Moški ŽM čveka – revanš
Spet te moram razočarat, nisem obremenjena z biološko uro, tako da nič bati, če 2025 več ne boš zmogel :)))[/quote]
Mala… mal si narobe razumela.. knede.. daj še enkrat preber 🙂
Al ti razložim ob priliko, ko bova ugotavljala vzrok izginotja dlačic? :)[/quote]
Meni se nikamor ne mudi 🙂 Med drugim: a ti gre multitasking? :)))
To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. :)[/quote]
V bistvu pa samo nategujejo takšne bebčke, kot si ti, ki kupujete vsak drek, brez da bi se prej o tem izdelku še kaj pozanimali. :)[/quote]
Točno tako sem si tudi sam predstavljal tvoj oglas oziroma tebe. Bravo. Končno se strinjava. 🙂
Jebemti vidiš, to sem pa pozabila napisat, da si res dobrega srca.
Robi, prosim za korekturo.[/quote]
evo Robi … vsa moja gajžlanja, zmerjanja, okoli kepe potalana, psovanja …. zaležejo
je Margot tokrat že v prvo prišlo[/quote]
Ma ti si tak cuker no
Mala… mal si narobe razumela.. knede.. daj še enkrat preber 🙂
Al ti razložim ob priliko, ko bova ugotavljala vzrok izginotja dlačic? :)[/quote]
Meni se nikamor ne mudi 🙂 Med drugim: a ti gre multitasking? :)))[/quote]
Prav pol pač mencaj še ene 5 let 🙂
A ti lahko žvižgaš medtem ko faf.aš? Najbrž ne ane? 🙂
In zakaj ne bi prosil? To ni nekaj izpod časti :)))[/quote]
Zato ker tega ne počnem… če hočeš, boš že nehala grulit in kaj bolj konkretnega naredila, če nočeš pač nočeš… :)[/quote]
Kaj konkretno? Enkrat si me povabil na miting, pa še to na Bavarcu, da bi lahko sam v navalu groze skočil pod trolo….in ti zdaj pričakuješ kaj? Da to ponoviva in skupaj skočiva pod trolo? :))))
Zato ker tega ne počnem… če hočeš, boš že nehala grulit in kaj bolj konkretnega naredila, če nočeš pač nočeš… :)[/quote]
Kaj konkretno? Enkrat si me povabil na miting, pa še to na Bavarcu, da bi lahko sam v navalu groze skočil pod trolo….in ti zdaj pričakuješ kaj? Da to ponoviva in skupaj skočiva pod trolo? :))))[/quote]
Zakaj pa ne? Treba je končati začeto… 🙂
Ne uporabljaj teh ribjih fint, če nočeš da te kar ta moment zakopljem….[/quote]
Lahko me zakoplješ, če te res na ribo spominjam, no hard feelings at all :)[/quote]
Sem najbrž dovolj jasno povedal zakaj bi bil pokop potreben. Ne sprenevedaj se.
Sicer pa.. če bi že prišlo do tega… z glavo ven al z nogami? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.