Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moški/ ženske, ki nič ne dajo na svoj videz

moški/ ženske, ki nič ne dajo na svoj videz

zakaj take osebe, ki res nič ne dajo na svoj videz, ki so podpovprečnega videza, upajo da se bo v njih zagledala oseba, ki zelo dobro izgleda?

primer moja sestrična, zelo luštna punca, pametna, delavna, pridna. Vanjo se je zagledal tip,  ne vem če je 160 visok, na oko ocenjeno ima sigurno pod 50 kil. Vizualno zelo neurejen. Odkrito mu je povedala, da ni njen tip moškega in želi da jo pusti pri miru. On seveda užaljen, ker se punca ne zanima za njega.

Res me zanima kaj imajo taki osebki v glavi? Če nočeš delati na sebi, ne bodi razočaran če te potem nekdo skensla. Kako jih ni sram pristopit do ljudi, za katere bi lahko že vnaprej vedli da nimajo šanse?

kolikor je meni znano, moški postajajo simpatični sorazmerno z debelino denarnice……..

Višine in oblike obraza ne moreš spremeniti, kot veliko drugih stvari, ki so določene pri rojstvu.

Privlačnost je večinoma pogojena z genetiko, na katero nimaš vpliva.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 30.12.2021 ob 11:51

kolikor je meni znano, moški postajajo simpatični sorazmerno z debelino denarnice……..

če imaš ti take izkušnje , še ne pomeni da to za vse velja.

Nikoli ne bi bila s tipom , ki bi se mi gabil. Fuj, da se te to dotika.

Sicer pa avtor/avtorica piše, da ga je zaradi grdega videza skenslala, ne pa da je šla zaradi denarja z njim

Preprosto: eni gledamo človeka kot celoto in nas embalaža ne zmoti.

PS: vsak, prav vsak človek se lahko uredi in dobro izgleda. Butastemu pa ne pomaga prav nič.

ne bluzite, eh, 30.12.2021 ob 11:56

Višine in oblike obraza ne moreš spremeniti, kot veliko drugih stvari, ki so določene pri rojstvu.

Privlačnost je večinoma pogojena z genetiko, na katero nimaš vpliva.

če si predebel, shujšaš, greš v fitnes, delaš na sebi, da spremeniš svoje telo.

Če te je premalo skupaj, se pumpaš, da imaš lepo postavo.

Že sama obleka spremeni človeka. Tako da se da kaj spremenit. Urejena frizura. Če imaš grdi nasmeh, lahko veliko spremeni itd.

Ne mi zdaj s tem  se ne da. Me zanima koliko moških bi šlo na dejt, če bi ga osvajala debela, zanemarjena deklica.

Imam kar dva kolega, ki gledata samo za takšnimi hudimi bejbami, ki se razkazujejo po IG, FB,… Eden celo gleda samo bogate beybe s hudimi avti. Zato sta oba pri 40+ že vsaj 15 let samska. Pa ok, oba sta zelo suha in glede tega pač nič ne morejo, lahko žrejo, a bodo vedno paličnjaki. Je pa stil oblačenja katastrofa in sta oblečena kot da imata 60+ let. Tudi stil življenja od obeh dobro poznam in ni niti približno takšen kot od teh žensk, res niti 1% skupnega nimajo. A oba še vedno samo za takšnimi gledata, pa smo jima že več x namignili v družbi, da naj bosta realna.

Zadnjič mi je eden pokazal fotko od ene, s katero sta se dobila prek portala. Mislim… takoj se vidi, da ni njen tip moškega. Seveda po dejtu ni bilo več glasu od nje, logično.

Imata pa oba material za jamr, ker skoz jokata, ker sta samska.

bumerang, 30.12.2021 ob 11:56

če imaš ti take izkušnje , še ne pomeni da to za vse velja.

Nikoli ne bi bila s tipom , ki bi se mi gabil. Fuj, da se te to dotika.

Sicer pa avtor/avtorica piše, da ga je zaradi grdega videza skenslala, ne pa da je šla zaradi denarja z njim

in koliko bogatih te je že pecalo?

včasih so rekli, da je osnovni problem pri tem, da je denarja malo, kuurb pa veliko.

Sploh pa je ta tema daleč pod nivojem. Se nismo včeraj preklali, da ne smeš napisat, da je otrok grd? a s polnoletnostjo lahko pa vsak taca po tebi in te žali?

Nekateri ne gledajo samo na videz. Spoznajo osebo, ki jim vizualno lih ni pa se zalubijo vanjo.

Tudi jaz ne razumem kako si me ženske upajo ogovarjati, ko pa so pred tem bile v zvezi z več kot 2-ma. Ali pa tiste s “prtljago”.

Dovolj se cenim da mi ni potrebno pobirati ostankov.

mijav mijav, 30.12.2021 ob 12:03

in koliko bogatih te je že pecalo?

včasih so rekli, da je osnovni problem pri tem, da je denarja malo, kuurb pa veliko.

