Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

Verjel ali ne v življenju nikoli ni nobene ženske udaril. Moške ja, ženske nikoli.
Ne sklepaj po sebi. Moj mož se z ženami ne tepe, nikoli ni in ne bo. To je njemu izpod časti.
[/quote]

Pa ti to toleriraš, da udari moške ?
Se ti to zdi sprejemljivo ?
A to zate ni nasilje ?
Ali je nad moškimi dovoljeno izvajati nasilje in zato na nek način toleriraš tudi psihično nasilje nad moškimi ?

Čemu pa takšen čustven odziv, kot da ti je nekdo pritisnil na rano.
[/quote]
Ja pač ti nisi čustven, jaz pa sem. Ko pomislim kako je morala trpeti mi slabo grata. A teb ne.? Ne rabiš travme, da bi se ti neke stvari gnusile ali, da bi v tebi izzvale jezo,žalost itd..dovolj je da ves da to kar je naredil da je to strahota..

Da pride do takšne tragedije, imate tudi ženske rahlo soodgovornost.
K temu pripomorete s svojim prepričanjem, da se mora moški umakniti, ko ženska izvaja psihično nasilje.
Češ, da je nima pravice udariti ali uporabiti sile.
Zakonsko je to sicer res. Ampak, tu so še osebnostne značilnosti, ki so nad zakoni.

To je podobno, kot če greš najprej razjezit bika, potem pa od razjarjenega bika zahtevat, da se ti umakne.
In ko te bo bik nasadil z rogovi, potem se vprašaj kdo je tu dejansko nor.
[/quote]

Celotna tema je resnično žalostna in zastrašujoča. Še posebej, ker upam, da dva ali trije tukaj sodelujoči niste reprezentativni subjekti celotne populacije, vsaj upam in na srečo moje izkušnje v realnem življenju to potrjujejo.

Bik je žival, bitje nagonov in preživetja. Človek je vendarle nekaj več. Če enačiš žival in človeka v težnji, da bi zagovarjal dosedaj stoletja veljavne ideologij, če zagovarjaš, da ste moški besne živali, okoli katerih je potrebno stopicljati previdno in ustreči v vsem, torej se jim podrediti v celoti, potem si zrel za odvzem poslovne sposobnosti in si nevaren bližnjim in družbi. Če se ne moreš kontrolirati in je tvoja edina izbira poseganje po življenju drugega, potem sodiš na forenzični psihiatrični oddelek.

Res je živa žalost, v kaj se je ta forum sprevrgel. Mi je pa tudi žal, da vas, trole, hrani Mary McScary. Ne vem, Mary, zakaj kolobariš po tej temi in jim daješ municijo, če je jasno, da gre za sprevržene ljudi? S svojim angažmajem jim samo širiš in utiraš prostor. Prosim, odnehaj.

Pa ti to toleriraš, da udari moške ?
Se ti to zdi sprejemljivo ?
A to zate ni nasilje ?
Ali je nad moškimi dovoljeno izvajati nasilje in zato na nek način toleriraš tudi psihično nasilje nad moškimi ?
[/quote]
Joj pa to je bilo nekad davno. :))Moj mož je že zelo dolgo normaln moski,poleg tega v redu mož, oče, priden in deloven človek. Edina napaka je ta, da dobiva prometne kazni, edino tega ga ne morem odvadit pa da si bog .

Ja pač ti nisi čustven, jaz pa sem. Ko pomislim kako je morala trpeti mi slabo grata. A teb ne.? Ne rabiš travme, da bi se ti neke stvari gnusile ali, da bi v tebi izzvale jezo,žalost itd..dovolj je da ves da to kar je naredil da je to strahota..
[/quote]
Seveda sem čustven, saj pa nisem stroj.
In brez neke travme, ni takšnega čustvenega odziva, ker je pri tebi preveč poistovetenja.

Moj namen je razumeti okoliščine in vzroke ter preprečevati nadaljnje tragedije.
In samo z nekimi čustvenimi izpadi in obtoževanjem ne bomo dosegli napredka.
Kdor uporablja razum, mu je to jasno.

Celotna tema je resnično žalostna in zastrašujoča. Še posebej, ker upam, da dva ali trije tukaj sodelujoči niste reprezentativni subjekti celotne populacije, vsaj upam in na srečo moje izkušnje v realnem življenju to potrjujejo.

Bik je žival, bitje nagonov in preživetja. Človek je vendarle nekaj več. Če enačiš žival in človeka v težnji, da bi zagovarjal dosedaj stoletja veljavne ideologij, če zagovarjaš, da ste moški besne živali, okoli katerih je potrebno stopicljati previdno in ustreči v vsem, torej se jim podrediti v celoti, potem si zrel za odvzem poslovne sposobnosti in si nevaren bližnjim in družbi. Če se ne moreš kontrolirati in je tvoja edina izbira poseganje po življenju drugega, potem sodiš na forenzični psihiatrični oddelek.

Res je živa žalost, v kaj se je ta forum sprevrgel. Mi je pa tudi žal, da vas, trole, hrani Mary McScary. Ne vem, Mary, zakaj kolobariš po tej temi in jim daješ municijo, če je jasno, da gre za sprevržene ljudi? S svojim angažmajem jim samo širiš in utiraš prostor. Prosim, odnehaj.
[/quote]

Pa ravno to je problem pametni šuti, budale haraju. Ne tišina ampak spregovoriti o tem kaj je prav in kaj ne.
Preveč je opravičil in tišine zato pa je kot je. Psihopati pašejo v ludaro in ne med ljudi. Zato se jim oprošča in dobivajo mile kazni ker so vsi tiho. Danes če si tiho nikamor ne prideš, tako je, minil je čas tišine.

https://www.youtube.com/watch?v=BPV6kpNnr3c ooooou yeah!!!

