Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški ŽM čveka – revanš

Moški ŽM čveka – revanš

Jahh… jaz sem pisala vodič, ne pa ženitne oglase. :)))
Saj vem, saj vem. Zdaj boste krivili mene, če ne bo nič od ulova :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se strinjam.
Tista, ki je kritična, ne bo z nobenim zadovoljna. In seveda potem posledično tudi s sabo ne.

Mogoče pa bo to res komu pomagalo, da se bo začel lepše obnašati.
Konstruktivna kritika je lahko vedno dobrodošla. 🙂

Se strinjam.
Tista, ki je kritična, ne bo z nobenim zadovoljna. In seveda potem posledično tudi s sabo ne.

Mogoče pa bo to res komu pomagalo, da se bo začel lepše obnašati.
Konstruktivna kritika je lahko vedno dobrodošla. :)[/quote]

Je pa tud vprašanje kako jo kdo prenese. Nekateri sploh ne marajo kritik, tud tistih ˝dobronamernih˝ ne.

Odvisno od čustvenega stanja, počutja, samopodobe…In seveda od tega, kaj kritika od nas pričakuje.
Je pa sprejemanje takšne kritike nujno za našo rast, ker nam omogoča, da se spoznamo še iz drugih plati, ki jih običajno ne želimo videti.

Saj vem, Margot. Iz svoje kože greš zelo težko. Le kdo si je pripravljen priznati, da je zmotljiv, neumen, naiven, ničvreden… Moški že ne.[/quote]

I

Tako je. Danes imaš čudovito priložnost, dežuje po celi Sloveniji. Pojdi ven, poglej v nebo in odpri usta. In se poskušaj spomnit kako si to naredila kot otrok (deluje zelo terapevtsko). Poskušaj se spomnit trenutka, ko si bila nazadnje res srečna. Potem pa zradiraj vzorce po katerih si živela in začni živeti drugače.

Za srečo ne potrebuješ moškega. Niti ni on dolžan poskrbeti zanjo. Počni stvari, ki te veselijo. Pojdi ven. Ukvarjaj se z otroci. Sprehajaj psa. Pa se postavi pred kakšno trgovino, zaploskaj in ko se ti vrata odprejo si domišljaj, da si čarodejka. Karkoli. In šele potem, ko boš ti srečna, bodo drugi ljudje hoteli postati del tvoje sreče.

Pa kaj hudiča komplicirate?

New-age terapevt z dobrimi nameni in precenjeno samozavestjo v moč zdravilnih klišejskih duhovnih napotkov. 🙂
Margo, ti bi bila bolj za kako tantrično vzhodnjaško filozofijo z masažo primerna, torej bolj za moške, da jim pomagaš. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odvisno od čustvenega stanja, počutja, samopodobe…In seveda od tega, kaj kritika od nas pričakuje.
Je pa sprejemanje takšne kritike nujno za našo rast, ker nam omogoča, da se spoznamo še iz drugih plati, ki jih običajno ne želimo videti.[/quote]

Se strinjam. Včasih je dobro poslušat druge, še posebej, če ti hočejo dobro 🙂

Je pa sprejemanje takšne kritike nujno za našo rast, ker nam omogoča, da se spoznamo še iz drugih plati, ki jih običajno ne želimo videti.[/quote]

Se strinjam. Včasih je dobro poslušat druge, še posebej, če ti hočejo dobro :)[/quote]
Kako pa posameznik ve, kdaj mu kdo hoče dobro in kdaj ne? In sploh.. kako oni drugi ve da kaj je za nekoga dobro in kaj ne… da lahko svetuje?

Margot- za Veroniko Deseniško
IT pa za njenega tipa

Margot my wett dreams!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bad, kr še zmer si živ :s

Z nestrpnostjo pričakujemo tvoje neklišejske napotke iz prakse.
Glede na to koliko si jih ti “zmasiral” bodo gotovo zlata vredni.

Pacooooo :)))
Očitno bo potrebna dopolnjena izdaja vodiča :))

Pacooooo :)))
Očitno bo potrebna dopolnjena izdaja vodiča :))[/quote]
Nič bat saj bom spet “izparel”. Ampak zadržati se pa nisem mogel!!! ☺☺☺

Opazen, ker je zvest svojemu nicku. Eni preživite nekaj reinkarnacij, le vsakič z drugim vzdevkom.

Kaj naj ti rečem oziroma kako? Asmodeus? Pogan? ali enostavno Frillox???
Še vedno mi dol visiš kot razkuhan makaron!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close