moški
Moj mož je super mož. Imava se rada, skupaj res uživava, mi pomaga,… ni da ni;-)
Ampak ko je bolan to je pa nekaj neverjetnega kakšen otrok je. Najbolj bogi na tem svetu, mil pogled, jamranje, stokanje, govori se samo o njemu kako je bogi res, vso pozornost in svet se skoraj da ustavi zaradi prehladka, angine ali zobobola. Vem, da mu ni prijetno, ampak malo smešno mi je vse to že. Ko sem jaz bolna je zelo pozoren in zato mu tudi nič ne očitam. Mi je pa smešno res.
Kako pa vaši dedci prenašjo bolezni?
moj je isti. kaksno dramaticno vzdihovanje, oooooooooooooh, aaaaaaaaaaaah, kot da najmanj umira.
mi je pa zanimivo, da takrat, ko je bilo z njim res hudo, po prometni nesreci z motorjem, ko se od bolecin ni mogel niti premakniti na postelji, ves obtolcen, pa je bil cisto drugacen bolnik. nobenega jamranja.
se stanje v sekundi drastično poslabša, ko pride v radius 100m njegova mama.
Prisežem, da zaradi ene uboge skule v ustih, zadnjič naenkrat sploh ni mogel več razumljivo govoriti in dihati (??????) in ni spravil v sebe niti koščka hrane, dokler mu ni mamica olupila mandarine.
Ko sva prišla domov je dobil najbolj trdo pohan kos mesa in ga je brez problemov prežvečil….
čudež res….
vem kako je to. bogi revež čisto malo prehlajen, res nič hudega on pa kot da umira. saj tudi on meni (včasih) pomaga če sem bolna ampak ne jamram pol toliko kot on. bolna z vročino, glava da bo lih razneslo sem šla že v šolo, službo, on pa ob najmanjšem prehladu ne more NIČ in se 14 dni sploh ne premakne nikamor. ampak kaj hočmo tko je :))
Ah, raje vidim, da moški kaže svoja čustva…pove, če ga kaj boli…kot da je flegmatik na celi črti:). A ni lepo, če lahko nekoga pocrkljaš??[/quote]
..čustva..heheh…a misliš to jamranje…če ti je fetiš potem tak OK:)
kot kaže da ne…saj ste prišle jokat na forum kak so vaši “moški” mevžasti:)[/quote]
Pa dobr no, nisem mislila skrajnosti v jamranju:))). Samo tisto “nedolžno” nebogljenost, ko se moški odpre in pokaže svojo ranljivost. To ni fetiš:).
Forum je zaprt za komentiranje.