[/quote]

In kakšna je tvoja diagnoza ?

In brez neke travme, ni takšnega čustvenega odziva, ker je pri tebi preveč poistovetenja.

Moj namen je razumeti okoliščine in vzroke ter preprečevati nadaljnje tragedije.
[/quote]
Ni kaj razumeti. Ne trudi se razumeti, ker ne boš razumel razen če si sam psiho.
So stvari in so ljudje ki jih ni možno razumeti. Jih je pa nujno preprečiti ali odstraniti.

Ne glede na to, kakšna je njuna zgodba, kaj je ona počela in kaj on, je požig izključno njegovo dejanje. Lahko bi odšel.

Ni kaj razumeti. Ne trudi se razumeti, ker ne boš razumel razen če si sam psiho.
So stvari in so ljudje ki jih ni možno razumeti. Jih je pa nujno preprečiti ali odstraniti.
[/quote]
Zanimivo.
Če terapevt poskuša razumeti psihiča, postane tudi sam psihič ?

Še vsaka, ki je tako razmišljala, jih je dobila po nosu.
Pa veš zakaj ?
Ker ni razumela.
Razumela je takrat, ko je bilo prepozno.

[/quote]
Poistovetenja.? Zdej pa bedarije govoriš..
Nisem jaz zažgana, mi je pa žal da se je to tej osebi zgodilo
Kot sem rekla ne rabi se tebi nekaj zgodit kar se je drugemu, da bi čutil.

Tudi ona bi lahko odšla.
Ni bila privezana.

Poistovetenja.? Zdej pa bedarije govoriš..
Nisem jaz zažgana, mi je pa žal da se je to tej osebi zgodilo
Kot sem rekla ne rabi se tebi nekaj zgodit kar se je drugemu, da bi čutil.
[/quote]

Ni treba, da bi bila zažgana.
Je nek drug razlog, da se poistovetiš z žrtvijo in tako čustveno odreagiraš.
Mogoče veš in ne želiš povedati ali pa se tega ne zavedaš, pa vpliva na tvoj odziv in na tvoj odnos in na izbiro moškega.

Zanimivo.
Če terapevt poskuša razumeti psihiča, postane tudi sam psihič ?

Še vsaka, ki je tako razmišljala, jih je dobila po nosu.
Pa veš zakaj ?
Ker ni razumela.
Razumela je takrat, ko je bilo prepozno.
[/quote]
Poskušal in res razumel ni isto. Imamo družinskega prijatelja, ki je v določenem poklicu pa marsikaj ne razume in se ne trudi več razumeti, trudi se edino še pomagati pacientu ali njegovim bližnjim.
Da ne bo kdo narobe razumel, ni vsak psihično bolnik tudi sadist in morilec, ludak po domace.
Tko da robi ne seri, kot sem rekla ne razumejo pametnejši, a vi kao razumete.
Samo psiho res razume psihota v negovem užitku sadizma in ubijanja.

Tudi ona bi lahko odšla.
Ni bila privezana.
[/quote]

Morda pa je želela oditi. Ponavadi se takrat zgodi kaj takega. Le zakaj, če so moški tako trpinčeni, bi morali biti veseli?

Ni treba, da bi bila zažgana.
Je nek drug razlog, da se poistovetiš z žrtvijo in tako čustveno odreagiraš.
Mogoče veš in ne želiš povedati ali pa se tega ne zavedaš, pa vpliva na tvoj odziv in na tvoj odnos in na izbiro moškega.
[/quote]
A zdaj si že dr psihiater haha. Kaj manka moji izbiri moškega.?

Tudi ona bi lahko odšla.
Ni bila privezana.
[/quote]
On je požgal, ne ona. Tu je razlika.

[/quote]

Vzrok pred posledico.

Vzrok pred posledico.
[/quote]

Ga ni vzroka na celem svetu, da greš nekoga zažgat.
Razen enega, da si ubrisan, ali drugače rečeno, nor.

Preletela sem temo, ob branju se vprašaš, kakšni možgani so sposobni sproducirati te tekste.

Poskušal in res razumel ni isto. Imamo družinskega prijatelja, ki je v določenem poklicu pa marsikaj ne razume in se ne trudi več razumeti, trudi se edino še pomagati pacientu ali njegovim bližnjim.
Da ne bo kdo narobe razumel, ni vsak psihično bolnik tudi sadist in morilec, ludak po domace.
Tko da robi ne seri, kot sem rekla ne razumejo pametnejši, a vi kao razumete.
Samo psiho res razume psihota v negovem užitku sadizma in ubijanja.
[/quote]
Ne poznaš razlike med razumeti in opravičevati ?
Očitno ne, ker si vse pomešala.

Jaz ne opravičujem nasilja, kot to hočejo povedati zlobni babji jeziki.
Seveda to počnejo z določenim namenom. Pa to ni razum in ne razumevanje, ampak opravičevanje nasilja in sovraštva.
Seveda lastnega.
A tudi tu deluje Newtonov zakon. Pač tisti o silah.
Ko na nek predmet pritiskaš z neko silo, tudi drug predmet nate pritiska z enako silo.
In nekdo bo prej ali slej popustil.

Ga ni vzroka na celem svetu, da greš nekoga zažgat.
Razen enega, da si ubrisan, ali drugače rečeno, nor.
[/quote]

Si nestanovita? Se prepoznaš v njej? Te je strah moža?

[/quote]
Razlika je le za represivne organe.
To ne spremeni posledic.

Ta forum bi resno morali preimenovati v Slovenski psihopati – zbirno mesto norcev, ki se jim dvigne ob trpljenju drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close