Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOŠKI

MOŠKI

Moški kakšno darilo bi radi dobili oz. se ga razveselili od partnerke?

Porsche 911 carrera 4S (ne nujno novega, lahko tudi letnik 2006)

[img]http://www.porsche-mania.com/wp-content/uploads/2011/02/porsche-997-911-carrera-c4s-wallpaper_110.jpg[/img]

Pet urno uporabo tamale.

Striptiz

Jas dobim veliko kajti to pomeni da me ima resnično rada .
Zadnjič mi je kupila na morju medvedka .
Za rojstni dan mi je kupila velikega medveda tako da vsi lepo spijo pri meni ki jih močno stikam .

Medvedki so pri tebi, kam pa ONA gre?

Kar se da kupit, si lahko tudi sam… Se pravi verjetno kaj takega, kar ni na prodaj:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kar se da kupit, si lahko tudi sam… Se pravi verjetno kaj takega, kar ni na prodaj:-)[/quote]

Torej tudi seksa ne, ker ta je sploh lahko na prodaj? :)))

P.S.: Mal heca mora bit.

Kar se da kupit, si lahko tudi sam… Se pravi verjetno kaj takega, kar ni na prodaj:-)[/quote]
Kaj pa še dandanes ni naprodaj ? 🙂

P.S.: Mal heca mora bit.[/quote]
Mhm, tudi:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa še dandanes ni naprodaj ? :)[/quote]
Se najde kaj… :-))

Kaj pa še dandanes ni naprodaj ? :)[/quote]
Se najde kaj… :-))[/quote]
A nima vse svoje cene ? 🙂

A nima vse svoje cene ? :)[/quote]

Če je nekdo materialist, mu je mogoče vse prodati.

A nima vse svoje cene ? :)[/quote]
Definiraj vse:-)) Mislim, da vse ravno ne. Veliko pa, to pa res.

Vsi smo materialisti, smo iz materije in brez materije ne moremo obstajati.
Ker pa imamo večino materialnih potreb zadovoljenih, se lastnega materializma sploh ne zavedamo.
A še vedno se prodajamo, pa čeprav tega tako ne doživljamo. Že služba in naša plača je način prodajanja za kakšno ceno smo se pripravljeni prodati.

letno karto za vsaj tedenski obisk pri The Dragu ☺♥

P.S.: Mal heca mora bit.[/quote]
Ta je res lahko naprodaj, če gledaš iz strogo finančnega vidika, menda celo zelo ugodno.
Kaj pa ljubljenje si tudi lahko kupiš Antilopca? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dest minut tišine!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

mal več ne bo škode – klik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close