Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškost

Moškost

Pa si sploh (že) odrasel ? 🙂

Baš me briga kaj si ženska misli ali govori okrog, mene briga, kaj si JAZ mislim o tipu ki ni sposoben naredit nič, drugo nima veze tukaj. Tisto je postranskega pomena, s tistim se naj ubada moški ki je na tistem mestu.[/quote]
Ja, kao. Naštevaš pa iste bedarije k Skela.[/quote]

Ampak razlika je v tem, da če nekdo to piše kaj bi moral nekdo za drugega vse znat (bit sposoben) nekaj pa je če hočeš za sebe….. to je tako kot če nekdo hodi v fitnes za to da dobro zgleda za druge, al v prvi vrsti za sebe, če je prvo, potem je itak fail 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa si sploh (že) odrasel ? :)[/quote]
Ja sem, višji, pa močnejši sem od tebe.

Ja, kao. Naštevaš pa iste bedarije k Skela.[/quote]

Ampak razlika je v tem, da če nekdo to piše kaj bi moral nekdo za drugega vse znat (bit sposoben) nekaj pa je če hočeš za sebe….. to je tako kot če nekdo hodi v fitnes za to da dobro zgleda za druge, al v prvi vrsti za sebe, če je prvo, potem je itak fail :)[/quote]
Če hodiš na fitnes zaradi izgleda, potem tudi zaradi drugih to počneš. Isto, kot se ne boš obleku samo zase, ko greš kam žurat.

Jst npr. hodim na fitnes, ker uživam v podiranju osebnih rekordov. Mi je bolj všeč napredek, ko lahko čez teden, dva, večje kilaže zdigujem, kot pa da se stradam in v nedogled nižam bodyfat.

Ampak razlika je v tem, da če nekdo to piše kaj bi moral nekdo za drugega vse znat (bit sposoben) nekaj pa je če hočeš za sebe….. to je tako kot če nekdo hodi v fitnes za to da dobro zgleda za druge, al v prvi vrsti za sebe, če je prvo, potem je itak fail :)[/quote]
Če hodiš na fitnes zaradi izgleda, potem tudi zaradi drugih to počneš. Isto, kot se ne boš obleku samo zase, ko greš kam žurat.

Jst npr. hodim na fitnes, ker uživam v podiranju osebnih rekordov. Mi je bolj všeč napredek, ko lahko čez teden, dva, večje kilaže zdigujem, kot pa da se stradam in v nedogled nižam bodyfat.[/quote]

Evo vidiš, in tvoji razlogi za fitnesiranje so smiselni, zato jih podpiram, če pa nekdo hodi v fitnes samo zato da bo za druge zgledal dobro, pa se mi to zdi nesmiselno

Enaka analogija mi je pri tem kar pišeš da govorim jaz isto kot skela, jaz govorim da to želim znat ZA SEBE, ženske pa to pričakujejo od X moškega.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jst npr. hodim na fitnes, ker uživam v podiranju osebnih rekordov. Mi je bolj všeč napredek, ko lahko čez teden, dva, večje kilaže zdigujem, kot pa da se stradam in v nedogled nižam bodyfat.[/quote]

Evo vidiš, in tvoji razlogi za fitnesiranje so smiselni, zato jih podpiram, če pa nekdo hodi v fitnes samo zato da bo za druge zgledal dobro, pa se mi to zdi nesmiselno

Enaka analogija mi je pri tem kar pišeš da govorim jaz isto kot skela, jaz govorim da to želim znat ZA SEBE, ženske pa to pričakujejo od X moškega.[/quote]
Jah ne vem, tudi če si spremeniš vzdevek iz Matkić v Metka, pa ne bo nobene razlike. Pač babje naštevanje po alinejah…

To “pravi dec” podobo so si ženske izmislile, takšne si nas one samo želijo vidt, pač kot inteligentne, praktične, izobražene, samostojne, samozavestne, blah, blah. Pa poglej, ko jih je večina od teh najbolj gobčnih, pametnih, še vedno samskih. Pač samo sanjajo, dobijo pa nič 🙂

Jap seveda so, ker ne znajo združit obojega, če zmoreš združit oboje si zmagal 😉

Še najbolj normalno do zdaj kar sem prebral, je blo to od AneBanane :

“Dopadejo so mi športniki, tehnični tipi, avto-moto navdušenci, intelektualci … pač, vsak moški ima nek svoj slog in strasti (hvala bogu!) in če se tu lahko ujameva, super.”

Ne pa, da more znat žagat, štekar popravit, pralni stroj razmontirat, parket položit, pa ne vem kašne pi.čke materne nam je še treba “obvladat”, da lahko to vase zagledano babnico impresioniraš. Ne rečem, da bi se tu šlo za kako manekenko ala Irina Shayk, ker pri taki vsaj veš, da si z lahkoto dobi tipa in si lahko privošči bit zbirčna, ne pa neka povprečna Monovka no…

Mislim da se sploh ne razumemo, jaz sem napisal kdaj za mene izraža tip moškost, pa ne v seksualnem naboju da ne bo pomote, ampak tak, da bi bil ob njem pa bi si reko, evo to pa je ded, ne neka pomehkužena nesposobna gmota z kurcem…..