Sploh pa je ta tema daleč pod nivojem. Se nismo včeraj preklali, da ne smeš napisat, da je otrok grd? a s polnoletnostjo lahko pa vsak taca po tebi in te žali?

zakaj bi bila pod nivojem??? Danes imaš polno čudakov okrog sebe, ki te pecajo na velko, katerih se ne moreš losat. Tudi sama ne bi šla v vezo s takim človekom, ki bi me odbijal. Za ljubezen je potrebna tudi fizična privlačnost, ne samo karakter. Jaz se ne vidim z nekom, če ni privlačnosti. In tudi prav je da se moški tega zavedate, zakaj ste nekateri samski.

suzana715, 30.12.2021 ob 12:12

zakaj bi bila pod nivojem??? Danes imaš polno čudakov okrog sebe, ki te pecajo na velko, katerih se ne moreš losat. Tudi sama ne bi šla v vezo s takim človekom, ki bi me odbijal. Za ljubezen je potrebna tudi fizična privlačnost, ne samo karakter. Jaz se ne vidim z nekom, če ni privlačnosti. In tudi prav je da se moški tega zavedate, zakaj ste nekateri samski.

zato ker je grdo komentirat videz nekoga, ki ti pač ni všeč. Razmišljat na način, kdo lahko pristopi k tebi in kdo ne, pa je še bolj bolan. Če te peca nekdo, ki ti ni všeč (razlog sploh ni pomemben, imaš vso pravico), mu jasno poveš, naj neha. Če ne neha, ga prijaviš na policijo za nadlegovanje.

Ne moreš pa tukaj kokodakat, kako si nekdo z določenimi značilnostmi upa…..

Če si ne bi upali, ne bi nikoli pri nobenih spali.

mijav mijav, 30.12.2021 ob 12:26

zato ker je grdo komentirat videz nekoga, ki ti pač ni všeč. Razmišljat na način, kdo lahko pristopi k tebi in kdo ne, pa je še bolj bolan. Če te peca nekdo, ki ti ni všeč (razlog sploh ni pomemben, imaš vso pravico), mu jasno poveš, naj neha. Če ne neha, ga prijaviš na policijo za nadlegovanje.

Ne moreš pa tukaj kokodakat, kako si nekdo z določenimi značilnostmi upa…..

Če si ne bi upali, ne bi nikoli pri nobenih spali.

kadar moški kritizira žensko je vse ok, ko pa ženska napiše da ji je moški fizično neprivlačen, ste pa deci takoj užaljeni. Spet dvojna merila

sprijazni se da niso vsi ljudje lepi.  Meni bo nekdo grd in ga bom zavrnila, tretji osebi bo pa waw in bosta par. Fajn je da taki ljudje vejo pri kom imajo in pri kom nimajo šanse

ahahahaha, 30.12.2021 ob 12:40

kadar moški kritizira žensko je vse ok, ko pa ženska napiše da ji je moški fizično neprivlačen, ste pa deci takoj užaljeni. Spet dvojna merila

sprijazni se da niso vsi ljudje lepi.  Meni bo nekdo grd in ga bom zavrnila, tretji osebi bo pa waw in bosta par. Fajn je da taki ljudje vejo pri kom imajo in pri kom nimajo šanse

ti malo bolj težko razumeš, kaj sem napisala. Ni problem, da ti nekdo ni privlačen (nihče ni privlačen, sploh seksualno, vsakomur) in da ga zavrneš.

Narobe je pisati, kako se ti nekdo, ki tebi ni privlačen, sploh upa približati…. pa seveda pisariti, da je grd, da ni dovolj investiral v lepoto……… razen, če si boš pripopala listke po telesu, koliko je kateri rezervni del koštal tebe in naj tisti, ki imajo cenejše rezervne dele naredijo obvoz…..

aiiko, 30.12.2021 ob 11:45

zakaj take osebe, ki res nič ne dajo na svoj videz, ki so podpovprečnega videza, upajo da se bo v njih zagledala oseba, ki zelo dobro izgleda?

primer moja sestrična, zelo luštna punca, pametna, delavna, pridna. Vanjo se je zagledal tip,  ne vem če je 160 visok, na oko ocenjeno ima sigurno pod 50 kil. Vizualno zelo neurejen. Odkrito mu je povedala, da ni njen tip moškega in želi da jo pusti pri miru. On seveda užaljen, ker se punca ne zanima za njega.

Res me zanima kaj imajo taki osebki v glavi? Če nočeš delati na sebi, ne bodi razočaran če te potem nekdo skensla. Kako jih ni sram pristopit do ljudi, za katere bi lahko že vnaprej vedli da nimajo šanse?

Živimo pač v dobi preračunljivosti (kot da prej je bilo pa kaj drugače, le možnosti manjše), kar pomeni, da bomo v nekaj vlagali, če se nam bo to na koncu izplačalo. Sex me ne zanima, imam druge hobije, dol mi visi za frače in za vse skupaj. Zakaj točno naj bi zapravljal denar za drage obleke in se pretvarjal, da sem nekaj oh in sploh? Za 5 sekund orgazma?

cudak/inja

ce si lep si lep ne rabis nase dat nic kaj posebnega

skoda ker tega nisi bil/a nikoli (ocitno/vidno),delezn/a od partnerja 🙂

Nič ni narobe, če se tip zanima zanjo, zakaj ne bi poskusil. Narobe je, če je potem užaljen ali maščevalen, če mu punca ne kaže naklonjenosti.

Moški, ki so zanimivi v sladu z debelino svoje denarnice, se praviloma zanimajo le za punce, ki jih zanima samo debelina njihove denarnice.

Poanta posta ni na videzu, ampak na kvaliteti človeka.

Oidndn, 30.12.2021 ob 12:08

Tudi jaz ne razumem kako si me ženske upajo ogovarjati, ko pa so pred tem bile v zvezi z več kot 2-ma. Ali pa tiste s “prtljago”.

Dovolj se cenim da mi ni potrebno pobirati ostankov.

Očitno imaš tudi ti prtljago.

Ce je 160cm (ceprav je verjetno ok. 170) res tezko kaj naredi glede tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close