Motorji
Torej obstajajo motoristi, ki so padli in se polomili in motoristi, ki še niso padli in se polomili…. :P[/quote]
Poudarek je na še.
In obstajajo še mrtvi motoristi. Ne poznam mladega do srednje starega človeka, ki bi bil na toliko pogrebih letno kot ta moj bivši motorist.[/quote]
Dobro, ta tvoj je bil očitno res našpičen al neki …
Tudi sama poznam kar nekaj motoristov pa (trkam na les) se spomnim samo za enega, da mi je omenil, da je imel kolega nesrečo. Saj so bili padci in podobno, pa nič hujšega zaenkrat. Jebiga, obstajajo tudi mrtvi vozniki avtomobilov, kolesarji, pešci …
Cesto si vsi udeleženci delimo in če ne bi bilo tok objestnosti, buljenja v mobitele, šminkanja, preglasne muzike, itd, bi bil to za vse bolj prijeten in predvsem varen okoliš.
A to ti je bivši rekel, da si premajhna? Ker npr. Ducati monster je eden manjših, pa je še vedno zelo konkreten motor. Pa še kaj bi se našlo. Nič nisi premajhna! ;)))[/quote]
Ne ne ni on rekel,sem bila pac premajhna za tiste kar sva jih imela doma 🙂 Zdaj me pa ne mikajo tako kot takrat.Ne recem,da se ne bi vec vsedla na motor ampak tudi tako je ok,me zanimajo in uzivam tudi v drugih stvareh :))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/funny-fat-girlfriend-on-fire.jpg[/img]