Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški ŽM čveka – revanš

Moški ŽM čveka – revanš

Dober da sem moški, ker drugače bi bil zaljubljen vate :)[/quote]
:D[/quote]

Kaj se zdaj izgovarjata na spol…ljubezen je ljubezen 🙂

Jaz tudi, predvsem, ko sem bral druge. :p

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Množite se!

Kaj se zdaj izgovarjata na spol…ljubezen je ljubezen :)[/quote]
Bi rada bila vmes? Sendvič? 🙂 Da bi blo ziher ogulen?

Na Tenerife ne moreš no. Pa Portugalska tud ne. Maldivi odpadejo. Glej, res ne vem kaj bi ti svetovala :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakšno tablico pa potem to imaš, če nima opcije brisanje riti? :))) Kaj imaš to za en krš?[/quote]
Za direkt v školjko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa ljubosumna, ker ne dobiš ! 😛

Ne povem – najbolje, da se dobiva in strokovno oceniš :)[/quote]
hehe ja to bi bilo res takšno forenzično delo :)[/quote]

Zveni zakomplicirano, torej ne bo nič od ocenjevanja? 😉

Ogulene al populene? :)[/quote]

Calypso, vem, da si zaslepljena od ljubezni in da te nosijo čustva, ampak da si za božjo voljo preberi še enkrat. Še posebej tisti del o kameli :)))

enTIP
Spoznavaš oazo v puščavi. Dubai ali kaj podobnega. Razkošje belih plaž in arhitekturnih presežkov. Mešanica tradicije in futurizma. Če si koliko toliko »pristna Arabka« z osvajanjem tega tipa ne boš imela težav in obetaš si lahko razvajanje na vsakem koraku. Razmerje: Ne verjamem, da bo vso razkošje in njegovo štrleče »jadro« dovolj prepričljiv razlog za postanek daljši od enega tedna. Kmalu boš namreč ugotovila, da spalnico deliš še s tremi njegovimi ženami. In še nekaj. Podi poslušna. Izbiraj besede, kajti ob prvi zameri te bo zamenjal za kamelo. Naj te potem ne čudi, če ga boš videla skakati na mestu in teptati pesek. To je tista kamela. Umoril jo je in jo zagrebel, saj hoče uničiti še poslednji spomin nate. Moje mnenje: Ni vse zlato kar se sveti!

Na Tenerife ne moreš no. Pa Portugalska tud ne. Maldivi odpadejo. Glej, res ne vem kaj bi ti svetovala :)))[/quote]

Margot, dobro veš, da večina Slovenk gre kar v kakšen Poreč. Ali Split. Odgovor je logičen, najboljša izbira je – seba! .))))))

Ti pa ljubosumna, ker ne dobiš ! :P[/quote]

Ljubosumna? Heh…pojma nimaš, kako vama privoščim, prav od srca :)))

Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”

Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]
Daj Robi, tole kar skopiraj pod Margotin seznam, pred Matjažka in na začetku opisa dodaj “za mlajše od 7 let, če kupiš dva, dobiš zraven še barbiko”. :))

Ritka ti strada užitka 😉

Na Tenerife ne moreš no. Pa Portugalska tud ne. Maldivi odpadejo. Glej, res ne vem kaj bi ti svetovala :)))[/quote]

Margot, dobro veš, da večina Slovenk gre kar v kakšen Poreč. Ali Split. Odgovor je logičen, najboljša izbira je – seba! .))))))[/quote]

Ja kam pa naj gredo, če so pa prave Himalaje tako nedostopne :)))
Saj če bi kateri malce pomagal pri vzponu te tudi ne bi hudič vzel :)))

Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”

Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]
Daj Robi, tole kar skopiraj pod Margotin seznam, pred Matjažka in na začetku opisa dodaj “za mlajše od 7 let, če kupiš dva, dobiš zraven še barbiko”. :))[/quote]
Bog je samo en in če bi rad fizično obračunal z njim, raje še enkrat premisli, ker njegove roke so istega obsega tvojih nog, barbika.

Ne resno, zraven mene bi deloval kot barbika 😀

Daj Robi, tole kar skopiraj pod Margotin seznam, pred Matjažka in na začetku opisa dodaj “za mlajše od 7 let, če kupiš dva, dobiš zraven še barbiko”. :))[/quote]
To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. 🙂

Calypso, vem, da si zaslepljena od ljubezni in da te nosijo čustva, ampak da si za božjo voljo preberi še enkrat. Še posebej tisti del o kameli :)))

enTIP
Spoznavaš oazo v puščavi. Dubai ali kaj podobnega. Razkošje belih plaž in arhitekturnih presežkov. Mešanica tradicije in futurizma. Če si koliko toliko »pristna Arabka« z osvajanjem tega tipa ne boš imela težav in obetaš si lahko razvajanje na vsakem koraku. Razmerje: Ne verjamem, da bo vso razkošje in njegovo štrleče »jadro« dovolj prepričljiv razlog za postanek daljši od enega tedna. Kmalu boš namreč ugotovila, da spalnico deliš še s tremi njegovimi ženami. In še nekaj. Podi poslušna. Izbiraj besede, kajti ob prvi zameri te bo zamenjal za kamelo. Naj te potem ne čudi, če ga boš videla skakati na mestu in teptati pesek. To je tista kamela. Umoril jo je in jo zagrebel, saj hoče uničiti še poslednji spomin nate. Moje mnenje: Ni vse zlato kar se sveti!
[/quote]
Mogoče si pa misli, da je en teden vseeno bolje kot pa 0 🙂

enTIP
[/quote]

Kaj morem, mene pač pogosto nosijo čustva, tako vsaj življenje ni prazno, enolično 😉

enTIP
[/quote]
Mogoče si pa misli, da je en teden vseeno bolje kot pa 0 :)[/quote]

Ne, to je zato, ker globoko v sebi predobro vem, da mi je še 1 teden preveč :)))))))

To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. :)[/quote]
Najdražjo uro, ki si jo kdajkoli nosil, je bila tista iz pralnega praška 🙂

hehe ja to bi bilo res takšno forenzično delo :)[/quote]

Zveni zakomplicirano, torej ne bo nič od ocenjevanja? ;)[/quote]
Seveda bo 🙂

Lepo, da Margotki nikoli ne zamerite :))
Lupčka!

Škrtica stara, sej ni treba vsako stvar 6x ponucati[/quote]

ne skrbi .. tebe imam še vedno na nuli 🙂

Mogoče si pa misli, da je en teden vseeno bolje kot pa 0 :)[/quote]

Ne, to je zato, ker globoko v sebi predobro vem, da mi je še 1 teden preveč :)))))))[/quote]
hmmm a bi dobil zate eno kamelo? Vsaj zadnjo nogo? 🙂

Zveni zakomplicirano, torej ne bo nič od ocenjevanja? ;)[/quote]
Seveda bo :)[/quote]

2025? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close