Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOUNJARO

MOUNJARO

Mounjaro a ga katera uporablja? Imam ga doma in me res zanima. Brala sem, da je bolj učinkovit kakor Ozempic.

Vse info dobrodosle

Zakaj se uporablja a za sladkorno?

Tudi ja. Ampak pravijo da je bolj učinkovit kot Ozempic

Jaz sem danes dobila in preiskusila, bom pa vidla kako učinkuje v roku 1 meseca

O super….čakam info o Mounjaro…kakšni so rezultati

Raje si kupi pamet, kot pa da zastrupljaš telo kar ni potrebe zate.

Poslušajte me zdajle dobro, vsi pošteni zdravniki so že zdavnaj razložili, da ta zdravila ne delujejo (tako, kot se obljublja), da, res boste shujšali in to precej, ker res zavirajo apetit, izgubite pa dosti več mišic kot pa maščob, potem pa po prenehanju jemanja – pridobite nazaj težo, toda imate več maščob kot prej in manj mišic. Skratka – zelo slab izkupiček. Razen, če boste jemali do konca življenja, pa tudi to ima veliko slabih plati…

Zelo težko je shujšat, to veste… Že primerjati dve (sumljivi) zdravili, in se koncentrirati: le katero je močnejše, je očiten marketinški nateg, lahko to razumete? Sicer pa ni prvič, da imamo taka zdravila, spomnim se Reductila v zgodnjih 2000-ih, ko so tri Italijanke umrle in je prišlo vse na dan, je šlo pa zdravilo s trga… zdaj pa jovo na novo – evforija. Bližnjic ni v življenju, še dobro, da je tako.

To je povedala endokrinologinja dr. Pfeiferjeva, to je povedal pato-fiziolog Pirkmajer, … to pove vsak, ki ni podkupljen. Pozabite na lažnive članke, na amerikansko butasto evforijo (gre samo zato, da je v cokakolji in ostalih sladkanih vodah lahko še naprej 100 g cukra na L) in poglejte resnici v oči. Veliko boljša in trajnejša je sprememba življenjskega sloga. Treba bo športat, po 10.000 korakov vsak dan, aerobno in tudi nekaj uric anaerobno na teden, resno in zelo zmanjšati vnos sladkorjev – 0 sladkanih pijač. To vam jaz povem in da – lahko rečem, da se spoznam na zdravje. Morda se mi lahko kdaj zahvalite za dober nasvet. Na dolgi rok imam zagotovo prav. Kar pozabite na vse neverodostojne informacije oz. reklame. Poiščite raje resnico in se soočite z njo.

Pozdravljeni.

Imate prav, v življenju res ni bližnjic.

Ampak lahko iz lastnih izkušenj povem, da je zelo težko shujšat. Mene se odvečni kilogrami držijo kljub temu, da kruha ne jem, s krompirjem prav tako nisem v “prijateljskih odnosih”, riž in testenine jem občasno, vendar so moje porcije manjše kot od ostalih družinskih članov, s tem, da nobeden ni resen jedec.

Res, da nisem športno aktivna, občasno naredim kakšen sprehod.

Moj ITM ni v zgornjih mejah, rahlo presega mejo od normalne telesne teže, ampak jaz se v svoji koži tako slabo počutim, da sem se zaprla med 4 stene, med ljudi grem v službo in po opravkih.

Morje zato letos odpade.

Nekdo, ki nima takih težav, bo težko razumel, kako je imeti tako slabo samopodobo in s tem tudi željo poseči po izdelkih kot sta mounjaro ali ozempic.

Kakšen drugi ali predvsem druga pa se bo mogoče našla v mojem zapisu.

Odgovor na objavo uporabnika
rajska…ptica, 11.06.2025 ob 13:24

Pozdravljeni.

Imate prav, v življenju res ni bližnjic.

