Moški
To da včasih toliko govori, da me že ušesa bolijo, pa sploh ne opazi da že z očmi zavija, ali pa, da mu nekaj povem 10x potem me pa čez par dni vpraša: “Ti, zakaj mi pa nisi povedala…?”
Ali pa gate na košu za perilo, se mu ne da dvignit pokrova….
me prav zanima kaj bi imeli moški za napisat obratno:-))))
Mene pa na splošno pri moških moti, da si po uporabi WC-ja ne umijejo rok!!!!!!!!!!!!!!
Tega sploh ne razumem imajo ga v rokah in si ne umijejo rok!!!!!!!!!!!!!
In potem imaš takega sodelavca, ki se potem vsede za tvoj računalnik v rokah driži miško, tipka po tipkovnici, uporablja isti telefon,… kaj naj sedaj nosim rokavice v službi ali naj imam v rokah nonstop cunjo in brišem, si umivam roke,….????????????!!!!!!!!!!!!!
S sodelavko sva napeljali na to temo in diskrateno povedali, da naju to pri moških zeeloooo moti ampak tip se ne da motiti in si še naprej ne umiva rok – a ima mogoče sterilnega in je njegov urin čista voda????????!!!!!!!
Uh sem zabluzila!!!!!!!! :-))))))))))))
LP!
M
Kako pa veš, da si jih ne umije, a dežuraš na m WCju?-se mal hecam… res, samo tele zadeve ki jih zgoraj opisujete, higiena, pa higiena do bivših-si ne znam predstavljat… Jaz se pa že od včeraj, ko je bila ta tema odprta res trudim spomnit, kaj me na mojem možu res ful moti. Do danes še tega nisem ugorovila! Sploh ne vem, če me kaj tako zelo moti! Pa to je GROZNO!
Mene pa moti, da je včasih taka jokica… Kar naprej nekaj sitnari okoli mene – ko pa mu rečem, da rabim čas zase, da razmislim. Potem pa tisti njegov slavni “oh, hm, dej no, prosim…”… Me kar pogreje!
WC školjko sem ga pa že naučila, da se spušča, pa da se nogavice zvečer, ko se jih sezuje, obrne pravilno, pa da se umazano perilo nosi v koš namenjen temu,…
nika
hehe jest tut gruntam kaj pri mojem ne prenesem, pa se sploh ne spomnim..štunfe tudi jaz dajem okol obrnene v koš, cunje puščam po kopalnici in spalnici, v bistvu je bl priden k pa jest, pa ne da bi bla sama packa al pa kej, sam to se mi sploh ne zdi bistveno 🙂 on pusti šalco od kofeta v dnevni na mizici zutrej pa jo jest pospravim on pa moje cunje iz kopalnice, prav drek..enkrat eden drugič drugi 🙂
jest ga enostavno lovam :))
No, pa sem se spomnila (kot sem se že zgoraj pohvalila je moj ful na higieno, pa vse tipi- topi, tudi pospravi, zrihta…ni kaj) kaj me moti: VČASIH KR OGLUŠI: Jaz nekaj povem (jasno svetovnega pomena-kao meni je ta pesem od Slon in Sadež ful dobra, daj jo poslušaj) in pol on nekaj mučka, popeva… Jaz popenim… “pa tu se ne gre za melodijo, besedilo človek-besedilo…” Pol pa on:”ja, saj nič prida”, jaz pa:”no, pa povejo čem govori.” In pol se začne on spakovat in nekaj rapat-brez vsake veze(ker besedila sploh ni poslušal). Meni je pa to tako pristno:”Kaj me briga če sem tehnološki višek, jaz sem še vedno Yo-Jože Gorišek…” jaz bi rada da bi on to tako sprejemal kot jaz, pa kako knjigo ali pesem, jaz bi to potem predebatirala, on pa vzame to, razčleni racionalno:1., 2., 15šnajstič… hruške skup, jabolke skup… pa preštejemo -amen!jaz bi pa filozofirat na dogo in široko, pa globji pomen-eksistenca… Sladki problemi v glavnem 🙂
Je po poklicu kuhar in božansko kuha, ampak kaj ko je kuhinja potem ko da bi atomska bomba udarila noter!:)))
Drugače pa – kakšnih res slabih lastnosti nima. Na to pa sem se že navadila – če reče pridem čez 10 minut je to pol ure…če reče pridem čez pol ure – je to najmanj eno uro. In potem vse delam z zamikom.
Forum je zaprt za komentiranje.