Moški ŽM čveka – revanš
Ja kaj reči. Slabše ocenjuješ like kot jaz zato pogrešam bolj realno oceno. Prekašaš pa me v umetniškem vtisu. Če je moj opis bolj suhoparen ima tvoj opis večjo umetniško noto. Vsekakor čestitke za umetniški vtis.[/quote]
Dej bodi raje tiho, poglej kaj si nam zakuhal! 😀
Očitno ima Margot o nas moških, ki smo tu gor, precej slabo mnenje. 🙂
Erotična zgodba bo verjetno zato bolj podobna tragikomediji. :)[/quote]
Margot ima, za razliko od it, nekoliko boljše mnenje. Je našla v vsakem še nekaj dobrega potem se vsak(a) odloči kaj bo vzel(a)… 😉
Ne vem kako it-ki rata iz vsakega izbrskat le “najslabše”? Za to moraš imet kak poseben talent al se že tak rodiš? :)))
Sploh ne! V resnici mi je večina zelo simpatična in imam čisto lepo mnenje o vas. Moj namen je bil, da bi se malo nasmejali. Saj vem da postavljate smeškote vsepovsod. Samo to še ni smeh.
Sploh ne! V resnici mi je večina zelo simpatična in imam čisto lepo mnenje o vas. Moj namen je bil, da bi se malo nasmejali. Saj vem da postavljate smeškote vsepovsod. Samo to še ni smeh.[/quote]
Da ne bo nesporazumov, povem, da čvek jemljem le kot čvek in po večini le kot hecanje in zato brez neke čustvene vpletenosti. 🙂
OK. Nazaj na temo….:)
Če povzamem tvoje zadnje trditve in tvoja mnenja, opazim da, je to po večini le negativno:
Lep in pameten: Moje mnenje: Veliko razočaranje!
Seba: Če hočeš biti bogatejša za takšno grozovito izkušnjo, izberi Sebata.
Moje mnenje: Razmisli dobro!
On_: Seks: Ne izzivaj, si na potresno nevarnem območju. Ne poskušaj ga začiniti ali predlagati kaj drznega, ker se bo naredil Francoza. Moje mnenje: Daleč od romantike!
Dater: Moj nasvet: Zguba časa!
Marko: Seks: Peti dan ne doživiš več orgazma, ker razmišljaš lahko le še o kokosu. Moje mnenje: Življenjsko nevarno!
enTip: Moje mnenje: Ni vse zlato kar se sveti!
Resnicoljub: Seks: Lahko si še tako izkušena alpinistka – ko te bo položil, se bo do tebe vedel kot do navadne šerpe* (*ponekod kuhinjska posoda, op.a). Moje mnenje: Tvegano!
Robi: Seks: Menda po vsem tem ne pričakuješ mesenih užitkov? Moje mnenje: Komplicirano!
Boom: Moje mnenje: Če res ni druge opcije!
Marihuanca: Moje mnenje: Odnehaj!
Matjažko: Moje mnenje je namreč: Brezupno!
In če zdaj hipotetično rečemo, da so ti moški vsi samski, pa me zanima katera ženska bi sploh izbrala kakšnega, če bi brala te opise ?
Mogoče res kakšna obupana. 🙂
Takšnega te življenje (beri moški s katerim si v zvezi) izuči. Tako da, moški, lahko si čestitate. 🙂
No, jaz sem našla toliko dobrega v Margotinem zapisu (recimo da je dobro), je pa res, da berem skozi oči ženske (za moške se pač ve, da imate drugačne vrednote);
Lep&Pameten
(nič)
Seba
(nič)
On_
Romantika na vsakem koraku.
Dater
(nič)
Marko
Spoznavanje je kot prvi stik z Maldivi. Navdušena si. Toliko nenaseljenih otočkov, ki kar kličejo po tem, da jih osvojiš in raziščeš. Banane, papaje in mango. In ribe. Raj. Zaželiš si, da bi lahko vse življenje ostala tam. Prešine te, kako pametna je bila odločitev, da nisi skoparila s svojimi prihranki in si se odločila za tritedenski oddih.
enTIP
Mešanica tradicije in futurizma. … in obetaš si lahko razvajanje na vsakem koraku.
Resnicoljub
(nič)
Robi
(nič)
Boom
Veš, da te goljufajo na vsakem koraku in da ti po programu pripada več, kot si dobil. A ne tarnaš, zgolj zaradi stabilne klime in čudovitih črnih plaž. Če pa vseeno postane »prevroče« se lahko vedno zaneseš na vetrček, ki bo popihal z oceana in vsaj začasno ohladil napeto ozračje.
Marihuanca
V razmerju: Ne jadikuj za vsako malenkost in za vsakega komarja posebej. Sprejmi to kot del avanture in imej v mislih, da ima tvoj izbranec veliko večje probleme: zmaje, reptile in druge demone.
Matjažko
Bolj ga gledaš, bolj se čudiš.
Kaj je pa je tu kaj težkega za razumet ? Gre se za internetnega hrošča, ki se na vso moč trudi očarat čim večje število anonimnih ljudi, v želji po večji priljubljenosti, prepoznavnosti na najbolj bednem forumu vseh časov. Več kot očitno ima ženska preveč prostega časa in premalo hobijev, da si lahko privošči delat take bedarije, pa zabavna gor ali dol…
Takšnega te življenje (beri moški s katerim si v zvezi) izuči. Tako da, moški, lahko si čestitate. 🙂
[/quote]
It, zakaj si tako črnogleda….če skoz iščeš napake, ni vrag, da je ne najdeš…. tud pri sebi.
V glavnem, zdaj sem prebrala drobni tisk pri moji nagradi…lahko nas gre več…zdaj pa dilema…kdo bi odpadel..
Tako pomembna zadeva, oni pa v drobni tisk to stlačijo:-)))
A zdaj pa smo moški krivi, če ženske vidite le negativno ?
Ni čudno, da je marsikateri moški raje samski, če ste ženske takšne, da ne cenite moških ali pa raje pobegnejo, ker ženske vidite samo svoj doprinos, kar pa naredi moški, pa ni vredno nič.[/quote]
Prava ženska zna ceniti dobrega moškega. Pa tud, vse ženske niso iste, tko kot ne moški 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.