret, če maš inštaliranga, klikn na ikonco z desno tipko na miški, pa izber opcijo open with… oz. odpri z… pa tam na seznamčku poišč quick time, ga izber in klikn ok
Živjo, hvala , da si se oglasil.
Ja, saj v tem je moj problem, nimam inštaliranega quick time programa.
Sedaj sem samo dala filme na računalnik s fotoaparata, zdaj bi jih pa rada gledala in se mi odpira Windows media center in kup nekih povezav, filma ni pa nikjer.
Kako in kje pridem do quick time, pa da bo zastonj?
hvala za odgovor, upam da bo
“What Is QuickTime?
QuickTime Player is a free multimedia player. You can use it to view many kinds of files,
including video, audio, still images, graphics, and virtual reality (VR) movies. QuickTime
supports the most popular formats on the Internet for news, sports, education, movie
trailers, and other entertainment.”“
free = zastonj
tako kot je rekel Gunnar, potegni tisto dol in si inštaliraj – vmes med inštalacijo boš verjetno imela nekje za odkljukat pro verzijo, pač tisto ne obkljukaš.. če pa tega ni, pač ni, inštaliraš in veselo gledaš
Forum je zaprt za komentiranje.