Ampak lahko iz lastnih izkušenj povem, da je zelo težko shujšat. Mene se odvečni kilogrami držijo kljub temu, da kruha ne jem, s krompirjem prav tako nisem v “prijateljskih odnosih”, riž in testenine jem občasno, vendar so moje porcije manjše kot od ostalih družinskih članov, s tem, da nobeden ni resen jedec.

Res, da nisem športno aktivna, občasno naredim kakšen sprehod.

Moj ITM ni v zgornjih mejah, rahlo presega mejo od normalne telesne teže, ampak jaz se v svoji koži tako slabo počutim, da sem se zaprla med 4 stene, med ljudi grem v službo in po opravkih.

Morje zato letos odpade.

Nekdo, ki nima takih težav, bo težko razumel, kako je imeti tako slabo samopodobo in s tem tudi željo poseči po izdelkih kot sta mounjaro ali ozempic.

Kakšen drugi ali predvsem druga pa se bo mogoče našla v mojem zapisu.

Zmanjšan metabolizem, lahko zaradi hormonskih sprememb, ki ga ne povzroča samo mena, tudi nekatera zdravila in obolenja so lahko kriva za to. Imaš morda lipedem, morda že tudi pridružen limfedem?  Tudi zato specializirani  zdravniki ti bodo svetovali samo gibanje in zdravo hrano. Pomaga ne nič kaj dosti, morda samo toliko, da ni še slabše na kratki rok. Na dolgi rok nič ne pomaga, če te je genetika zayebala. Da boš pomirjena, v takih primerih tudi Ozempik in Munjaro nista kaj posebno učinkovita. Vidim v družini pri osebi, ki uživa Ozempik zaradi sladkorne. Je malce zgubila, največ v obraz, tako, da izgleda starejša kot je in nekaj malega okoli pasu. Trdovratna naložena maščoba od pasu navzdol, joške in nadlahti so pa videti še bolj zašpehane kot prej. V tem primeru ne pomaga nič drugega kot liposukcija, ki ni brez nevarnosti, in je pri nas zgolj samoplačniška. Draga pa ko sam vrag. Kar je najhuje, ta špeh se zna vrniti, ker gre za bolezen  maščevja. Poišči informacije na spletu, ni jih malo. Predvsem pa si ojekleni samozavest. Ni vse v kilah. Zlasti zelo strupeno prijazno odgovori dohtariji, ki bi ti očitala previsoko težo. Moška dohtarija zna biti hudo nesramna, pa dvomim, da jim problem ni poznan.  Če jim pa res ni, pa naj vrnejo licenco in gredo polnit že hudo prazne police v Merkatorju. V takem  primeru smo davkoplačevalci vrgli denar za njihov študij in plače  stran. Predvsem pa ignoriraj provociranje bedakov vseh spolov na mon-u.

Slabe karte na genski loteriji, 11.06.2025 ob 14:27

Zmanjšan metabolizem, lahko zaradi hormonskih sprememb, ki ga ne povzroča samo mena, tudi nekatera zdravila in obolenja so lahko kriva za to. Imaš morda lipedem, morda že tudi pridružen limfedem?  Tudi zato specializirani  zdravniki ti bodo svetovali samo gibanje in zdravo hrano. Pomaga ne nič kaj dosti, morda samo toliko, da ni še slabše na kratki rok. Na dolgi rok nič ne pomaga, če te je genetika zayebala. Da boš pomirjena, v takih primerih tudi Ozempik in Munjaro nista kaj posebno učinkovita. Vidim v družini pri osebi, ki uživa Ozempik zaradi sladkorne. Je malce zgubila, največ v obraz, tako, da izgleda starejša kot je in nekaj malega okoli pasu. Trdovratna naložena maščoba od pasu navzdol, joške in nadlahti so pa videti še bolj zašpehane kot prej. V tem primeru ne pomaga nič drugega kot liposukcija, ki ni brez nevarnosti, in je pri nas zgolj samoplačniška. Draga pa ko sam vrag. Kar je najhuje, ta špeh se zna vrniti, ker gre za bolezen  maščevja. Poišči informacije na spletu, ni jih malo. Predvsem pa si ojekleni samozavest. Ni vse v kilah. Zlasti zelo strupeno prijazno odgovori dohtariji, ki bi ti očitala previsoko težo. Moška dohtarija zna biti hudo nesramna, pa dvomim, da jim problem ni poznan.  Če jim pa res ni, pa naj vrnejo licenco in gredo polnit že hudo prazne police v Merkatorju. V takem  primeru smo davkoplačevalci vrgli denar za njihov študij in plače  stran. Predvsem pa ignoriraj provociranje bedakov vseh spolov na mon-u.

