Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

saj ga še vedno iščejo, taki si ponavadi zavlečejo na kakšno vejo sredi gozda.
[/quote]

Šel je še sebe fentat…

Ni mogu sebe najprej, če mu je bilo tako hudo?

ja če najprej sebe fentaš, potem ne moreš še drugih.
bi pa res vprašala Antona in Milana, ki drekata tukaj. Zakaj pa moški v Indiji zažigajo svoje žene, pa med musliči ravno tako? Saj tam ni feminizma, ki je menda kriv za vse?

Vse res, samo malenkost – izhod obstaja, vedno je, vedno bo, popolnoma brez nasilja.
Ženske, ki živijo s socio-pati, spokajo culico cunj in grejo stran. Ne ubijejo ga, ne zažigajo ga, samo enostavno spokajo stran (če jih seveda pamet sreča)
Nismo kakšna čudna država, kjer bi bili pari do smrti zlimani skupaj, komot greš in je. To o nemoči je lari fari.
Pa še ponavljati desetkrat, kako je on REVEŽ, preden veš za kaj je šlo, je enostavno bedasto.

Ker je takšno razmišljanje popolnoma neodgovorno.
Če bi se šlo za ločitev in za delitev premoženja, bi vse skakale v luft in trdile, kako je ona sigurno veliko vlagala v odnos, ji pripisovale zasluge za dobra dela…Ko pa ženska postane žrtev nekega odnosa, pa naenkrat ni več nič kriva.
Ženska je žrtev, moški psihič…in za neodgovorne ženske je zgodba končana. Niti razmišljati več ne smemo o samem primeru, ker je to prepovedano in slabo. Ker bi slučajno lahko kdo kaj podvomil v njihovo “resnico”.
Odgovornost za svoje življenje nosi vsak sam. S svojimi odločitvami in dejanji.
Na primer, stopanje na cesto in ob tem neodgovorno razmišljati, zakaj pa ni on ustavil….Je nevarno in popolnoma neodgovorno.
[/quote]
Beseda vse je le manipulacijska beseda, nimaš pojma kdo bi in kdo ne bi skakal v luft, zato je brezveze o BI SVETU sploh razpredat.
Dejstvo ostaja, da če on ni hotel biti z njo, bi jo zapustil, ne požgal. Nam neznano dejstvo pa je, kaj se je zares dogajalo med njima, pa ne zunanja farsa za sosede, ampak dejansko kaj se je med njima dogajalo.
Seveda nosi vsak svojo odgovornost, zato ne rabiš dalje krivit njo, ker jo je požgal. Niti ne veš kaj je bil dejanski vzrok, vi kar predvidevate, da je ona non stop najedala in je zato naredil kar je naredil… kaj pa če je on njej, pa je hotela odit, pa ji ni pustil? Saj ne veš, kaj je med njima bilo. In tako razmišljanje je neodgovorno, če se že greš.

Vse res, samo malenkost – izhod obstaja, vedno je, vedno bo, popolnoma brez nasilja.
Ženske, ki živijo s socio-pati, spokajo culico cunj in grejo stran. Ne ubijejo ga, ne zažigajo ga, samo enostavno spokajo stran (če jih seveda pamet sreča)
Nismo kakšna čudna država, kjer bi bili pari do smrti zlimani skupaj, komot greš in je. To o nemoči je lari fari.
Pa še ponavljati desetkrat, kako je on REVEŽ, preden veš za kaj je šlo, je enostavno bedasto.
[/quote]
Ja, če jih pamet sreča.
Če ne, pa je tragedija.

….. vsako leto take novice beremo

Ja, če jih pamet sreča.
Če ne, pa je tragedija.
[/quote]
Ponavadi zagrešijo zločin ravno takrat, ko žrtev končno pamet sreča in ga hoče zapustit.
To so psihiči, ni njim pomoči.

Midva sva že 25 let skupaj, en otrok odrastel, drugi na pragu odraslosti. Ti si ločen in tvoji otroci so odraščali z dvema norcema,se selili kot cigani od bajte do bajte. Raje razmišljaj o tem koliko škode si jim naredil.Nisi ti kompetenten za družinske zadeve, če bi bil ne bi bil ločen in se pol življenja z bivšo tožaril po sodišču. Da si ti moski ne pa psihič ,bi bila na starost lepo s svojo ženičko skupaj in skupaj čuvala vnuke. Moj mož je zraven mene pa naj bom kakršna že sem in jaz sem ob njem pa naj bo kakršenkoli že, ti si pa sam, najbolj žalostno je, da si prišel tako daleč, da ti sodišče odreja kdaj boš videl otroke in kdaj ne. To pove vse o tebi in tvoji nesposobnosti ,ki je vodila v propad druzine. Pametuješ pa kot da imaš že 6 otrok pri kruhu in 50 let poroke za seboj. Propadel si ti stari, propadel ..ne službe, ne žene, ostaja ti samo zagrenjenost in sovraštvo…si nula.
[/quote]
Ti, imaš pa res srečo, da te tvoj gleda.