Pomešalo se je v tej debati to, kaj ženske hočejo in to kaj vsak osebno meni da izžareva moškost, to sta dva čisto svoja svetova, ki se na določenih točkah morda navidezno dotikata, ampak je logika ki vodi do stičnih točk kontra.

Ona je napisala kaj se ji dopade, kar je spet čisto nekaj drugega, kot izžarevanje moškosti, nekomu se dopade Justin Bieber, pa se ti zdi da on izžareva moškost? Meni ne ampak vsakemu svoje.

Mislim da se sploh ne razumemo, jaz sem napisal kdaj za mene izraža tip moškost, pa ne v seksualnem naboju da ne bo pomote, ampak tak, da bi bil ob njem pa bi si reko, evo to pa je ded, ne neka pomehkužena nesposobna gmota z kurcem…..

Pomešalo se je v tej debati to, kaj ženske hočejo in to kaj vsak osebno meni da izžareva moškost, to sta dva čisto svoja svetova, ki se na določenih točkah morda navidezno dotikata, ampak je logika ki vodi do stičnih točk kontra.

Ona je napisala kaj se ji dopade, kar je spet čisto nekaj drugega, kot izžarevanje moškosti, nekomu se dopade Justin Bieber, pa se ti zdi da on izžareva moškost? Meni ne ampak vsakemu svoje.[/quote]
Meni je Justin Bieber dosti bolj možat od kakega Robija, ki je brokeasspunk, potem se pa pritožuje nad državo, ceno trošerin, multinacionalkami, politiki, strici iz ozadja itd.

Po moje pa to, če recimo znaš igrati kak inštrument, recimo kitaro, kaj lepega zapeti in kaj lepega povedati ženski in jo romantično zapeljati, odtehta vse tiste tehnične sposobnosti, pa tudi, če znaš celo bajto od temeljev pa do strehe in fasade/ometov/tlakov sam perfektno postavit.

Ja mogoče če se gre za kako najstnico…

Enaka analogija mi je pri tem kar pišeš da govorim jaz isto kot skela, jaz govorim da to želim znat ZA SEBE, ženske pa to pričakujejo od X moškega.[/quote]
Ampak NS ne bi bil NS, če se ne bi sprenevedal. 🙂
Če bi v fitnes res hodil le zaradi sebe, potem tega ne bi tu gor omenjal vsak dan in se s tem želel prikazati lepšega in kvalitetnejšega. 🙂

Ali pa se samo ti počutiš manjvrednega ob branju takšnih komentarjev. 🙂

Če bi v fitnes res hodil le zaradi sebe, potem tega ne bi tu gor omenjal vsak dan in se s tem želel prikazati lepšega in kvalitetnejšega. :)[/quote]

Joj, Robi, ti pa res nič ne razumeš… Sixpacki so samo stranski produkt njegovih podrtih osebnih rekordov, no… 😀

Sarcasm off.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kot da ti ne naštevaš vsak dan svojih vrlin?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če bi v fitnes res hodil le zaradi sebe, potem tega ne bi tu gor omenjal vsak dan in se s tem želel prikazati lepšega in kvalitetnejšega. :)[/quote]

Joj, Robi, ti pa res nič ne razumeš… Sixpacki so samo stranski produkt njegovih podrtih osebnih rekordov, no… 😀

Sarcasm off.[/quote]
Sej so res. Meni za to ni treba kaj posebej pazit na prehrano. Vem, nepredstavljivo zate, bajsika 🙂

Sarcasm off.

Če je bajsika, verjemi, da ji je to dobro predstavljivo. Bolj kot tebi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je bajsika, verjemi, da ji je to dobro predstavljivo. Bolj kot tebi. :))[/quote]
Če ni bil NS včasih “bajsek” in se zato odločil za fitnes ?
Seveda ni v tem nič slabega, če ima človek normalno težo. Hočem povedati, da je to tudi njemu potem predstavljivo.

Če je bajsika, verjemi, da ji je to dobro predstavljivo. Bolj kot tebi. :))[/quote]
Seveda ni v tem nič slabega, če ima človek normalno težo. Hočem povedati, da je to tudi njemu potem predstavljivo.[/quote]
Ne ni bil. Pa hvala, ker te skrbi zame, bednik.

Seveda ni v tem nič slabega, če ima človek normalno težo. Hočem povedati, da je to tudi njemu potem predstavljivo.[/quote]
Ne ni bil. Pa hvala, ker te skrbi zame, bednik.[/quote]
Zakaj imam občutek, da lažeš in si sam včasih pisal, da si imel preveč kil ?

Ne ni bil. Pa hvala, ker te skrbi zame, bednik.[/quote]
Zakaj imam občutek, da lažeš in si sam včasih pisal, da si imel preveč kil ?[/quote]
Ej, ne vem. Mogoče ker si šizofrenik in vidiš stvari, ki jih mi ostali ne ?

Saj nisem edini, ki je to opazil. 🙂

Zakaj imam občutek, da lažeš in si sam včasih pisal, da si imel preveč kil ?[/quote]
Ej, ne vem. Mogoče ker si šizofrenik in vidiš stvari, ki jih mi ostali ne ?[/quote]

NS ni bil bajsek, Sadni je bil, a ne? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj bi ti peder spet. A ti pridem gobec razbit ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close