Res je, slabe karte na loteriji, mena in ščitnica. Noge mi sicer zatekajo, ampak ne v taki meri, da bi šlo lahko za limfedem.

Za liposukcijo se ne bi odločila.

Žaljivk na svoj račun ne prejemam, sama sebi pa sem največji kritik. Recepta za dvig samozavesti žal ne poznam.

Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

elomakareee, 12.06.2025 ob 08:56

Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Sem za. Zmeniva se takole, daš mi jih za pol leta, če delujejo, bom veliko boljša prodajalka kot si ti in ti bo provizija kar na kup letela. Če ne delujejo si pač popušila. Poslovno tveganje žal vedno obstaja.

Pozdravljena.

Na vprašanje ne vem odgovora, bi pa bila zelo vesela informavije, kje ste ga kupili in po kakšni ceni. Za morebiten odgovor vnaprej hvala. Lp.

Lej oprosti ampak tole so le izgovori.

Tu se gre za matematiko treba je porabiti več kalorij kot jih vneseš.

So seveda izjeme, kjer je hujšanje oteženo – kot so težave s ščitnico in PCOS in drugimi hormoni, VENDAR  ni nemogoče.

Čisto realno, povej mi potem zakaj ljudje umirajo ker nimajo dovolj hrane, zakaj so vsi okostnjaki ne glede na pridružene bolezni?

Treba bo nehati z izgovori v smislu ne jem kruha, ne jem velik tega ali onega, jem manjše porcije kot ta in ta itd.

Tehtnico in tehtati vso hrano. Tudi pijačo če ni voda.

Kar se pa gibanja tiče pa ti nič ne brani da doma oddelaš kakšen trening če že ne želiš biti v javnosti. Lahko kupiš walking pad in delaš p ktisoce korakov doma med gledanjem tv. Sobno kolo. Vaje na youtube se najdejo zastonj – pilates, yoga za začetek ker so low impact in vaje za moč – z lastno težo ali utežmi. Ne rabiš celega fitnesa doma, dovolj je par kg ročk ali kettlebell za začetek in sčasoma višaš težo po potrebi. Se da ogromno naredi z majhno kilažo in tudi brez.

Ampak je potrebno začeti in predvsem nehati iskati izgovore in bližnjice. Ker če ne spremeniš načina življenja bo po prenehanju ujemanja teh zdravil zopet enako. A ni lažje manj pojesti in se več gibati kot pa si do konca življenja v trebuh injekcije dajati in zapravljati nenormalne količine denarja? Raje se včlani v fitnes I nnajami osebnega trenerja, bo boljše zate. Tako mentalno kot fizično. Ko boš starejša ti bo pa telo psloh hvaležno, ker boš imela mišično maso in ne boš hirala ali imela osteoporoze in drugih pridruženih bolezni za katere so bolj občutljivi posamezniki z manjšo mišično maso in nič gibanja celo življenje.

Ta tvoj mali sprehod ni nič. Je treba kaj narediti zase, ne pa čakati da ti popolna postava pade z neba. Za takšne kot si ti nimam absolutno nič empatije. Za vsako stvar v življenju ki je kaj vredna je treba delati.