Ti, imaš pa res srečo, da te tvoj gleda.
[/quote]

Ljudje pravijo, da sem prijetna za gledat. Tko da….

Ljudje pravijo, da sem prijetna za gledat. Tko da….
[/quote]

Kaj pa za poslušat ? 🙂

Me pa čudi, da nihče za to dejanje ne obsoja sedanje Vlade RS. A je to mogoče? Ponavadi so Jansisti za vse krivi.

Kaj pa za poslušat ? 🙂
[/quote]
To pa malo manj, ampak nihče ni popoln

Pa sej, ker je iz Grosupljega, ni dvakrat za rečt, da ni janšist >:-)

Pa sej, ker je iz Grosupljega, ni dvakrat za rečt, da ni janšist >:-)
[/quote]

bolj kot politična usmerjenost, bi bilo pametno, če bi mediji, če že pozivajo ljudi k pomoči, napisali kdo je. A naj sedaj sporočim za vsakega plešastega debelega moškega srednjih let, da sem ga srečala?

bolj kot politična usmerjenost, bi bilo pametno, če bi mediji, če že pozivajo ljudi k pomoči, napisali kdo je. A naj sedaj sporočim za vsakega plešastega debelega moškega srednjih let, da sem ga srečala?
[/quote]

Sam res. Ne sledim natančno, a res so tako rekli?

Ne, res me zanima, ce bi pisali take filipike v primeru, ce bi.bile vloge obrnjene in bi bila storilka zenska?

Bi tudi v tem primeru kar avtomatkso “vedeli” da je bila zrtev ( moz) psiho/ sociopat, ki je najedal?
Se mi zdi da ne.

Sam res. Ne sledim natančno, a res so tako rekli?
[/quote]

ja tako piše na novicah. sicer pa postaja to zažiganje popularno tudi v Sloveniji. čeprav je res, da je ta zadnja zažgana potem na sodišču jokala, naj ji moža ne obsodijo.

Ne, to ni tragedija ene deružine, to je realna posledica dejanj ene današnje babe od mnogih enakih, ki si leta vse dovoli v svojih početjih, saj nje ne more nič doletet, jo zakon ščiti in priviligira…..
[/quote]

saj ne morem verjet, kako pokvarjen, zagrenjen osebek si ti. Nisem žleht sorte, ampak bi pa res nekaj takega privoščil tebi, da ti odpre oči. Me zanima če bi nekdo to naredil tvoji hčerki, mami, bi bil potem še vedno istega mnenja, bi bil še vedno tak bedak in na veliko zagovarjal da so si to zaslužle??? Ti si res en debil, sramota za moško populacijo

saj ne morem verjet, kako pokvarjen, zagrenjen osebek si ti. Nisem žleht sorte, ampak bi pa res nekaj takega privoščil tebi, da ti odpre oči. Me zanima če bi nekdo to naredil tvoji hčerki, mami, bi bil potem še vedno istega mnenja, bi bil še vedno tak bedak in na veliko zagovarjal da so si to zaslužle??? Ti si res en debil, sramota za moško populacijo
[/quote]

eh on svojo mamo redno opisuje tukaj gor, ko piše o ženskah.
hči ga je skenslala iz življenja, druge ženske se ga pa tudi izogibajo.

Ne, res me zanima, ce bi pisali take filipike v primeru, ce bi.bile vloge obrnjene in bi bila storilka zenska?

Bi tudi v tem primeru kar avtomatkso “vedeli” da je bila zrtev ( moz) psiho/ sociopat, ki je najedal?
Se mi zdi da ne.
[/quote]
Kar sem napisala, je moje razmišljanje, kaj se dogaja v glavi človeka, ki stori takšno dejanje. Saj ne, da bi na primer jaz v reali kaj takega naredila. Razmišljam, kaj te prižene do tega. In druge razlage ne vidim kot jebe-žre-najeda en socio-psiho-pat. Imam radar za take ljudi, in povem ti, da jih ni malo. Spektri so pa od blagega do hudega.

Kar sem napisala, je moje razmišljanje, kaj se dogaja v glavi človeka, ki stori takšno dejanje. Saj ne, da bi na primer jaz v reali kaj takega naredila. Razmišljam, kaj te prižene do tega. In druge razlage ne vidim kot jebe-žre-najeda en socio-psiho-pat. Imam radar za take ljudi, in povem ti, da jih ni malo. Spektri so pa od blagega do hudega.
[/quote]

A pol so sociopati samo med ženskami, al kako?
Ker moški niso velikokrat žrtve nasilja in umorov, kako pa to potem?

[/quote]

to ona sklepa po lastni materi, ki ji je najedala in zbujala občutke krivde. ker njo nekaj izven prižene do ravnanj. Nima sebi lastne entitete.

[/quote]
Po statistiki je sociopatov več med ženskami, psihopatov pa med moškimi.

[/quote]
A samomori iz zasede štejejo? Pa ubijanje na dolgi rok, s hrano?
Sam fprašam…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close