Mucka666, 24.07.2025 ob 18:06

Lej oprosti ampak tole so le izgovori.

Tu se gre za matematiko treba je porabiti več kalorij kot jih vneseš.

So seveda izjeme, kjer je hujšanje oteženo – kot so težave s ščitnico in PCOS in drugimi hormoni, VENDAR  ni nemogoče.

Čisto realno, povej mi potem zakaj ljudje umirajo ker nimajo dovolj hrane, zakaj so vsi okostnjaki ne glede na pridružene bolezni?

Treba bo nehati z izgovori v smislu ne jem kruha, ne jem velik tega ali onega, jem manjše porcije kot ta in ta itd.

Tehtnico in tehtati vso hrano. Tudi pijačo če ni voda.

Kar se pa gibanja tiče pa ti nič ne brani da doma oddelaš kakšen trening če že ne želiš biti v javnosti. Lahko kupiš walking pad in delaš p ktisoce korakov doma med gledanjem tv. Sobno kolo. Vaje na youtube se najdejo zastonj – pilates, yoga za začetek ker so low impact in vaje za moč – z lastno težo ali utežmi. Ne rabiš celega fitnesa doma, dovolj je par kg ročk ali kettlebell za začetek in sčasoma višaš težo po potrebi. Se da ogromno naredi z majhno kilažo in tudi brez.

Ampak je potrebno začeti in predvsem nehati iskati izgovore in bližnjice. Ker če ne spremeniš načina življenja bo po prenehanju ujemanja teh zdravil zopet enako. A ni lažje manj pojesti in se več gibati kot pa si do konca življenja v trebuh injekcije dajati in zapravljati nenormalne količine denarja? Raje se včlani v fitnes I nnajami osebnega trenerja, bo boljše zate. Tako mentalno kot fizično. Ko boš starejša ti bo pa telo psloh hvaležno, ker boš imela mišično maso in ne boš hirala ali imela osteoporoze in drugih pridruženih bolezni za katere so bolj občutljivi posamezniki z manjšo mišično maso in nič gibanja celo življenje.

Ta tvoj mali sprehod ni nič. Je treba kaj narediti zase, ne pa čakati da ti popolna postava pade z neba. Za takšne kot si ti nimam absolutno nič empatije. Za vsako stvar v življenju ki je kaj vredna je treba delati.

He, he, nadpametna, upam, da se po meni zrediš kot prase za zakol. To bi bila karma na kvadrat. Zakaj sem tako žleht? Iz izkušenj. Pred davnimi leti sem tudi sama takole  pametovala in modrovala. Pa je prišla mena in še nekaj diagnoz pa ne pomaga nič. Seveda nisem debela kot prase, a imam kar precej kil nad tistim kar je bilo pred meno. Poznam kalorične vrednosti živil, veliko se gibam, kolikor mi zdravje še dovoli, res pa je, da ne kadim več. Kako zna nikotin lepo vzdrževati težo, vedo le tisti, ki so prenehali kaditi.

Zdravo ,kje ste ga kupili?

Ozempic in mourjano delujeta, preverjeno. Je pa potrebno obenem tudi spremenit nacin prehranjevanja, te za ¾ zmanjšat dnevni vnos kalorij.

Ozempic stane 62€ na beli recept. Dobite pa ga pri zdravniku oz ustanovi za hujšanje, za izgubo debelosti ipd

Mounjaro in Ozempic preverjeno delujeta..

Kar nekaj znancev je znatno shujsalo. Pac zavira apetit in s tem manj pojes..ostalo je pa odvisno od osebe ali bo trenirala itd..

Ce nekdo zeli Mounjaro ali Ozempic po zelo ugodni ceni naj pise na…

Dubica1985@gmail.com

Na voljo so v 10mg..cena 80eur.

Ima kdo viska mounjaro injekcije?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close